Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

(מצטער על הדאבל, 8 תמונות לפוסט)

הלכנו על תיבה אטומה פשוטה, נפח של סביבות ה75 ליטר.

תמונה של התיבה מורכבת בהמשך

IMG_20111109_220857.jpg

IMG_20111110_135107.jpg

IMG_20111110_152016.jpg

IMG_20111111_130235.jpg

פורסם

באיזה רכב מדובר? זה אומר שהלכת על סוג של SPL? (סוג של כי עדיין - תיבה אטומה ויחסית קטנה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מסכנים החמודים האלה.

לא הייתי רוצה לגור במקומם בתוך מלונה קטנה כזאת.

:-(

אבל תתחדש בכל זאת!

סאבים מדהימים אלה.

מקווה שיש לך איך להגביר אותם ומערכת חשמל שתתמוך בזה. :twisted:

במקרה לפני כמה שנים יצא לי להתעסק עם זוג כאלה, היו של חבר.

הם עשו המון רעש ונשמעו די טוב.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
2 כאלו יכולים לעשות הרבה טרור באוטו :twisted:

עם מה אתה הולך להגביר אותם?

נכון לעכשיו עדיין לא סגור על מגבר, מתלבט בין sundown 1500 לאיזה celestra, תלוי במה אני אמצא ביד שנייה בתקציב.

באיזה רכב מדובר? זה אומר שהלכת על סוג של SPL? (סוג של כי עדיין - תיבה אטומה ויחסית קטנה).

הצ'בק משפחתית. בתכלס? כיוונתי לSQ ורציתי לשים אחד, אבל בסופו של דבר חיברתי את שניהם.

מסכנים החמודים האלה.

לא הייתי רוצה לגור במקומם בתוך מלונה קטנה כזאת.

:-(

אבל תתחדש בכל זאת!

סאבים מדהימים אלה.

מקווה שיש לך איך להגביר אותם ומערכת חשמל שתתמוך בזה. :twisted:

במקרה לפני כמה שנים יצא לי להתעסק עם זוג כאלה, היו של חבר.

הם עשו המון רעש ונשמעו די טוב.

הם מוגברים על kicker 750.1, מתכוון לשדרג את מערכת החשמל איך שאני מביא מגבר נורמלי שינצל אותם כמו שצריך.

פורסם

תתחדש, אחלה סאבים !

קח בחשבון שצריך בשבילם מונובלוק חזק שיורד ל- 1.5 אוהם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מורל טמפו וקלריון cz200.

מתכנן לשדרג הכול ברגע שיש לי הזדמנות (ובעיקר תקציב), קומפוננט לhybrid ovation אבל לגבי המערכת לא בטוח.

פורסם

וואוו, תתחדש! יש לך שתי סאבים מאוד חזקים, נצל אותם כמו שצריך!

חולה על המראה שלהם, נראים כמו חצים כאלו! :)

אני אישית הייתי שם אותם בתיבה פתוחה ( אטום לא מדבר אליי) אבל בכל זאת תהנה ושוב תתחדש!

דיוויד

פורסם

סאבוופרים באמת טובים!

יש להם באס מדהים, שמעתי זוג 15 כאלה (או לפחות מאוד דומים) והבאס היה ברמה של הופעה - מהיר, חזק ומדוייק ומלא נפח

למה לא לנסות גם לחפש מונובלוק של JBL עם סימן של CROWN בשביל להזיז אותם? נשמע לי כמו שילוב טוב ביחד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...