Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני יומיים עמדתי ברמזור, מולי נעמדה עוד GTI לבנה בידיוק כמו שלי עם נהג מבוגר ונחמד מאחורי ההגה:-o

דיברנו אחד עם השני בעזרת האורות ונפרדנו עם חיוך וקריצה כשחלפנו אחד על פני השני, אז כן בהחלט, האחווה קיימת:-D

לפי התאור המעט רומנטי, ישנה אפשרות שהוא מפרש את הסימנים באופן שונה ממך.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם בקרב בעלי VW הכותבים בפורומי רכב בארץ הקודש קיים אחוז ניכר של אנשים שחיים בסרט? - לדעתי כן!

אלמלא ראיתי את גיל הכותב בפרופיל המשתמש עוד הייתי עלול לחשוב שהחופש הגדול הגיע.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
האם בקרב בעלי VW הכותבים בפורומי רכב בארץ הקודש קיים אחוז ניכר של אנשים שחיים בסרט? - לדעתי כן!

לא הייתי מנסח זאת טוב יותר.

פורסם

אלמלא ראיתי את גיל הכותב בפרופיל המשתמש עוד הייתי עלול לחשוב שהחופש הגדול הגיע.

מחקרים בפסיכולוגיה הוכיחו כי ציניות זאת היא התגובה המועדפת על פרטים אשר לא מצליחים לייצר תובנות המבוססות על ידע בר קיימא.

אני מבטיח לך ידידי שאני האדם האחרון שחיי בסרט.

זמין 8)

פורסם

חח אתה צריך פסיכולוג כנראה

אבל זה די ידוע. לא שאני מזלזל באינטילגנציה של רוב האנשים אבל מעטים האנשים שחושבים קצת יותר...

כשעבדתי בקניון הייתי מחנה תמיד את הרכב רחוק מהקניון באיזה פינה העיקר שלא ישרטו או יורידו לי איזה מראה בטעות ואני עוד הייתי רואה אנשים שלוקחים רוורס ומעקמים איזה רכב ובורחים...מאז כבר השכלתי טיפה יותר.

אגב דווקא היום כשהשארתי את הרכב בחנייה של התחנה מרכזית ונסעתי באוטובוס החניתי אותו במרכז(לא מצאתי חנייה פינתית מספיק "מפנקת")

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
מחקרים בפסיכולוגיה הוכיחו כי ציניות זאת היא התגובה המועדפת על פרטים אשר לא מצליחים לייצר תובנות המבוססות על ידע בר קיימא.

אני מבטיח לך ידידי שאני האדם האחרון שחיי בסרט.

אני מתנצל ידידי האקדמאי, הרי הייתי צריך לראות שהנחתך שהונחה בפנינו בפתיחת האשכול התבססה על מחקר רטרוספקטיבי ארוך טווח ובעל מובהקות סטטיסטית, ותגובתי הצינית התעלמה מההשקעה שהושקעה בניתוח העובדות הקיימות שהביאו למסקנה הניצחת שאכן קיים קוד הבנה בקרב בעלי VW.

:shock::shock::shock:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני יכול להגיד לך שאני אעדיף לחנות את הרכב שלי בקרב רכב מטופח בהעדר חניה מבודדת.

אם הייתה לי שירוקו בהחלט הייתי מעדיף להחנות אותה על יד שירוקו אחרת.

אם אני רואה רכב שעבר ווקס או רכב ספורטיבי/ספורט רכב חדש וכן הלאה..זה סימנים שמעט מרגיעים אותי כשאני חונה אם כי לא לגמרי.

אני יכול להעיד שעד היום כל הרכבים כמו שלי שראו אותי ניסו לרדוף אחרי ועשו לי עם האורות.

כשאני רואה מישהו ברכב מעניין בדר"כ אני מחליף איתו חיוך של הבנה.

כשאני רואה מישהו יושב בתנוחת נהיגה נכונה עם רכב מעניין וגם אם לא אני גם מחליף איתו סוג של הבעת כל הכבוד גם אתה יודע לנהוג.

אני חושב שזה טבעי שרוב האנשיים יחליפו איזה מבט או קריצה עם אנשים שהם קולטים כדומים להם מוטורית.

פורסם
אני מתנצל ידידי האקדמאי, הרי הייתי צריך לראות שהנחתך שהונחה בפנינו בפתיחת האשכול התבססה על מחקר רטרוספקטיבי ארוך טווח ובעל מובהקות סטטיסטית, ותגובתי הצינית התעלמה מההשקעה שהושקעה בניתוח העובדות הקיימות שהביאו למסקנה הניצחת שאכן קיים קוד הבנה בקרב בעלי VW.

:shock::shock::shock:

ולמרות זאת טרם הבאת טענת נגד מוצקה...

פתיחת השרשור שלי הייתה מבוססת על חוויה אמוציונאלית עם גיבוי של ידע נרחב אודות אבולוציית מותג בעולם המודרני.

נכון לצערי לא עשיתי מחקר מקיף בנושא- לצערי.

למרות שזה יכול בהחלט להיות רעיון נחמד.

זמין 8)

פורסם

אתם חבורה של חיים בסרט!

אחווה בין נהגי פולקסווגן,2 GTI באותו רמזור קורצים אחד לשני וכו'?

מה לעזאזל נסגר איתכם,כולה חתיכת מתכת בסופו של דבר,אחווה?!

הייתם מדברים איתי על מכוניות נדירות סטייל SLS למבורגיני פרארי פורשה וכו' הייתי אולי אומר אולי אני יודע.

זה כמו שאני אבוא עכשיו ואגיד:

היום עמדתי עם הלאון קופרה שלי ברמזור,לנהגי הלאון קופרה יש מנהג שאם מהבהבים עם האורות ערפל 5 פעמים,פעמיים עם האורות הגבוהים ופעם אחת עם הברקס זה אומר שזאת הזמנה למשגל.

מישהו עשה את הסימנים האלה עם הקופרה הורודה שלו ונסענו ביחד לחניון.

מה לעזאזל נראה לכם?!!?!?!!

פורסם

עומרי24 הרגת אותי.

אבל פותח האשכול לפי דעתי הגזמת קצת, כן אתם נוסעים במכונית קצת לא שיגרתית אבל גם שנסעתי עם חבר בעל Z3 מלבד מבט וחצי חיוך לZ3 שעמדה לידו לא היה. זאת לא אחווה, זה סתם המחשבה האירונית של אוטו רכב (ורכב לא נפוץ כמובן) שעומד לידי.

אם בעלי מאזדה 3 יעשו את זה מה יהיה הסוף ?!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...