Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם לחכות לשנת 2012 ולהנות מעוד שנת אחריות

או לקנות עכשיו במחירים יותר זולים מהיבואן

בעיקרון חשבתי על מנועי ה1.2 TSI בפולו ובסיאט ועדיין לא החלטתי מה יותר שווה מבין השנים

אבל אני משאיר אופציה לשירוקו 1.4 אם במקרה יהיה מבצע ב150 אלף כמו שהיה לפני כמה חודשים

איך המנועים האלה ? הם חזקים, מ1.4 יש לי ניסיון והוא מנוע חזק ומכובד מאוד אבל על ה1.2 לא יצא לי לנסוע

ואני מפחד שאני אקבל את האוטו והוא יהיה חלש.

כיום אני נוסע על B4 מנוע 2000 ואני מצפה למשהו ברמה הזו מבחינת כוח המנוע, עזבו שהB4 כבדה

היא מספקת את הסחורה מהילוך שלישי, בראשון שני חסר כוח.

תודה לעוזרים.

פורסם

מניסיון על 1.2TSI של הלאון, אני יכול להגיד לך שהרכב יותר זריז מכל משפחתית רגילה שנהגתי עליה עד עכשיו.

ההילוכים 2-3 מעיפים אותך עם הטורבו.

הילוך 6 משייט בנינוחות בכביש 6.

לא חושב שתרגיש הבדל משמעותי לעומת ה- 1.4.

אם חשבת על שירוקו ב-150 אלף, אז אני חושב שכדאי לך לחשוב על לאון 1.8TSI אוטומטית ב-130K כמו שהיה במחירי המבצע.

אם אתה הולך על ידני, אז אתה יכול לקבל לאון 1.2 או 1.4 במחירים מעולים.

שיהיה בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

שלום לך,

סיאט לאון עם כל המבצעים של היבואן, לא כדאי מכיוון שיוצא דגם חדש אוטוטו.

סיאט ככלל לא הייתי ממליץ מכיוון שיבואן עושה מבצעי הנחות אשר מורידות ופוגעות בשוק המשומשות.

סקודה נתפס כמותג יציב יותר, אחראי יותר, סולידי יותר. טכנולוגיה זהה רק בסמל אחר.

להזכירך סיאט החלה במכירת הלאון 1.8TSI במחיר של 160K לידני בשנת 2008.

כיום מוכרת את אותו אוטו ב- 115K. איך מרגיש אותו לקוח אשר קנה את האוטו ב- 160K ?

האם נראה לך שאחרי 3 שנים הוא יכול לדרוש 100-110K על רכבו המשומש ?

ברור שבנוסף על השחיקה הכללית של שוק המשומשות סיאט נשחק עוד יותר.

אם אתה רוצה סמל וקצת פרסטיג' הייתי ממתין לג'טה ה- 1.2TSI, בטח באותו סכום תגיע עם פחות אבזור מאשר בסיאט,

אבל כמשומשת היא תישחק פחות ומה עוד, אתה לא תגלה שהיבואן\יצרן מוכר את האוטו שלך כחדש ב- 20-30K פחות מאשר אתה קנית.

לשיקולך,

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

פורסם

יש משהו בדבריך, גם האיביזה הרגילה הדגם הידני שעכשיו ב69 אלף היה עולה 88 אלף לפני כמה חודשים.

אני יותר בכיוון של הפולו מאשר האיביזה

אבל אני קצת פוזל לפולו GTI ולשירוקו אבל כרגע המחירים שלהם יקרים לדעתי

השירוקו 1.4 עולה 160+

והפולו GTI עולה 150 אלף

אז לכן אני מחכה עד לרגע האחרון של השנה לראות אם יהיה מבצע על אחד מהם

ואם לא כנראה פולו 1.2.

וג'טה לא מעניינת אותי כל כך מהסיבה שאני רוצה אוטו בצורה קטנה

פורסם

לא הבנתי מה זאת אומרת לחכות לשנה הבאה ולהינות מעוד שנת אחריות? צ'מפיון מתכוונים להתחיל לתת 3 שנים אחריות?

פורסם

שאתה קונה אוטו בסוף השנה אתה מפסיד עליו את כל שנת האחריות שהייתה במהלך השנה

אם אתה קונה בתחילת שנה אתה מרוויח את השנה הזו מבין.

כיום במחיר של השירוקו לא כלכלי בשבילי להביא אותה יקר מידי.

פורסם
שאתה קונה אוטו בסוף השנה אתה מפסיד עליו את כל שנת האחריות שהייתה במהלך השנה

אם אתה קונה בתחילת שנה אתה מרוויח את השנה הזו מבין.

כיום במחיר של השירוקו לא כלכלי בשבילי להביא אותה יקר מידי.

מי אמר לך את השטות הזו?

פורסם

אחריות לא מחושבת לפי שנה קלנדרית.

ברכישת פולקסוואגן לדוגמא מגיעים לך 24 חודשי אחריות, ברכישת יונדאי תקבל 36 חודשים. זה מחושב מהיום שהרכב שלך עולה לכביש.

פורסם

בתור אחד שיש לו פולו בליסינג, לא הייתי ממליץ לך על קונצרן VAG בכלל. לי יש בעיות עם הרכב ואני כל הזמן שומע על בעלי רכבי VAG עם בעיות.

יש לגרמניות שם של אמינות אבל הם ממש לא.

פורסם

אתה הראשון שאני שומע ממנו את זה

יש לכמה חברים שלי גולפים משנתונים שונים וכולם מרוצים.

גם לאבא שלי היו כמה מרצדסים ועברנו לביואק החדשות וזה לא אותו דבר.

גרמני אני יודע טיפולים יקרים אבל זה משתווה לB4 שיש לי עכשיו גם לא זול להחזיק אותה.

פורסם
לא יודע אחי הגדול אמר לי את זה, כנראה טעה..

סופש נעים.

לא כנראה, בטוח טעה. אחריות = 24 חודשים ביבואן שאתה מתכנן לקנות ממנו. לא משנה מתי תקנה, גם אם זה יקרה ב-31.12.11.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מבחינת זריזות, הפולו 1.2 תשאיר אבק לסובארו שלך. הסובארו תעבור אותה בסביבות ה80-100 קמ"ש אבל בטווחים שרוב הזמן תנהג בהם, הפולו פשוט הרבה יותר זריזה (ובטח שהרבה יותר חסכונית)

אני אישית לא אוהב את הפלסטיקה הזולה של האיביזה וההפרש בינה לבין הפולו לא מצדיק ללכת עליה ב1.2, בטח בהתחשב במה שקורה לה ביד השנייה.

שירוקו בסביבות ה150 אלף זה רק ידנית, אותו מנוע שיש על הגולף 1.4 122 כ"ס.

דווקא זמן טוב לקנות רכב, בינואר אין אף פעם מבצעים וצפויות עליות מחירים של כל היבואנים בשנה הבאה.

• תוכן חדש...