Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

DX הם סה"כ מתווכים מול הרבה ספקים שונים.

חלקם שולחים מהר (כבר יצא לי כמה פעמים לקבל דברים אחרי שבוע וחצי), חלקם פחות מהר (לפעמים יותר מחודש).

גם אחרי שהחבילות נשלחות, לפעמים 2 חבילות שונות עושות 2 מסלולים שונים בעולם.

זה המחיר על מוצר זול ומשלוח חינם.

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היתה לי כבר הזמנה מ-DX שהגיעה אחרי חודשיים וחצי.

היתה לי הזמנה מאיביי שהגיעה אחרי חודשיים - כשקיבלתי את ההודעה השנייה מהדואר. ההודעה הראשונה כמובן לא הגיעה, והדואר המתין חודש (!) לפני ששלח הודעה שניה.

והיתה לי הזמנה שמעולם לא הגיעה (למזלי - ב $2). חלק מהסיכון שביבוא דרך הדואר ללא מעקב משלוחים.

:turn-l:
פורסם

אני אנסה לעשות קצת סדר...

פריט שהוזמן מסין העממית ב-18/9 ונשלח באותו יום, הגיע אליי רק בתחילת נובמבר.

הקטע הוא, שלא קיבלתי פתק לאיסוף, אלא ראיתי את החבילה לפי מספר המעקב שקיבלתי באתר של הדואר. צילמתי את המסך לכל מקרה שלא יבוא והלכתי לסניף לאסוף. עבר חלק, ביקשו רק את המספר מעקב + ת"ז.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אז מסתבר ש"פתחתי פה לסטן". היום סןף סוף הגיעה ההזמנה (לתיבת דואר בבית).

אם הייתי מוסיף מעקב משלוח זה היה מגיע כדואר רשום? (ואז הייתי צריך לאסוף את זה מסניף הדואר במקום שזה יגיע לתיבה בבית?)

פורסם

אני מזמין קבוע בעבודה מכמה אתרים סיניים ויש תאריכים שבולטים כמהירים יותר ויש איטיים יותר.

לדוגמה יש לי כמה חבילות מה 6 לאוקטובר שהגיעו לישראל ב6 לחודש לאומת זאת חבילות שנשלחו ב10 לאוקטובר הגיעו ב2 לחודש וחבילות שיצאו ב11 לאוקטובר הגיעו ב27 לאוקטובר.

כול החבילות נשלחו באותו דואר CN וכולם דואר רשום רגיל לא אקספרס.

אני מנחש שכול יום זה מסלול שונה שבוא החבילה נשלחת ולכן גם יש פערים כאלו, לפי כול הסטטיסטיקה בינתיים הגעתי למסקנה שחבילות ללא מספר מעקב בדרך כלל מגיעות בין 2-3 שבועות וחבילות אם מספר מעקב בין 3-5 שבועות.

אודי A4

דימה.

פורסם

קצת מוזר שמשלוח ללא מעקב מגיע יותר מהר ממשלוח עם מעקב (יקר יותר).

התושבת לרכב שהתקנתי ברכב לאחרונה הגיעה אלי (ללא מעקב) תוך 10ימים מביצוע ההזמנה :)

השיא היה פריט כלשהו שהזמנתי שנה שעברה גם מסין,שעלה 14$,תוך 6ימים (!) מיום ההזמנה (משלוח עם מעקב רגיל,לא אקספרס).

מאירופה הממוצע (בד"כ כל חבילה באה עם מעקב) שלי 7-10ימים.

מצד שני,הפעם הראשונה שקניתי מDX לקח כמעט חודשיים להגעה (ללא מעקב מן הסתם) :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לפי נסיוני הרב (:oops:) עם DX, אין הבדל בזמן המשלוח עם וללא מספר מעקב. יש הבדל קל לטובת משלוחים מהונג קונג לעומת סין (לא ניתן לדעת מראש מאיפה DX ישלחו).

מצד שני, לך תדע. בכ"ז מדובר בדואר ישראל. אולי אחרי המכס, החבילות ללא מספר מעקב מועברות לסניף, ואלו עם מספר המעקב ממתינות ע"מ שיסרקו ויוזנו למחשב?

פורסם

נצל"ש: 8)

אני רוצה להזמין היום מדיל אקסטרים 7 מוצרים, שעלותם הכוללת 18.25 דולר, כלומר 67.85 ש"ח.

המוצרים כוללים:

*מגן מסך לאייפון

*2 כיסויים שונים לאייפון

*מטען לאייפון

*ממיר מצת רכב \ שקע USB

*נורות זנב לאופניים

*ספידומטר לאופניים

כרגע יש לי 7 טאבים פתוחים עם כל המוצרים... לעשות "הוסף לעגלה" לכולם ואז להזמין את המוצרים במכה אחת, או לרכוש מוצר מוצר בנפרד על מנת לקבל מספר הזמנה ספציפי לכל מוצר \ הקטנת נפח חבילה וכד' ? מה זה אומר לגבי עמלות פייפאל?

עד עכשיו עשיתי רק הזמנות של מוצרים יחידים פעם בכמה זמן, פעם ראשונה עלה לי הצורך בכל המוצרים יחדיו...:-)

פורסם

ברור שחבילה אחת - בשביל מה להסתבך, ללכת לדואר 7 פעמים וכו'?

מבחינת פייפל - אין הבדל עבורך.

מבחינת מכס - פטור עד 50 דולר כולל משלוח. לכן אצלי יש כמה וכמה הזמנות שעשיתי על 47 דולר, 49.8 דולר, וכו'.

אגב טיפ לכל חובבי DX - אני מעדיף את http://www.focalprice.com לדעתי השירות שלהם יותר טוב מדילאקסטרים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא בטוח לגבי חבילה אחת: מישהו שמכור ל-DX המליץ לי לא להזמין יותר ממוצר אחד בכל פעם מאחר ויכול להיות שאחד המוצרים לא יהיה במלאי ואז מעקבים את כל המשלוח.

ובלי קשר, למה לא להזמין מאיביי? עוד לא מצאתי מוצר שהיה זול יותר ב-DX, FOCAL PRICE וכ'ו.

פורסם

במקרה שהזמנת מספר מוצרים ואחד מהם לא במלאי, DX בעצמם מפצלים את המשלוח ושולחים קודם את מה שבמלאי.

אני מעדיף לאחד משלוחים, כדי לזכות במעקב משלוחים חינם.

פורסם

אני מזמין מ http://www.aliexpress.com בדרך כלל המחיר נמוך יותר מאיבאיי ויש יותר מאפשרות משלוח אחת.

לצערי האתר יותר לסוחרים ולכן לרוב יבקשו להזמין כמות יותר גדולה מיחידה אחת.

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה רבה על העצות, בסוף הזמנתי את הכל כחבילה אחת בעלות של 18.27 $.

יש הבדל במהירות הגעת החבילה על סמך הגודל שלה? כלומר נראה לי מבחינה לוגית, שחבילה גדולה (פיזית) תזוז פחות מהר במערכת דואר ישראל מאשר חבילה קטנה. זה באמת ככה?

• תוכן חדש...