Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנפלאות דואר ישראל.

פריט הוזמן מאיביי ב8-12-11 ממוכר בסין.

נשלח עוד באותו היום דרך china post air mail.

היום כבר ראיתי באתר הדואר שהוא התקבל בתל אביב והוא בדרך לבת ים.

ההודעה כרגע היא "הפריט התקבל מסין העממית ב 26/12/2011 ומועבר ליחידת הדואר בת ים לשם מסירתו לנמען"

שזה מעולה, הבעיה היא שאני גר בחיפה!

המוכר נתן לי טרקינג שגוי? או תקלה של הדואר?

לדעתי זה היה אמור לקפוץ להם מתישהו שאני גר בחיפה.

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תסמוך על האתר יותר מדי,כפי שאתה שם לב מהודעות שלי ושל יובל,הם נוטים לטעות הרבה ומכניסים סטטוסים שגויים פעם אחר פעם :(

אתה יכול לחכות ולהמשיך לבדוק שם עד שזה ישתנה לשביעות רצונך,או להדפיס את הסטטוס,וללכת לסניף שלידך (או המרכזי בעירך) ושם יידעו בדיוק איפה זה ומתי זה יגיע.

בהצלחה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מישהו התנסה עם הזמנות מקנדה (במיוחד ללא מעקב,Canada post,משלוח אווירי רגיל) ?

מה הזמן הממוצע?

יובל?לוטוס? :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

גם הזמנה שלי מ DX יצאה מסין ב10 לדצמבר ועוד לא הגיע לארץ - או שהגיע ועוד לא סרקו את הברקוד.

בכלל,יש לי 4 חבילות שתקועות בבית המיון בחיפה כבר 3 ימים,יש סיכוי שעברו שם לדואר רגלי ובגלל זה לוקח ימים לעשות דרך של 85ק"מ עד אלי?

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

רק בשביל לסבר את האוזן:

מוצר שהזמנתי מסין הגיע לאחר 3 שבועות (הוזמן דרך EBAY) - לדעתי זה בסדר בהתחשב בתקופה (קריסמס).

מוצר שהזמנתי דרך EBAY (בריטניה) הגיע לתיבת הדואר שלי תוך 9 ימים בלבד מרגע המשלוח (הוזמן ב 18/12/2011, נשלח יום למחרת והגיע היום).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם הקניות שלי בעיקר דרך EBAY,שם המוכרים פחות מתעסקים עם הלקוחות כי פידבק שלילי בודד יכול לגרום נזק עצום.

ב DX לדוגמה מרשים לעצמם לזרוק ז' על הלקוח,אבל בסוף החבילה מגיעה ליעדה (במקרים בודדים זה אבד בדרך)

דרך אגב - משום מה דווקא דברים זולים מEBAY שאני מזמין וללא מעקב,מגיעים תוך פחות משבועיים היישר לתיבת דואר,ואילו פריטים עם מעקב (פרימיום,יענו) מתעכבים יותר...

GO FIGURE

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
בכלל,יש לי 4 חבילות שתקועות בבית המיון בחיפה כבר 3 ימים,יש סיכוי שעברו שם לדואר רגלי ובגלל זה לוקח ימים לעשות דרך של 85ק"מ עד אלי?

היתה לי חבילה שהיתה "תקועה" בבית המיון ת"א 3 וחצי שבועות - וזה אחרי שהיא עשתה את כל הדרך מאנגליה בפחות מ-3 ימים.

מוצר שהזמנתי דרך EBAY (בריטניה) הגיע לתיבת הדואר שלי תוך 9 ימים בלבד מרגע המשלוח.

ההזמנה הכי מהירה שקיבלתי - 5 ימים מבריטניה.

דרך אגב - משום מה דווקא דברים זולים מEBAY שאני מזמין וללא מעקב,מגיעים תוך פחות משבועיים היישר לתיבת דואר,ואילו פריטים עם מעקב (פרימיום,יענו) מתעכבים יותר...

ההסבר די פשוט. החבילות עם מעקב ממתינות אחרי כל שלב לעדכון הסטטוס שלהם. ביקשת מעקב משלוחים - תחכה יותר!

זהו מקרה פרטי של עקרון אי הודאות של היזנברג - אתה לא יכול לראות איפה החבילה שלך מבלי להשפיע על התנע שלה!

:turn-l:
פורסם
היום הלכתי לדואר עם מספר מעקב (שנמצא בסטטוס של החבילה כבר בסניף, אחרי שביום חמישי היה סטטוס של נעשה נסיון למסור...) והפקידה ביקשה 9 ש"ח.

חשבתי שהיא צוחקת עלי, חייכתי, ואמרתי לה שלא 1 באפריל היום.

מסתבר שהם החליטו על עמלה חדשה של 9 ש"ח למי שבא עם המספר ולא עם הפתק שלהם כי "לוקח להם המון זמן לחפש".

סירבתי לשלם ואמרתי להם שאני אחכה לפתק ובינתיים החבילה תתפוס להם מקום במדף.

מישהו נתקל בחוצפה הזו? זה חוקי?

עדכון: היום לקחתי את החבילה (עם הפתק שלהם שהגיע אתמול, 3 ימים אחרי שהחבילה הגיע לסניף) ושאלתי שוב לגבי העמלה.

מסתבר שהם ביטלו את הנוהל הזה, זה היה בתוקף בערך יומיים.

מוזר ביותר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני בשביל פרינציפ הייתי נותן לה מטבע של 10 אג' ואומר לה שזה מספיק די והותר בשבילם :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אני הייתי משלם בשמחה את ה-9 שקלים, לוקח קבלה ורץ למשרד התקשורת להתלונן. אין לדואר שום זכות להמציא עמלות על הפצת דואר נכנס. מישהו היה משלם בכסאו!

:turn-l:

• תוכן חדש...