Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג׳ו 206 מנוע 1400 אוטומט

שלום , רציתי לדעת איפה מיכל נוזל הברקסים נמצא באוטו אני רוצה לדעת כמה יש אם צריך למלות והכל הסתכלתי בספר של הרכב מצאתי שם הכל שמן , מים , הגה , וגיר אבל לא מצאתי את זה הברקסים או שאולי התבלבלתי באחד מיהם אבל משו לא מצאתי אם אפשר בבקשה תמונה שאני יוכל לראות זה יהיה הכי טוב תודה מראש

פורסם

אוקי אז התבלבלתי המיכל של הברקסים תקין והוא מלא אז עכשיו איפה הפתח של נוזל השמן גיר? איך אני בודק אם צריך או לא לא רשום בתמונה שם

פורסם
מיכל נוזל בלימה נמצא מאחורי תיבת המצבר, צמוד לקיר האש, אני מצרף תמונה, קצת קשה לראות אבל הפקק בצבע צהוב.

תודה על התמונה! :)

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

אם אתה לא מזהה את מיכל נוזל הבלמים לא כדאי שתתעסק עם הרכב! זה לא משחק! זה יכול להרוג.

לעיניין הגיר, גם זה לא מומלץ לעשות אם לא מבינים בנושא, אבל פה אםם יהייה נזק הוא בדרך-כלל כספי. מרימים את הרכב בצורה בטוחה על ליפט או מעמידים אותו על בוקים (בשום אופן לא על ג'ק!), מניעים בP, מנוע ב 60 צלזיוס, ופותחים בתחתית הגיר בורג 19 ממ. אם נוזל דרכו שמן, מחכים עד שהזרם יהיה חלש וסוגרים - זו המידה. אם לא נוזל שמן, פותחים את הפקק המרובע שעל הגיר וממלאים דרכו שמן עד שמתחיל להישפך מלמטה. אז סוגרים את הבורג 19 וזו המידה.

בכל אופן, מומלץ לך בחום לגשת למוסך ולא לעשות לבד.

• תוכן חדש...