Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למבורגיני בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודע לגבי כמה התמונה עדכנית אבל כל המכוניות קיט חוקיות ככה שאין שום סיבה שהם יורדו מהכביש אלא מסיבות אחרות..

לא יודע מאיפה הבאת את הקביעה הזאת ועל מה בדיוק אתה מבסס אותה אבל סליחה אדוני הנכבד, זה קשקוש מוחלט.

ספוילרון קטן על הישבן של הרכב זה שינוי מבנה אז לקחת שילדה של פונטיאק, לפרק ממנה את המרכב ולהרכיב עליה מבנה פיבר שהשד יודע מי ייצר אותו ותחת איזה בקרות זה הורכב זה חוקי לדעתך בארץ? :lol::screwy::loco::drinking::roflmao:

אם יש רכב קיט מאושר בארץ מדובר במקרים בודדים ונדירים אשר אינם מהווים תקדים לבאות או שבכלל מדובר בקומבינה.

כיום וגם בעבר, למעט מקרים בודדים ונדירים, רכב אשר לא תואם (מכל בחינה) את המצב כפי שהוא יצא את שערי המפעל של יצרן רכב מוכר, לא ייקבל רישוי ישראלי.

הראיה הברורה ביותר לזה היא כמות הרפליקות שנוסעות על כבישי ישראל, חבלן לא אחראי בהנדסה קרבית יכול לספור אותן על שארית אצבעות יד אחת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צר לי לבשר לך אבל הייתה תקופה אומנם קצרה מאוד אבל הייתה שרכבי קיט מסוגים שונים אושרו לתנועה על הכביש.

רובן ככולן הן חיפושיות שהפכו לרכבי באגי אבל היה... :roll: נדירים? כן היה מעט אבל בזמנו היו כמה וכמה שפשוט נעלמו עם השנים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
כיום וגם בעבר, למעט מקרים בודדים ונדירים, רכב אשר לא תואם (מכל בחינה) את המצב כפי שהוא יצא את שערי המפעל של יצרן רכב מוכר, לא ייקבל רישוי ישראלי.

.

צר לי לבשר לך אבל הייתה תקופה אומנם קצרה מאוד אבל הייתה שרכבי קיט מסוגים שונים אושרו לתנועה על הכביש.

רובן ככולן הן חיפושיות שהפכו לרכבי באגי אבל היה... :roll: נדירים? כן היה מעט אבל בזמנו היו כמה וכמה שפשוט נעלמו עם השנים.

הרי זה בדיוק מה שאמרתי!

ואם נתעלם לרגע מהבאגי'ז (שאני לא יודע באיזה צורה הן יובאו לארץ והאם יובאו כבאגי או הוסבו בארץ), כל מה שיש פה זה איזה 2 רפליקות למבורגיני ורפליקת בוגאטי שיושבת על מרכב אופל ונמצאת במוזיאון בתפן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסיבה שאין למבורגיני בארץ היא מכיוון שלצ׳מפיון לא שווה להכשיר את המוסכים לטפל ברכבים האלו / להחזיק להם מלאי חלקי חילוף.

זאת אותה הסיבה בגינה יבואני פיאט לא הביאו את הפרארי לארץ עד אשר הזיכיון עבר לייבואן אחר. 

פורסם
זאת תמונה עדכנית?

כנראה שכן. יש לי תמונה נוספת שלה מלפני חודש, אפילו מאותה העיר שבה צולמה התמונה הזו.

השלדה של קאמרו? איך בדיוק? יש לך בכלל מושג איך נראית שלדה של קאמרו?

אני מניח שכיוונת את השאלה הזאת אליי? אז כן, מדובר בשלדת קאמארו P87, ממקורות רשמיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מכיר את אחד מהבעלים הקודמים של הרכב ואכן מדובר בשלדה של קאמארו , ולפי מה שאני יודע החביאו את הרכב זמן רב כי הוא פשוט לא היה "חוקי" לנסיעה כאן בארץ .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מכונית מגניבה, אבל לא הייתי רוצה להיות הבעלים שלה.

רק המחשבה, לעצור ברמזור, בכביש בעל מספר נתיבים עם עוד אנשים, מעלה בי חשש מסויים, אבל אני מודע לכך שיש אנשים שאוהבים את זה:).

פורסם
הסיבה שאין למבורגיני בארץ היא מכיוון שלצ׳מפיון לא שווה להכשיר את המוסכים לטפל ברכבים האלו / להחזיק להם מלאי חלקי חילוף.

זאת אותה הסיבה בגינה יבואני פיאט לא הביאו את הפרארי לארץ עד אשר הזיכיון עבר לייבואן אחר.

סתם לידע כללי, המנוע של הגייארדו הוא אותו מנוע שקיים באאודי S6, S8, RS6, R8 V10...לכל דגם יש הספק שונה.

ככה שזמינות חלקים כבר יש וכנראה שהחבר'ה בצ'מפיון רוצים לראות מה יהיה עם הייבוא של פרארי.

לדעתי ג הייבוא של ה-SLS התחיל כיוון שהמנוע שלו הוא אותו מנוע שקיים בגרסאות ה-AMG האחרות של מרצדס, ככה שיש לי תחושה שבקרוב מאוד נפסיק לראות למבורגיני בארץ רק על פוסטרים.

