Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספיקו לעבור כמעט שלושה חודשים, והמוצר עדיין על תקן סימן שאלה.

אני לא יודע אם אני יותר כועס, יותר מתוסכל, או יותר ירוק.

מה לפחות, אותו חבר התחיל לעבוד בסניף הדואר האחראי (?) לתועבה הזו. או אלוהים, מצחיקול שכמוך.

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכונון.

הגיע לי הGPS (עלה 70$ בדיוק עם הקופון החדש שהיה להם בזמנו) למכס חיפה היום,נראה כמה זמן יתעכב שם ואם נשלם עליו מע"מ כמו פעם שעברה. (החוק החדש תקף לייבוא אישי או מסחרי? או שניהם..)

יצא מסין ב27 לדצמבר - מהיר :shock: (אולי שוב גליץ' במטריקס כמו שטען HANS :lol:)

כרטיס זכרון מעפן ב48שקל מ DX יושב בחיפה כבר 5ימים (יצא מסין ב10 לדצמבר,הגיע לת"א אני מאמין ברביעי לינואר - 25 ימים בתקופת החגים ולחץ נחשב סביר לעניות דעתי)

החבילה שהזמנתי מקנדה ועזבה בשני לינואר השנה,הגיעה היישר לתיבתי תוך שבוע בדיוק (כמו שהיה לי עם USPS) וזה היה ללא מעקב (11$) - מרשים :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ע'קפצה.

למנוסי ה DX שבינינו - איך אפשר לגרום להם לשנות את אופן השילוח על פריטים קטנים (עד 30$ נניח) ?

ההזמנה האחרונה שלי הייתה דרך דואר סין CN ולקח כמעט יותר מחודש.

שאלתי בדף השיטבוק שלהם אם אפשר לשלוח דרך הונג קונג (ולקבל קוד שמסתיים בHK כמובן,ולא משום שהוא מהיר לאין ערוך) והשיבו לי בחיוב שאפנה לצ'אט שירות לקוחות או לשלוח מייל ויעשו זאת בשבילי בשמחה וששון.

עכשיו דברתי עם נציג (אחרי ייבוש של מעל שעה) ששלל לי את האופציה מכל וכל.

אז מה אפשר לעשות? (חוץ מלברר דרך הFB מחר שוב..)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אני לא חושב שזה אפשרי.

DX זה ארגון לוגיסטיקה אחד גדול. חלק מהסחורה אולי במלאי, חלקו מסופק על ידי ספקי המשנה לפי הזמנה מיידית, אריזה ומשלוח. מקום המשלוח תלוי במקום הספקים. חלק מסין וחלק מהונגקונג. היו לי הזמנותשל כמה פריטים שפוצלו לשתי חבילות - מסין ומהונגקונג, כנראה מסיבה זו. לכן, לשנע חבילה מסין להומגקונג זה לא הגיוני מצידם.

לגבי התקשורת - פה כבר נכנסת התרבות הסינית. קשה לקבל מסיני תשובה שלילית לבקשה - הוא בד"כ יתחמק, יתעלם, ימשוך זמן או יתיש אותך עד שתבין שהתשובה היא "לא". ובמיוחד אי אפשר לבקש מעובד סיני לפעול בניגוד לנהלים.

:turn-l:
פורסם

שלחו לי בסוף דרך HK :) שווה לחפור לנציגים ;) (או שבאמת עשו משהו,או שיצא רנדומלי)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

יובל,יש לך נסיון במשלוח דברים קטנים מאירופה (אנגליה לדוגמה) ללא מעקב?

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

יש לי נסיון מאנגליה, כ-10 פעמים שונות, מוכרים שונים מאיביי. 100% אמינות וגם המשלוחים מהירים (השיא - 3 ימים!).

פעם אחת מוכרת "הגדילה ראש" לטובתי לכאורה וכתבה ערך גבוה ממחיר המכירה בו זכיתי, כדי שהביטוח יהיה על ערך גבוה. כתוצאה מזה נדרשתי לשלם מכס של כמה עשרות שקלים. מאז אני מבקש לכתוב את המחיר המדוייק על החבילה.

פורסם

אכן מה שרכשתי כרגע הוא ממוכר ב EBAY (במרבית החנויות שיש להן אתר משלהן המשלוח הוא מבוטח ודורש רישום - International insured signed for)

כל ה10 פעמים שלך היו משלוח ללא מעקב? (זול יותר ממשלוח עם מעקב,וגם הללא-מעקב הוא גם ללא ביטוח - כאשר זה עם המעקב כולל ביטוח ולכן יקר יותר)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

למעשה גיליתי זאת רק לאחרונה. פעם חשבתי שמשלוח עם מספר מעקב יקר יותר, וויתרתי עליו מראש.

מסתבר שחלק מהמוכרים שולחים עם מעקב בלי שהתבקשו, אולי כדי להגן על עצמם. משום מה, הם לא משתפים אותך במספר.

אז אני שולח להם שאלה מנומסת אם יש להם מספר מעקב, ובחלק מהמקרים התשובה חיובית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הזמנתי מוצר מאיביי והוא נשלח אלי דרך USPS.

הסטטוס האחרון כפי שמופיע באתר הוא:

Depart USPS Sort Facility וזה היה 16.2

תוך כמה זמן אתם מעריכים שהמשלוח יגיע לארץ?

פורסם

זה הסטטוס האחרון שתראה.

אם זה דבר קטן שנכנס בתיבת דואר,בד"כ תוך שבוע.

אם זה משהו גדול יותר,תקבל פתקית בצבע אדום-לבן.

יובל - יש לך נסיון במקרה עם דואר-אוויר (חב' קטנות) מפולין?

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
זה הסטטוס האחרון שתראה.

אם זה דבר קטן שנכנס בתיבת דואר,בד"כ תוך שבוע.

אם זה משהו גדול יותר,תקבל פתקית בצבע אדום-לבן.

כאשר המשלוח יגיע לארץ, לא ניתן יהייה לעקוב אחריו באתר דואר ישראל?

פורסם

זה מתחיל ב LJ ונגמר ב US,ובאמצע 9 ספרות? אז לא.

לי לפחות לא נתן שום פרטים באתר הדואר,אפילו אחרי שקיבלתי את הפריט :shock:

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

יובל - יש לך נסיון במקרה עם דואר-אוויר (חב' קטנות) מפולין?

עדיין לא.

כאשר המשלוח יגיע לארץ' date=' לא ניתן יהייה לעקוב אחריו באתר דואר ישראל?[/quote']

כן, בהתאם לסייגים שכבר נאמרו פה על אמינות מעקב המשלוחים של דואר ישראל.

• תוכן חדש...