Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשיש מספר רב של פריטים, החבילות מתפצלות מעצמן, לבד, לחלקים שונים.

7 פריטים יכולים להגיע כ-3 חבילות שונות. מה זה יכולים? ככה יגיעו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד שאלת תם...

נרשמתי לאייבי, ולראשונה בחיי התחלתי לשוטט באתר הזה.

עשיתי פרופיל חיפוש לבגדים מסויימים, אבל יוצא שרוב המוכרים בכלל לא שולחים לישראל. איך אני יכול להגדיר באופן שרירותי שתוצאות החיפוש באייביי יראו לי מוצרים שיכולים להישלח לישראל?

פורסם

ניתן ואף מומלץ כאשר אתה מבצע חיפוש, אתה יכול לללחוץ ליד תיבת החיפוש על כפתור הadvanced search

אחד הסעיפים שמאפשרים לפלטר לפיהם הוא : "Only show items: Avilable to: Israel"

כמו כן ברגע שאתה מבצע את החיפוש הזה אתה יכול לסדר את המחיר שיהיה מסודר לפי price + shipping earliest first

ואז הוא ישאל אותך לאיזו מדינה המשלוח, תבחר ישראל וזה יסדר לך את הפריטים שניתן לשלוח לישראל בלבד, שהמחיר + המשלוח שלהם הוא הנמוך ביותר 8)

אבי

פורסם

אבי, תודה על הטיפ. מבטיח להשתמש בו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אבל אם החבילה נשלחה ללא TRACKIGN NUMBER, כיצד הוא יכול לדעת שהחבילה הגיעה כבר?

האם ישנה אפשרות לבדוק עם הדואר האם יש חבילה ע"ש פלוני ומה מצבה? (בגלל שאני חושב שזה סה"כ שאילתא שונה למסד הנתונים ולא משהו מסובך מידי אז די בטוח שזה לא אפשרי בדואר ישראל..)

טוב, עברו 40 יום ואין זכר לחבילה, נשלחה מבריטניה ללא מספר מעקב(חבילה קטנה) הוזמן דרך EBAY.

חוזר לשאלה שלי, האם אני יכול לדעת בדואר האם יש לי חבילות ממתינות בלי מספר מעקב?

האם כדאי לפתוח תלונה ב Resolution Center או לפנות למוכר ?

לדעתי המוכר שלח את החבילה והדואר פה מעכב את המסירה, אבל רציתי לדעת מה הם האפשרויות לפני שיהיה מאוחר מידי.

תודה

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

היתה לי הזמנה מאיביי שהגיעה אחרי חודשיים - כשקיבלתי את ההודעה השנייה מהדואר. ההודעה הראשונה כמובן לא הגיעה, והדואר המתין חודש (!) לפני ששלח הודעה שניה.

החבילה שסיפרתי עליה פה למעלה היתה מאנגליה.

הלכתי לפי האינטואיציה שלי, ומכיוון שהאמנתי לחלוטין למוכר שהחבילה נשלחה, פניתי אליו בנימוס וסיפרתי לו שהחבילה עדיין לא הגיעה, וביקשתי לדעת באיזה תאריך נשלחה (ככה שבמערכת ההודעות של איביי נרשמה תקשורת כזו).

בסוף החבילה הגיעה, כאמור.

אם אתה לא חושד במוכר, לא הייתי מציע שתפתח בהליכי DISPUTE וכדומה - המוכר איננו אשם בחוליי דואר ישראל.

:turn-l:
פורסם

היום קיבלתי הודעה על חבילה שהוזמנה מת"א שבוע שעבר, ז"א שסניף הדואר המקומי לא קיבל עוד חבילה על שמי אחרת הייתי מקבל הודעה נוספת. (או כך אני מניח)

המוכר הוא חנות שמוכרת אביזרי רכב עם ~3500 מכירות ו 99% פידבק לפי האתר נשלח אלי ב 3.10.11, יש טעם לפנות אליו (הרי הוא יטען שהוא שלח). http://myworld.ebay.co.uk/nonstop_auto/?_trksid=p4340.l2559

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

מעלילות דואר ישראל.

כל היום האתר של מעקב משלוחים היה מושבת (מזג האויר?!?). עכשיו הוא חזר. החבילה שאני ממתין לה סוף סוף מזוהה במערכת:

דבר הדואר האמור הגיע לבית מיון אשר בתל אביב-יפו בתאריך 14/11/2011 ויועבר אל יחידת הדואר יבנה להמשך טיפולו.

הכל טוב, חוץ מבעייה קטנה אחת. אני לא גר ביבנה ואפילו לא בסביבה.

עכשיו נראה כמה זמן יקח לי לקבל את החבילה :evil:

פורסם

הבוקר הסטטוס הוא כבר:

דבר הדואר הגדול האמור הגיע ליחידת הדואר בית המיון ת"א אשר בתל אביב-יפו. בתאריך 15/11/2011 הוזמן הנמען לסור אל יחידת הדואר כדי לקבל את דבר הדואר.

מיותר לציין שגם בת"א אני לא גר, ושום הודעה לא נמסרה, בינתיים.

ולתפארת מדינת ישראל!

פורסם

הגדול?

זה תמיד מגיע קודם כל לת"א-יפו גם במקרים שלי,אחרי זה זה עובר לחיפה (כנראה ממיינים לפי צפון מרכז דרום וכו') ומשם לעיר שאני גר בה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
הבוקר הסטטוס הוא כבר:

דבר הדואר הגדול

אתה כתבת לא אני :oops: (לא הבנתי למה מצוין "הגדול"..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...