Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי הזמין מוצר מדיל אקסטרים. עברו בערך שלושה שבועות מאז, והסטטוס באתר מציין שזה נשלח.

החבר הגיע לדואר, עם ת,ז ושאר הירקות, (ההזמנה מן הסתם על שמו), ואותו פקידה מבקשת ממנו את מס' ההזמנה/משלוח ושום דבר אחר. ומעבר לזה היא מסרבת לדבר.

הוא הביא לה את ה-recipent number, ו-shipping number. אבל הפקידה הסערעורית הזו דחתה אותם על הסף ומבקשת את אותו מס' הזמנה/משלוח.

מה עושים

:?:

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבחור אמור להציג כרטיס עם פרטי המשלוח אשר יובא לביתו על ידי הדוור. בלי כרטיס זה מתקשים לאתר את החבילה בין מאות ואלפי החבילות שבדואר.

לגבי דואר רשום - אפשר לקבלו גם ללא אותו כרטיס אולם הדבר כרוך בעמלה (נחמד לשלם כדי לקבל דואר מס הכנסה, האין זאת?). איני יודע אם הדבר אפשרי לגבי חבילות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבחור צריך: tracking number

ולא לכל המשלוחים של DX יש כזה - רק ל"יקרים" - אבל בתוספת $1.70 או משהו כזה אפשר לקבל.

עם המספר אפשר לעקוב אחרי מצב החבילה בארץ - לא צריך ללכת לדואר.

http://www.israelpost.co.il/itemtrace.nsf/mainsearch?openform&menu=1

למרבה הצער - אחרי 3 שבועות מהמשלוח כנראה שהחבילה עדיין לא מופיעה. ס ב ל נ ו ת !

:turn-l:
פורסם

משלוחים מסין לעתים לוקחים יותר מחודש.

המשלוח הוא משלוח רגיל ולכן לא ניתן לעקוב אחריו בצורה מלאה - כלומר לא ניתן לדעת איפה החבילה בכל רגע נתון.

במייל, החבר היה אמור לקבל מספר מעקב, משהו כמו RT123456789HK - אורך 13 תוים. לפעמים על משלוחים זולים אין מספר מעקב.

עם המספר הזה ניתן לראות מתי המשלוח עזב את גבולות סין (תבדקו שזה באמת נשלח, אולי זה בדיוק לא היה במלאי) באתר של דואר הונקונג (http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp).

לפעמים אפשר לראות גם ברגע שזה בארץ באתר דואר ישראל (http://www.israelpost.co.il/itemtrace.nsf/mainsearch).

כבר קרה לי שבארץ המספר "התחלף" ככה שלא הייתי בונה על זה.

אלא אם החבילה נתקעה במכס, אמורים לקבל פתק הבייתה יומיים-שלושה אחרי שזה מגיע לארץ. אם נתקע, לוקח עוד קצת.

פורסם

החבר שלך סתם בלבל לפקידה את המוח, חבל על הזמן שלו ושלה ועל העצבים של כולם.

כל עוד אין הודעה מהדואר (בעברית, כן?) בתוך תיבת הדואר של החבר - אין מה לחפש בסניף.

המעקב באתר של דואר ישראל לא שווה כלום,

אין שום קשר בין המציאות לבין המיקום הדימיוני של החבילות אשר מופיע שם. :?

בפעם הבאה, RTFM!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל עוד אין הודעה מהדואר (בעברית, כן?) בתוך תיבת הדואר של החבר - אין מה לחפש בסניף.

שלילי! אם לפי מעקב במשלוחים של דואר ישראל החבילה הגיע לסניף המקומי ו"נמסרה הודעה לנמען", מומלץ להתייצב בסניף מצויידים במספר המשלוח ולדרוש את החבילה. בסניף שלי, לפחות, הפער בין הגעת החבילה לסניף להגעת ההודעה המיוחלת לתיבה הוא בין 3-4 ימים לאינסוף (ז"א, הודעה פשוט לא מגיעה).

המעקב באתר של דואר ישראל לא שווה כלום,

אין שום קשר בין המציאות לבין המיקום הדימיוני של החבילות אשר מופיע שם. :?

פה אתה צודק לחלוטין לצערי. העדכון של האתר הוא פיקטיבי ורטרואקטיבי (מלבד הסטטוס של מסירת ההודעה לנמען, שמקדים את זמנו כאמור ב-3 - 4 ימים.)

:turn-l:
פורסם

בשביל למשוך את הפריט מהמחסן הם חייבים את הTRACKING NUMBER שלו.

בין אם אתה מדקלם אותו ובין אם אתה מגיע עם הפתק שקיבלת (ועליו רשום) וכמובן עם תעודה מזהה.

אחרת איך רצית שהם ימצאו את הפריט ?

מעבר לזה, לפני 3 שבועות עוד היינו בחגים אם אני לא טועה. בטח שבוע הבא זה יגיע.

פורסם

חברים, כל מה שאתם רושמים פה מיותר לחלוטין מאחר והבחור לא רשם בשום מקום שהחבר קיבל הודעה כלשהי שהמוצר נמצא בסניף הדואר הקרוב לביתו.

ובלי קשר, שלושה שבועות זה זמן קצר מדי בשביל שחבילה מדיל אקסטרים תגיע לארץ (החבילה רק נשלחת מהם לאחר יומיים שלושה).

פורסם

אבל אם החבילה נשלחה ללא TRACKIGN NUMBER, כיצד הוא יכול לדעת שהחבילה הגיעה כבר?

האם ישנה אפשרות לבדוק עם הדואר האם יש חבילה ע"ש פלוני ומה מצבה? (בגלל שאני חושב שזה סה"כ שאילתא שונה למסד הנתונים ולא משהו מסובך מידי אז די בטוח שזה לא אפשרי בדואר ישראל..)

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

מס' המעקב נועד אך ורק עבורך בכדי שתוכל לבדוק באינטרנט היכן החבילה. כאשר החבילה מגיעה לדואר (בהנחה שהיא אכן מגיעה) אתה מקבל הודעה מהדואר לבוא לאסוף אותה או לחילופין, במידה ומדובר בפריט קטן מאוד, תקבל את החבילה ישירות לתיבת הדואר שלך.

פורסם

יש לי הזמנה מ-DX שנמצאת בסטטוס "SHIPPED" כבר מה-13 לספטמבר (ללא התוספת של מעקב משלוחים) וזה עדיין לא הגיע.

יש מצב שזה "נעלם" או שזה לא יגיע?

אני גם לא יודע אם יש טעם לפנות ל-DX בנושא כי את העבודה שלהם הם עשו (שהיא לשלוח את ההזמנה).

האם יש פה מישהו שההזמנה שלו הגיעה חודשיים או יותר לאחר המשלוח?

יש לי סיבה לדאגה?

פורסם

בהחלט יש סיבה לדאגה. הזמנה מלפני חודשיים הייתה צריכה בוודאות להגיע כבר.

תפנה לחנות ותבקש מס' מעקב. כבר קרה שקיבלתי מס' מעקב ממוכרים באיביי אחרי שהמשלוח התעקב.

פורסם

הזמנתי מוצר מדיל אקסטרים ב25.10, והוא הגיע אתמול (6.11).

זה ממש לא אמור להתעכב ברמה שזה מתעקב אצל חברך. תפנה במייל לדיל אקטרים.

• תוכן חדש...