Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום.

כמו בכותרת, למפשיר האדים האחורי לוקח המון זמן(10 דק' בערך) עד שמתחילים לראות את הפסים מתחילים להתרחב ולסלק את האדים. זה אמור להיות ככה?

איך אפשר לזרז את פעולתו?

תודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז זה מצב תקין? אני רגיל מממכוניות אחרות שתוך דקה, שתיים זה כבר מסלק כמות גדולה של אדים.

אצלי רק אחרי 10 דק' זה מתחיל רק.

אם זה קשור איכשהו, כשמפעילים את זה הנורית הכתומה בכפתור דולקת אבל ממש חלש, לעומת הכפתור של אורות הערפל.

פורסם

ברור שזה לא מצב תקין.

אני מציע שתחילה תבדוק את מתח הטעינה בזמן הפעלת מפשיר האדים. מתח תקין בסל"ד של 1500 סיבובים לדקה כאשר מפשיר האדים עובד צריך להיות בין 13.6-14.2 וולט.

ייתכן מאוד כאשר אתה מפעיל את מפשיר האדים שהינו צרכן כבד בנוסף למפוח של מערכת החימום+אורות נסיעה+ווישרים מתח הטעינה יורד בגלל צריכת זרם גבוהה מאשר יכולת האלטרנרטור לספק.

נסה להפעיל את מפשיר האדים ללא צרכנים נוספים כאשר הרכב מונע.

כמובן בדוק את כול החיווט והקונקטורים שקשורים למערכת הפשרת האדים במיוחד הייתי בודק האם הממסר של מפשיר האדים תקין (במידה וקיים בדגם שלך).

בקשר למנורה ייתכן שהתקינו מנורה או מפסק עם מנורה בעלת עוצמת תאורה חלשה מאשר המנורה המקורית.

תפרק את המנורה ובדוק כמה וואט רשום עלייה.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה מרק. אבדוק את זה השבוע.

• תוכן חדש...