לגבי קיט-קארים, צריך להוציא איזה תקנה שתמסד את העניין הזה בארץ, אם קיט-קאר מסויים עומד בסטנדרטים אירופאים אין סיבה שלא יוכלו למכור אותו בארץ, היום למעשה יש ישראלי שיש לו זכיון ייבוא של קייטרהאם, אבל אישור לייבא את הרכב אין לו כיוון שהוא מוגדר כרכב קיט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לגבי קיט-קארים, צריך להוציא איזה תקנה שתמסד את העניין הזה בארץ, אם קיט-קאר מסויים עומד בסטנדרטים אירופאים אין סיבה שלא יוכלו למכור אותו בארץ, היום למעשה יש ישראלי שיש לו זכיון ייבוא של קייטרהאם, אבל אישור לייבא את הרכב אין לו כיוון שהוא מוגדר כרכב קיט.

ברור שיש סיבה שלא יוכלו למכור אותו בארץ הסיבה היא שאנחנו מדינת עולם שלישי בכל מה שקשור לתחום מוטורי

יש פה חוקים מיושנים הזויים ומטופשים שאפילו למחוקק אין מושג למה הם קיימים .

אם רק לאחרונה יצא חוק שמאפשר ספורט מוטורי במדינה וגם אחרי מאה שנה של דיונים ובאיחור של עשרות שנים מיתר העולם

אין מצב שמתישהו יאפשרו משהו כמו קיטים במדינה שלנו , עולם שלישי כבר אמרתיי ?

פורסם

לאשר קיט במדינת ישראל?

ג'אנט מידה אחת יותר גדולה אנחנו צריכים אישור של מכון התקנים ו15 מהנדסים מהטכניון שבודקים התכנות כשכבר יש עשרות אלפי כאלו מכוניות נוסעות ושלמות באירופה.

תרבות מוטורית בישראל? null

פורסם

למרות שאני מסכים עם הרעיון הכללי מדינת עולם שלישי זה הדבר האחרון שיש להגיד על ישראל, להפך !

במדינת עולם שלישי כל בעלי הממון (או סתם קומבינטורים) היו מאשרים מה שהם רוצים בכל משרד ממשלתי.

במדינת עולם שלישי היית יכול להקים מרוצים בנגב וכשהיו באים ממשרד התחבורה לבדוק מה קורה כמה אלפי דולרים היו משחררים אותך בלי סיפורים.

פה זה ההפך, מנסים להיות יותר צדיקים מהאפיפיור, לדעתי מכיון שאף אחד לא רוצה לקחת אחריות לשינוי. ז"א מחר ימותו (ח"ח) כמה ילדים במירוץ חוקי וכולם יקפצו לבקר את ההחלטה ויחפשו "מי נתן את ההוראה" איך עיגלו פינות ואיזה קבלן הרוויח, אותו מסכן ימצא את עצמו בקרב אבוד בלי קשר למציאות.

ככה זה שכמעט הכל פה פופוליסטי, לפעמים אתה מקווה להיות עולם שלישי ופשוט לתת גז.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
הרי זה בדיוק מה שאמרתי!

ואם נתעלם לרגע מהבאגי'ז (שאני לא יודע באיזה צורה הן יובאו לארץ והאם יובאו כבאגי או הוסבו בארץ), כל מה שיש פה זה איזה 2 רפליקות למבורגיני ורפליקת בוגאטי שיושבת על מרכב אופל ונמצאת במוזיאון בתפן.

ושכחת 2 מרצדסים SSK רכב של שנות ה30, גם הן רפליקות בארץ. אחת מהן של בעל הרפליקה קונטאש.

מזל שהפרארים 308 שיובאו לארץ לא רפליקות, בסוף עוד יסתבר שחלק כן :roll:

פורסם
ושכחת 2 מרצדסים SSK רכב של שנות ה30, גם הן רפליקות בארץ. אחת מהן של בעל הרפליקה קונטאש.

מזל שהפרארים 308 שיובאו לארץ לא רפליקות, בסוף עוד יסתבר שחלק כן :roll:

לפי דעתי אתה טועה ואלו לא קיטים חיקוי של מרצדס אלא אקסקאליבר משנות השמונים המוקדמות (אומנם באמת העיצוב הוא חיקוי אבל היא חברה לכל דבר ועניין).

הנה תמונה של אקסקאליבר..

78excalibur9kmi7.JPG

הנה אם בא לך לקנות:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1978-Excalibur-Series-III-Phaeton-9-000-Original-Miles-MINT-/110782380230?pt=US_Cars_Trucks&hash=item19cb24f8c6

Untitled.png

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
אמן ואמן שיאשרו למבורגיני בארץ אך לפי התשובות שקיבלנו בעקבות השאלות בנושא למבורגיני אז כרגע זה ממש לא הכיוון.

נ.ב

אני עובד בצ'מפיון .

לא נראה לי סביר שתגיע גייארדו LP560-4, ובטח לא נראה לי סביר שתשאר פה יותר מחצי שנה, ועוד יותר לא סביר שתקבל לוחית.

למה זה לא סביר שתגיע למבורגיני לארץ?

משרד התחבורה אישר יבוא של מכוניות אקזוטיות בתנאי שלא יעלו לכביש יותר מ10 רכבים מאותו היצרן (פר שנה)..

להלן הקישור:

http://motocar.ifeel.co.il/article/13848.aspx

אני לא רואה סיבה שלא יקנו גיירדו ב2.5 מליון.

• תוכן חדש...