Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה אני משוחרר טרי מהצבא!

יש לי נסיעה מתוכננת באוקטובר שנה הבאה נסיעה ארוכה של אחרי צבא..

כרגע אני רוצה לקנות אוטו קטן חסכוני עד כמה שאפשר והסכון שעומד לרשותי הוא 6000

ישנם כמה דגמים שאני מתלבט בקשר אליהם ואשמח אם תתנו לי קצת פרטים!

1 רנו קליאו 97-98

2. יונדאי אקסנט גם מהשנתונים האלה

3. סוזוקי בלנו אבל הבנתי שהן קצת יותר יקרות.

דיי חשוב לי שהרכב יהיה אוטומט

תודה לעוזרים

פורסם

בשביל אקסנט תצטרך להתפשר או לרדת שנתון (לאוטומט)

לדעתי עדיף לך לכוון לידני כדי להשיג רכבים אמינים יותר מהשנים הללו.

וגם, הכי חשוב - בסכומים כאלו מצב הרכב חשוב הרבה יותר מהדגם. עדיף לך לחפש את הרכב השמור ביותר שתמצא ולא משנה מאיזה דגם הוא.

הרכב הקודם שלי היה מאזדה 323 ידנית שנקנתה במחיר שלך, אמנם היא הייתה ישנה מאוד אבל נסעה היטב ולא עשתה שום בעיות. החזקתי אותה שנה עד שנגנבה. ולמה אני מספר את זה? כי אני חיפשתי שנתונים מאוחרים יותר ובכלל לא חשבתי על מאזדות, אבל כשמצאתי את הרכב הזה, במצב מצוין, קניתי וממש לא התחרטתי.

פורסם

בלנו אוטומט בכזה תקציב בעייתי,הייתי מחפש שרייד למשל,פרייד,סובארו DL עגלה אך אמינה,אקסנט אם תצליח להכניס לתקציב גם טוב,אם תיראה סדק בדש בורד,זאת מחלה אצלם אז קח בחשבון.

כמו כן הייתי מכין בצד קצת כסף אתה קונה רכב ישן ויכולים להיות הפתעות,במיוחד עם גיר אוטומט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תנסה לבדוק לגבי אמינות הגיר,בקליאו B למשל הוא נחשב ללא מאמין,אם היית יכול לקחת רגיל זה היה חוסך גם מבחינת צריכת דלק וגם אמינות.

יש פה דעה של בעל תחום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=267744

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...