Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכאורה, הדוור אמור לנסות למסור את הדואר הרשום בכתובתך, ואם אין מישהו בבית, להשאיר הודעה על הגעת החבילה בצורת פתק דביק.

במקום זה, הדוור מעדכן במחשב את הסטטוס, באופן פיקטיבי, ומחר (או בחלוקת הדואר הבאה) תקבל הודעה לסור לסניף הדואר לקבל את החבילה.

ככה זה לפחות אצלי. עשרות פעמים כבר ראיתי את הסטטוס הזה - ומעולם לא נעשה נסיון מסירה (כולל ימים שלמים בהם אשתי בבית ולכן בודאות היה ניתן למסור את החבילה). אחרי שהתלוננתי על הפיקציה בפני מנהל סניף הדואר המקומי הוא ענה לי שהם בכלל לא חייבים למסור את החבילה. מאז, הסטטוס מדלג ישר ל"נמסרה הודעה לנמען לסור לסניף". ההודעה, אגב, מגיעה יום - יומיים או שלושה אחרי זה.:evil:

:turn-l:
  • תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבר כתבו את זה קודם במעלה השרשור -

אין שום קשר בין המציאות לבין מה שמה שהמחשב פולט באתר.

מה שזה כן אומר לך הוא שהחבילה כבר נמצאת ברדיוס מסוים מסביב לביתך,

שגם זה משהו. :?

עוד יום-יומיים-שלושה-ארבעה תקבל פתקית שבה תתבקש לסור לדואר למחרת היום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה פשוט טמטום.

חבילות רגילות בגודל מעטפה שאני מקבל,ובד"כ ללא קוד מעקב מחו"ל,מגיעות לתיבה בלי בעיה ואני לא צריך לסוע לסניף הדואר.

מי בכלל ביקש מהם למסור את זה בבית? תשאירו פתקית ואני יבוא וזהו :|

נקווה לפתור את זה היום\בקרוב ב"ה.

תודה על העזרה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חבילות רגילות בגודל מעטפה שאני מקבל,ובד"כ ללא קוד מעקב מחו"ל,מגיעות לתיבה בלי בעיה ואני לא צריך לסוע לסניף הדואר.

מי בכלל ביקש מהם למסור את זה בבית? תשאירו פתקית ואני יבוא וזהו :|

לפי מספר המעקב, אאל"ט, האות R בהתחלה מציינת REGISTERED כלומר דואר רשום, ולכן זה לא יונח אצלך בתיבה. אם יש אצלך חלוקת דואר הדוור אמור לנסות למסור לך את החבילה ולקבל את חתימתך. בפועל הוא כנראה לא.

לידיעתך, מכיוון שהחבילה כבר בסניף, אתה יכול להתייצב עם מספר המעקב בלבד ולדרוש את החבילה ולא להמתין לפתק.

פורסם

מקווה שלא נצטרך לגייס את העצבים המרוקאים\מזל עקרב ונפתור את העניין בנחת ושלווה :lol:

(דואר ישראל...yeah right)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

הסאגה נמשכת - בדקתי באתר אם השתנה משהו והרי ההודעה.

"הפריט התקבל מבריטניה ב 15/12/2011 ומועבר ליחידת הדואר בית המיון חיפה לשם מסירתו לנמען"

lol

מקווה שזה לא ימסר מחיפה לת"א וחזרה לשולח :p

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

כמו שחשבתי,הסטטוס הנ"ל ש"נמסר לנמען" הוכנס בטעות (:|) והיה אמור להופיע במקומו שזה הגיע לת"א (כך אומרים בדואר המרכזי)

עכשיו זה בחיפה וכנראה מחר ייצא לעירי,ונקבל את הפתקית המיוחלת בראשון-שני ב"ה :)

אור - צפת

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

כנראה באג חדש במעקב המשלוחים.

