Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!,כרגע יש לי בדלתות מקדימה זוג קומפוננט של מורל דוטק אוביישן 6,חסר לי עוצמה מהרמקול.

אם אני יוסיף עוד זוג לדלתות מקדימה(וכמובן ישתמש בהגברה מתאימה) זה ממש יתן לי כפול בעוצמה?,נגיד עכשיו אני שומע על 10 בווליום,כאשר יהיו 2 זוגות זה ישמע כמו 20 בווליום של 10 עם 2 זוגות?

האם יש אפשרות לחבר עוד זוג מקדימה מבלי לפגוע בחיצונית הרכב?

ואם חייב לנסר ברכב,כמה דבר כזה אמור לעלות בערך(רק חורים בדלתות ובניות מפיברגלס ),לא כולל חיבור הרמול,קרוס טוויטר)? והאם זה שווה את ההשקעה ותינתן תוצאה יותר טובה מאשר זוג קומפוננט אחד טוב ?

תודה ויום טוב לכולם!

פורסם

להוסיף עוד רמקולים בדלתות לדעתי זה מיותר,תחליף את הדוטק שלך במשהו חזק ונציל יותר ואולי גם לא תרצה לשים עוד קומפוננט.

איזה הגברה יש לך על הדוטק?

Scan Speak

פורסם

יש בדלת בידוד אקוסטי?

מאיזה תדר הרמקול מתחיל לעבוד? (HPF)

בדקת שהפאזות לא הפוכות?

נקודה נוספת, זוג רמקולים לא מספקים עוצמה כפולה מרמקול בודד.

בטח לא כשמדובר באותו נפח שמיועד לרכיב בודד ולאחר מכן משמש לשניים.

מתחדשת*

פורסם

מחירים של בניה כזו יכולים לנוע בטווחים שונים במאות אחוזים אחד מהשני, יש המון פרמטרים שיקבעו כמה תעלה הבניה, כמו למשל מי המתקין ואיך הוא מתמחר את העבודה שלו, איזו דלת יש לך בדיוק וכמה שינויים נדרשים שם, איך אתה רוצה את הבניה שלך מבחינת מיקום ואסתטיקה, באיזה גימור תבחר ועוד.

בקשר ל XL, סט בעל נצילות גבוהה ויכולת ספיגה גבוהה, שמעתי אותו השבוע גם בהונדה אקורד וגם ביונדאי I10, בשני המקרים על מגברים חזקים, והסט נשמע חזק בצורה מטורפת, ב- I10 התקבלה תוצאה כ"כ חזקה, שבשלב מסוים יצאתי מהרכב.

השאיפה היא דאבל XL :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש כבר מישהו עם דאבל XL מקדימה ועוד סט מאחורה.

ושני סטרוקרים בבגאז'.

וכמה מצברים טובים.

פורסם

הוא רוב הזמן שיכור כשהוא נוהג, לא נראה לי שהוא שומע משהו.

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

שים לב שיש דברים שניתן לשפר בתפוקה של אלמנט נתון, לפני שרצים להחליף אותו באחד אחר.

מתחדשת*

• תוכן חדש...