Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אני כתבתי, הדואר כתב. על כל החבילות מ- DX, ולא חשוב מה גודלן, נכתב ככה במעקב המשלוחים.

הפריט הנוכחי הוא בגודל 15x5x2 ס"מ, כלומר נכנס למעטפה קטנה.

:turn-l:
  • תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום קיבלתי הודעה על חבילה שהוזמנה מת"א שבוע שעבר, ז"א שסניף הדואר המקומי לא קיבל עוד חבילה על שמי אחרת הייתי מקבל הודעה נוספת. (או כך אני מניח)

המוכר הוא חנות שמוכרת אביזרי רכב עם ~3500 מכירות ו 99% פידבק לפי האתר נשלח אלי ב 3.10.11, יש טעם לפנות אליו (הרי הוא יטען שהוא שלח). http://myworld.ebay.co.uk/nonstop_auto/?_trksid=p4340.l2559

יצא לי לקנות מהמוכר הנ"ל, עזוב שהוא אחד הזולים, גם המשלוחים זולים - רק מוכיח שיש אפשרות למשלוח זול מבריטניה, מוכיח לדעתי שלשאר המוכרים פשוט אין ראש לקונים מחוץ לבריטניה.

בכל מקרה, אני קיבלתי את החבילה כשבוע לאחר ההזמנה.

פורסם

הצלחת לערער אותי סופית, בהתחלה חשבתי שזה דואר ישראל עכשיו אני כבר לא בטוח..

תוך שבוע? יש לך קשרים בדואר? אפשר גם..

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

עמית מהעבודה נשוי למישהי בכירה בדואר ישראל. הוא סיפר לי מה עבר עליהם כשהיא ניסתה לברר איפה החבילה שהוא הזמין מחו"ל. לפחות לפי הסיפור שלו, גם קשרים בדואר לא מועילים.

החבילה שלי הגיעה היום. למזלי, הטיול ליבנה גרם לעיכוב של יום אחד בלבד. כמובן, הכתובת המופיעה על גבי החבילה מודפסת בצורה ברורה, מדוייקת ומלאה (כולל כתובת, ת.ד. ומיקוד) אבל למרבה הצער כתובה באנגלית (מצטער, דואר ישראל, עוד לא הצלחתי ללמד את DX לכתוב בעברית). ולתפארת מדינת ישראל!

פורסם

בכל מקרה, תשלח מייל למוכר ותשאל אותו על סטטוס המשלוח, הם מאוד מפחדים מפידבק שלילי, אני יכול להבטיח לך שאתה תקבל תשובה מפורטת, פעם אחת אפילו מוכר שלך לי מספר מעקב של חבילה, למרות שבהתחלה לא שלח אותו בכלל.

פורסם

ב16 לחודש (ביום שכתבתי את ההודעה) הזמנתי מהמוכר הזה עוד מוצר.

היום הגיע - פחות משבוע!

פורסם

אתה לא בן-אדם אתה ! אל תספר דברים כאלו.. אולי אזמין לכתובת שלך בפעם הבאה..

יצרתי איתו קשר, הוא מייד רצה לשלוח חבילה נוספת בלי שאלות מיותרות.

ביקשתי ממנו בנימוס להמתין עוד שבועיים (כך שימלאו חודשיים למשלוח) לפני משלוח חוזר, בכל זאת אני מקווה שזה מטייל בדואר ישראל.