אתמול בלילה החבילה עדיין לא הופיעה במעקב המשלוחים, והיום כבר:

נעשה נסיון למסור את הפריט לנמען ב 19/12/2011

כמובן, אף אחד לא באמת ניסה למסור את החבילה, כי הוא היה מצליח :evil:

פורסם

גם לי היה היום סטטוס הזוי.

בדקתי בבוקר והסטטוס היה שזה בדרך לחיפה (אחרי שזה מיום שישי כבר שם) והיום הנמען הוזמן לסור לקבלת החבילה.

בדקתי שוב בצהריים וזה השתנה לצפת ושזה רק הגיע לשם היום (למרות שאתמול היה סטטוס שזה כבר בצפת)

אני כבר לא מאמין לכלום באתר הזה ופשוט מחכה לפתקית (כמו שהגיעה היום)

מעניין אותי איזה חומר לוקחים הפקידים האלה,אני רוצה גם :p

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

כמה זמן חיכית? מאיפה אתה יודע שהיא אבדה? היא הגיעה לדואר בארץ והם הודו שאף אחד לא יודע איפה זה או מה?

לי היה מוצר מעפן שהזמנתי מDX שגם חשבתי שאבד,חיכיתי כמעט חודשיים וחצי אבל בסוף הגיע.

נ.ב - מישהו מכיר את השירות משלוחים Flostream LIMITED שפועל באנגליה? הם יותר טובים מ ROYALMAIL?

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
איך הם מצליחים להיות כלכך גרועים?

אהההם, בקלות.

ביום שרשות הדואר הפכה לחברה ממשלתית, מונעת משיקולי רווח והפסד ושיקולי תחרות חופשית נטו (ולא חו"ח טיב השירות) אז פעולות בלתי רווחיות בעליל כמו הפצת דואר נכנס נפגעו ביעילות ובאיכות.

www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3221582,00.html

אני קורא למשל כי רשות הדואר מחוייבת לחלק דואר 5 ימים בשבוע. לפחות בישוב בו אני גר, אין חלוקה של דואר 5 ימים בשבוע (ופה החיים שלהם קלים - חלוקה לתיבות דואר איזוריות ולא לבתים).

פורסם

הוא הגיע לסניף שיש לו מכונה בחוץ לקבלת חבילות, המכונה הייתה מקולקלת והם הכניסו את כל הפריטים לסניף.

קיבלתי שני טפסים של חבילות, הלכתי והם מצאו רק פריט אחד והוא לא היה שלי.

את הפריט שלי לא מצאו, אמרו לי לחכות להודעה שניה.

ביום חמישי או שישי קיבלתי הודעה שניה,הלכתי היום לקחת והם לא מצאו כלום טענו שכבר עבר הרבה זמן והם שלחו חזרה.

אייל

פורסם

(המשך)

הבעיה המרכזית במתן שירותי הדואר הוא נושא השירות האוניברסלי. רק חברת דואר ישראל מחויבת לתת שירות דואר אוניברסלי, לא אף אחד מהמתחרים – כך זה בחקיקה וזה המצב. המשמעות של זה היא דבר יקר, כי אתה הגוף היחיד שצריך להגיע לכל מקום במדינת ישראל, והתשתית הזאת יקרה. זה שירות גירעוני בבסיסו.

אלו לא מלותי, אלא דברי אבי הוכמן, מנכ"ל חברת הדואר (לשעבר), בפני ועדת הכלכלה של הכנסת, 2006. קישור

לא רק שרמת השירות התדרדרה עם ההפיכה לחברה ממשלתית, השירות גם התייקר. מחיר משלוח הדואר לאזרח התייקר בשיעור המע"מ דאז 15.5%, בעוד שעלות הפצת דואר כמותי (למשל חברות מסחריות לשם פרסום, חשבונות, עיתונים וכדומה) התייקר ב-9% בלבד, ובנוסף החברות רשאיות לקזז מע"מ, כלומר עבורם השירותים הוזלו.

• תוכן חדש...