Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה הראשון שאני שומע ממנו את זה

יש לכמה חברים שלי גולפים משנתונים שונים וכולם מרוצים.

גם לאבא שלי היו כמה מרצדסים ועברנו לביואק החדשות וזה לא אותו דבר.

גרמני אני יודע טיפולים יקרים אבל זה משתווה לB4 שיש לי עכשיו גם לא זול להחזיק אותה.

תשמע, לפני הפולו היה לי הונדה סיוויק שלוש שנים ומאזדה 3 למשך שנה וחצי. אין לי מושג איך המנוע שלהן נראה. לא פתחתי אפילו פעם אחת את מכסה המנוע. בפולו כבר נגמר לי השמן אחרי 2500 ק"מ ומה שיותר גרוע זה שכתוב בספר הרכב שצריכת השמן תקינה!!!

פורסם

כמה ק"מ הרכב עשה ?

כי הבנתי שמנועי הTSI ב10 אלף הראשונים אוכלים שמן ואחרי זה

הרכב אוכל באופן תקין

וחוץ מזה אם יש לך GTI זה שמנים שונים יותר יקרים איזה סוג אתה שם לו ?

פורסם
תשמע, לפני הפולו היה לי הונדה סיוויק שלוש שנים ומאזדה 3 למשך שנה וחצי. אין לי מושג איך המנוע שלהן נראה. לא פתחתי אפילו פעם אחת את מכסה המנוע. בפולו כבר נגמר לי השמן אחרי 2500 ק"מ ומה שיותר גרוע זה שכתוב בספר הרכב שצריכת השמן תקינה!!!

שכחת לציין שיש לך רכב בליסינג וקרעת לו את הצורה מהרגע שקיבלת אותו?

זה לא מנוע שקורעים לו את הצורה בלי להעביר הרצה וזה כתוב בספר הוראות יצרן.

פורסם

בתור אחד שהיה לו את הפולו TSI עד לפני שבועיים, מדובר ברכב מעולה, חזק מאוד,חסוכני מאוד ולא נתקלתי באף בעיות בתקופה שהוא היה אצלי, מדובר ברכב מהנה ויפה.(בעתיד יהיה לך גם קל יותר למכור מאשר האיביזה, תוך פחות משבוע נמכר במחירון פלוס). בקיצור מומלץ מאוד.

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

Ariel257,

הרכב עשה 3000 ק"מ. השמן נגמר אחרי 2500.

אני לא שם לו שום שמן. אני מתקשר לחברת הליסינג והם באים לשים את השמן.

daniel.benzvi,

איפה קראת שאני קורע את האוטו? 80 אחוז מהזמן אני נוסע על D. פה ושם מושך קצת אבל ממש לא קורע אותו. לא יודע איך להסביר אבל פיתחתי רגישות לאוטו. זה לא קרה לי לפני עם רכבי ליסינג.

פורסם

יכול להיות שחברת הליסינג שלך לא שמה לך שמן מתאים

תבדוק בנתוני היצרן איזה שמן מומלץ ותנסה לשים בעצמך ותראה אם הרכב אוכל שמן או לא.

תבין כמה סוג השמן עושה הבדל...

1. היצרן VW ממליץ להשתמש בשמן בצמיגות 5W40 עבור מנועי בנזין ועדיף סינטטי מלא.

* בגולף הקודמת שהיתה ברשותיי מנוע 1.6L בנזין שנת 2000, במשך 3 שנים הראשונות מקניית הרכב נסעתי על שמן חצי סינטטי בדרגת צמיגות 10W40 של חברת LM בדרגת איכות SL.

לאחר מכן על-פי הנחיות היצרן עברתי לשמן 5W40 סינטטי מלא של חברת LM בדרגת איכות SM עד מכירתו שזה בערך 3 שנים.

הרכב סה"כ נסע כ-50K במהלך 6 שנים.

השינוי שהרגשתי במעבר לשימוש בשמן סינטטי מלא בדרגת צמיגות 5W40 הם:

1. פחות הצטברות של לכלוך על מכסה מילוי שמן מנוע או בכלל לא.

2. צריכת השמן ירדה.

3. נושא של צריכת דלק לא עקבתי אחרי זה.

היום אני נוסע על גולף דור 5 עם שמן בדרגת צמיגות 5W40 של חברת MOBIL1 מיום קניית הרכב.

שמן בדרגת צמיגות 0W30 או 5W30 מאושר לשימוש במנועי דיזל מסויימים אך לא עבור מנועי בנזין.

פורסם

daniel.benzvi

זאת היתה ההתלהבות של הימים הראשונים

Ariel257,

אני מניח שהשמן שהיה במיכל מולא ע"י היצרן\יבואן אז קשה לי להאמין שהוא לא היה 5W. הבחור מחברת הליסינג שם לי 10W ועכשיו אני מבין שזה פחות טוב. פעם הבאה אני אתעקש על 5W

תודה

פורסם

התלהבות של ימים ראשונים, לחיצות בלי סוף ועוד בלי לעשות הרצה לרכב - חסר שמן. הינה, פתרנו לך את הבעיה :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, לאו דווקא - למרות שאיני פוסל. ראוי לציין שמנועי ה-TSI ידועים כאוכלי שמן בתקופה הראשונית. כאן אוכל לציין לחיוב את ה-1.2TSI, בו אין תופעה זאת (לפחות לא אצלי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
גיא, לאו דווקא - למרות שאיני פוסל. ראוי לציין שמנועי ה-TSI ידועים כאוכלי שמן בתקופה הראשונית. כאן אוכל לציין לחיוב את ה-1.2TSI, בו אין תופעה זאת (לפחות לא אצלי).

:mm_yeah:

פורסם
daniel.benzvi

זאת היתה ההתלהבות של הימים הראשונים

Ariel257,

אני מניח שהשמן שהיה במיכל מולא ע"י היצרן\יבואן אז קשה לי להאמין שהוא לא היה 5W. הבחור מחברת הליסינג שם לי 10W ועכשיו אני מבין שזה פחות טוב. פעם הבאה אני אתעקש על 5W

תודה

שמח שעזרתי,

וזה נכון המנועים האלה אוכלי שמן בתקופה הראשונית שלהם שמעתי את זה מהרבה אנשים

אני מאמין שאצלך זה יסתדר עם השמן הנכון.

בינתיים פרסמתי את הB4 שלי ביד 2 ואני מקווה למכור אותה במהרה ולחפש איזה פולו/גולף יד 1 או ללכת לסוכנות ולהוציא חדשה

כמובן תלוי אם האוטו ימכר (אין לו בעיות וגם 77 אלף ק"מ פשוט אין שוק)

• תוכן חדש...