Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים מישהו פרסם פוסט שרוצה לעשות שיפוץ ופחחות בסיסית בעצמו לאחר שרכש את הציוד וביקש עזרה היות ולא כל כך יודע להשתמש בו, התגובות היו רבות ואחת מהן הייתה שלי שהצעתי שמישהו ירים את הכפפה ויעשה קורס בסיסי במספר מפגשים אצל בעל מקצוע שילמד קבוצה של מספר משתתפים את הבסיס , שבוע שעבר בשעה טובה אשתי דפקה את הפורסטר בסיבוב ואני פניתי לפחח מוכר פה בפורום באזור השרון .

איש נחמד שאוהב מכוניות ויודע את מלאכתו נאמנה, התחלנו לגלגל שיחה ואז העליתי בפניו הרעיון.

מפגש שבועי של 4 שעות אחה"צ ביום בשבוע.- מספר המפגשים לא נסגר תלוי בתוכן.

מספר משתתפים מוגבל של עד 10-15 משתתפים .

מטרת הקורס זה לערוך היכרות ולימוד של הפחחות הבסיסית מפוליש וקס מקצועי ודרך חומרים ציוד טיפול וכיו"ב.

אני הגדרתי בפניו מטרה שמי שיצא מהשתלמות ידע להכין רכב לצבע { נתתי דוגמא קניתי אוטו קצת חלוד ומכות קלות שצריכות חומר והחלקה ורוצה להכין אותו 80% לבד לצבע"}.

עלות ,תוכן ,מספר מפגשים עדיין לא ממש ברורים ,מבקש לשמוע תגובות לרעיון ולחומר שילמד ,מי שמעוניין יכול לשלוח לי הודעה בפרטי ונתחיל להתארגן במידה ויהיו מספיק משתתפים ,אני חושב שיכול להיות מעניין למי שמתעניין בידע נוסף, מציין שאני ממש לא עושה פה רווח ולא סוחר או מתחום הרכב .

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעניין הפחחות

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

תלוי מיקום ושעות , אני בפנים

לגבי ריתוך מי שרוצה ללמוד יש את המכללה לריתוך ברחוב השריון בת"א

http://www.ltc.co.il/

יש להם כל מיני סוגי ריתוכים

אני למדתי שם ומאוד מרוצה מהתוצאה .

לדעתי אין טעם לנסות להקיף יותר מדי נושאים , מבחינת תפסת מרובה לא תפסת.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לפי מה שאני מתרשם מבוקשים שני מסלולים (חופפים חלקית )

הראשון- הכנה בסיסית לצבע (ישור כיפופים מילוי שיופ וכו ) ובנוסף לימוד צבעים תוספים וכו...

השני - הכנה בסיסית כמו מקודם אבל במקום צבעים ותוספים - ריתוך פחי רכב (זה פח דק ועדין )

אם יפתח קורס ריתוך (וישלי רתכת CO ׂׂ אני אשמח ארשם

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אני באמת שמח שיש כרגע מספר חברים שמתענינים ורוצים להצטרף,הראשונים שישלחו הודעה פרטית יהיו הראשונים שנפנה אליהם שזה יעבור משלב התוכנית לשלב המעשי.

אני מזכיר שאני ממש חובבן כמו חלק גדול מהפונים פה ואין לי מושג לגבי התכנים שנצטרך ליצוק פנימה והאם ריתוך יהיה אחד מהם,יום שני קבעתי פגישה עם בעל המקצוע ואני צריך את עזרתכם מה לדרוש ממנו לבנות להדרכה שיהיו מעניין וילמד אותנו את שרוצים ללמוד וכמובן שיתן תמורה לזמן למאמץ ולכסף שכולנו נשקיע .

ממש רוצה לקבל רעיונות ממי שזה מעניין מה להעביר בפגישה ביום שני כחומר שאנחנו מעונינים להכיר במקצוע- חומרי עבודה- ציוד מקצועי- טיפול בחומר - סוגי חומרים וההבדלים בין החומרים- אופן הכנת הרכב לטיפול - כמובן כל מפגש יהיה בו חלק ארוך מעשי וניסוי במקום .

קדימה תזרקו פנימה את הידע שלכם ואת הדרישות שנתחיל לבנות איזה תוכנית מעשית שתמשוך פנימה יותר אנשים שירצו להתקדם קצת בתחום ולהצטרף .

פורסם

תוכנית ה"לימוד" לפני מה שקיבלתי מכם ובעזרת חלק מהפונים באישי תהיה משהו כזה.

מבוא - הכרת החומרים, הבנת והכרת הכלים ,הכרת מבנה הרכב בצורה בסיסית לפירוק {טמבונים פנסים וכיו"}

טיפול בחלודה,ישור ,כיפוף ומילוי.

כל מפגש יהיה כולל חלק של פחחות מעשית של נגיעה ועבודה בחומרים.

במידה ויש משהו להוסיף אז בבקשה מאוד יעזור,גם מי שלא חושב להצטרף ומכיר את התחום.

מחר יש לי פגישה איתו ומבטיח לעדכן במידה ויכול ומוכן לקחת באמת על עצמו פרויקט כזה וכמובן לברר עלויות .

פורסם

חלודה זה נושא חשוב וכאוב מאין כמוהו. הייתי שמח אם תהיה התייחסות הן להקפאת המצב ומניעת ההחמרה והן לטיפול של ממש.

כמו"כ, הייתי גם שמח להתייחסות מפורטת לאספקטים שונים בצביעה: הכנה נכונה של פני השטח, שלבי העבודה הנכונים ועצות מעשיות לשמירה על הצבע לאורך זמן.

תודה רבה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...