Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kia vs. Mazda 3

moose
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3, 71,000 ק״מ, 67 אש״ח.

או

קיה ריו, 30,000 ק״מ, 57 אש״ח.

מה עדיף?

אנחנו זוג צעיר + תינוק. בשנים האחרונות נסענו כ-12,000 ק״מ בשנה.

פורסם

הייתי מברר אם ברכב ישנם שני דברים חיוניים לזעטוט ולאלה שיבואו אחריו (אמן)

עיגוני איזופיקס שמאפשרים חיבור קליל של כסא הבטיחות לרכב

ביטול כרית האויר למושב הנוסע באמצעות מפתח הרכב (בדרך כלל בתא הכפפות)

גם בגאז' גדול לא יזיק.

עם לידת הנכדה השניה קניתי מיצובישי לנסר מהדור החדש שמותאם בכל הדברים האלה.

אני מרוצה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

קיה ריו היא על אותו בסיס של יונדאי אקסנט ולכן ההשוואה למזדה 3 היא לא נכונה (שני סגמנטים שונים).

אני חושב שהמשפט ממגזין אוטו לגביה ממצה:

סיכום: קצת פחות טובה מהאקסנט, ובמחיר גבוה במעט אפשר לרכוש משפחתיות טובות בהרבה (מאזדה 3 ושות').

פורסם

לא ציינתם שנתונים ומקור (פרטי/השכרה/ליסינג)

לדעתי דווקא הריו עדיפה (כמובן לבדוק את הנושאים שקשורים לתינוק, כמו שציינו). הרכב אמין וקומפקטי אבל לא קטן מדי. הוא נסע הרבה פחות מהמאזדה וגם בטח חדש יותר.

כמו שציינו, בכל מקרה ההשוואה בין הדגמים לא נכונה, הם מסגמנטים שונים ויש מתחרות נוספות בכל סגמנט (אקסנט, לנסר, פוקוס ומגאן הם אלו שהיית משווה ישר)

פורסם

גם לא ציינתם על איזה מודל מדובר. אני מאמין שמדובר על משהו באזור ה-2008 לפי המחיר של המאזדה 3, למרות שהמחיר שציינתם על הריו קצת גבוה אז ייתכן שמדובר ב-2010 או משהו כזה.

באופן כללי מבחינת גודל הריו מספיקה לזוג עם ילד.

פורסם
הייתי מברר אם ברכב ישנם שני דברים חיוניים לזעטוט ולאלה שיבואו אחריו (אמן)

עיגוני איזופיקס שמאפשרים חיבור קליל של כסא הבטיחות לרכב

ביטול כרית האויר למושב הנוסע באמצעות מפתח הרכב (בדרך כלל בתא הכפפות)

גם בגאז' גדול לא יזיק.

.

לריו יש גם עיגוני איזופיקס מאחור וגם אפשרות לביטול כרית האוויר שליד הנהג, דבר שלמרבה הפלא לא קיים בפורטה הגדולה, יקרה והחדשה יותר.

גם תא המטען מספק בהחלט למשפחה קטנה.

• תוכן חדש...