אגב, הוא נתן לך מס' מעקב ?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

ראשית כל, אני חייב להגיד שלמדתי המון על הזמנות מהשרשור הזה - ותודה לכל מנדבי המידע :-)

יש לי עוד שאלה, הזמנתי ב8.11.11 מספר מוצרים מDX. רכשתי לאחר מכן עוד מוצר קטן מDX, ו2 מוצרים מאייביי (אחד מארה"ב, ואחד מהונג קונג), וכולם הגיעו אליי, מלבד המשלוח הראשון מDX. בגלל שזה משלוח גדול יש לי מספר מעקב, אבל אני לא יודע איפה אני יכול להזין את המספר על מנת לראות איפה החבילה נמצאת. ניסיתי בדואר הונג קונג ובדואר ישראל, ובשניהם לא מצאתי (בדואר הונגקונג בכלל אי אפשר להזין מספר מעקב כה ארוך). בDX מצויין שהמשלוח יצא כבר ממזמן. אשמח ליעוץ איפה לחפש :)

פורסם

בעמוד

my account

של DX, מספר המעקב הוא לינק לאתר של דואר הוגנקונג או דואר סין - אתה אפילו לא צריך להקליד אותו.

לדוגמה:

RA255997379CN

אם אתה רוצה, שלח לי את המספר בה"פ ואבדוק עבורך (אל תדאג, אין לי אפשרות לעשות שום דבר זדוני איתו, רק אתה או מי שמחזיק את הת.ז. שלך יוכל לקבל את החבילה).

פורסם

היי, תודה על העזרה.

נכנסתי לבדוק כמו שאמרת, וכתוב שהמשלוח עזב את סין ב14.11.11:

דואר אלקטרוני ומספרי שנים המצב הנוכחי דואר אלקטרוני יעד מדינה מקום התאריך של המצב הנוכחי של דואר אלקטרוני

RAXXXXXXXXX 2011 היציאה החוצה מהמשרד של חילופי ישראל 2011/11/14

תרגום של גוגל*

מה זה אומר? למעשה אין שום עדכון של איפה זה כבר 10 ימים? אז מה שווה המספר מעקב?

פורסם

לאחרונה הופתעתי לגלות את כמות הישראלים הקונים בDX. רק בחמישי האחרון קיבלתי את החבילה שלי מהדואר הקרוב לבית, ובזמן שאני מחכה בתור שלושה אנשים לפחות יצאו עם חבילות של DX.

אגב, פיצלו לי את החבילה לשתי חבילות ונשלחו בהפרש של שבוע וחצי אבל! הגיעו באותו הזמן. כנראה זה פשוט תלוי מתי המכולה של DX מגיעה לארץ. כבר יצא לי לקבל חבילה תוך שבועיים וחצי מDX.

אגב2, למישהו יצא לנסות בדואר המהיר של DX ? הEMS ?

פורסם

לעמית מעוז (אגב, אני מכיר עמית מעוז אחד!),

מהרגע שהחבילה עזבה את סין מעקב המשלוחים של סין מפסיק לעקוב אחריה, ומעקב המשלוחים במדינת היעד מתחיל.

במקרה שמדינת היעד הוא ישראל, החבילה נכנסת "לחור השחור", והיא תופיע במעקב המשלוחים שלי דואר ישראל כעבור כמה ימים או שבועות היא תופיע לבסוף (כאילו זה הרגע נחתה בארץ, למעשה זה כנראה אחרי בדיקת המכס) ובד"כ אחרי ימים בודדים (אבל כבר זכיתי ל-3.5 שבועות) היא תגיע אל סניף הדואר שלך.

בקיצור, תבדוק פה את אותו מספר מעקב:

http://www.israelpost.co.il/itemtrace.nsf/mainsearch

פורסם

yuvk - אתר הדואר לא אמור לעקוב גם אחרי חבילות של USPS לדוגמה?

היה לי פריט (וגם פתחתי שרשור במקביל) שקניתי בארה"ב ושילחתי באמצעותם.

אומנם יש איתור חלקי דרך האתר שלהם,וזה הגיע היישר לתיבת הדואר שלנו (6ימים בדיוק מרגע המשלוח מארה"ב) - אבל לא אמור היה להיות לזה תיעוד כלשהו באתר הדואר?

או שיש ל USPS שליחים שמפיצים אישית כל חבילה שלהם? :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...