Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ - ביואיק לה סייבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המטרה שלו שתסע ברכב בטיחותי יותר, הביואיק הישנה היא לא הפתרון. למיטב זכרוני רנו התבלטו בבטיחות יחסית גם בשנתונים ההם ויכול להיות שמגאן תהיה הפתרון - גם רכב לא קטן מדי, בטיחותי יחסית, מחיר זול וחסכוניות סבירה. נכון שהאמינות לא צפויה להיות טובה מדי, מצד שני זו לא הייתה הדרישה מלכתחילה :)

פורסם
ביואיק משנת 1996 בטיחותית? עכשיו הצחקת אותי. נכון, זו מאסה גדולה של פח, וכידוע לכולם, טנק תמיד יהיה בטוח באופן פאסיבי.

אבל, עם התכנון הבסיסי שלה וגם עם הבלמים שלה, התנהגות הכביש שלה, וגם כמות כריות האוויר השואפת לאחד עד אפס, היא לא לגמרי בטיחותית. יש בהחלט סיכוי טוב, שמרבית מכוניות הסוופר-מיני משנתוני האלפיים יהיו בטוחות יותר.

אתה באמת חושב שבתאונה חזיתית בין ביואיק הנ"ל לבין סוזוקי אלטו היית מעדיף להיות באלטו?!

אם אתה רוצה להשוות לרכב חדש אז צריך לקחת בחשבון רכב באותו הסיגמנט/משקל ואז ללא צל של ספק הרכב החדש יהיה בטיחותי יותר (אלא אם כן הוא סיני:shock:)

מאחר ולפי התקציב שלו אין לו כוונה לרכוש רכב חדש, אז כן, ביואיק 96 ללא כריות אוויר תהיה בין הבטוחות במסגרת התקציב.

אם היו מבצעים מבחני ריסוק למשאית אני בטוח שהיא היית שואפת לאפס כוכבים, וגם אין לה כריות אוויר, אז ככל הנראה סופר מיני הייתה בטיחותית יותר.

שברולט מאליבו 3.1 בהחלט אופציה מעולה!

ממליץ בחום!

פורסם

עד כמה שאתה טועה.

בערך לפני שנה עשו מבחן התרסקות בין וולו 760 (נדמה לי) לבין רנו סניק או אפילו דגם משפחתי קצת יותר קטן - נחש איפה התוצאות של הרוגים היו? נכון מאוד - דווקא בוולבו עם הפח טנק הגדולה וה"בטיחותית".

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הילד והאבא מחפשים כפי המשתמע רכבי סלון ,אני לא מבין איך פוקוס ומאגן משתלבים באותו משפט עם ביואיק ופונטיאק .

הוא לא הגדיר את זה כדרישה, ולמעשה, אנחנו מנסים לייעץ שזה לא הכוון האידיאלי.

לגבי הבטיחות בהתנגשות - ר' הסרטון הבא (מה שסיפר lanosforce):

qBDyeWofcLY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

זו עובדה ידועה שבהתנגשות רבת עוצמה כל הכוח מהפגיעה מחפש מקום לפרוץ אליו ,ברכבי ה"ברזל" הכוח מוצא עצמו בתא הנוסעים בסופו של דבר וברכבי ה"קרטון" הכוח מתפרץ אל הפח, אומנם הרכב יהיה טוטאל לוסט אך לנוסעים שלום.

זו הנדסת רכב .

1)פותח השרשור לא ציין בטיחות כסעיף עליון או כסעיף בכלל.

2)הוא אמר לאביו שהוא מוכן להסתפק בסובארו ג'סטי אך האבא מתנגד ודוחף אותו לכיוונים של רכבי סלון אמריקאים ומפה אני מבין שהוא גם יעמוד מאחוריו בנושא תחזוקת הרכב .

3)מבין השורות הבנתי שמדובר בתקציב של עד 15K.

מאליבו 3.1 , לה סייבר (אפשר גם 97 ו98 בהתמקחות),פונטיאק גרנד פרי(עדיפות אחרונה לדעתי אם בכלל)

לפותח השרשור : בקשר לסעיף 2 שרשמתי - אם התשובה היא "לא" אז תחפש סובארו ג'סטי שמורה...

בזה אני מסכם את חלקי בשרשור הזה אלא אם כן תהיה התפתחות מעניינת...8)

Gn'f'R

פורסם
זו עובדה ידועה שבהתנגשות רבת עוצמה כל הכוח מהפגיעה מחפש מקום לפרוץ אליו ,ברכבי ה"ברזל" הכוח מוצא עצמו בתא הנוסעים בסופו של דבר וברכבי ה"קרטון" הכוח מתפרץ אל הפח, אומנם הרכב יהיה טוטאל לוסט אך לנוסעים שלום.

זו הנדסת רכב .

1)פותח השרשור לא ציין בטיחות כסעיף עליון או כסעיף בכלל.

2)הוא אמר לאביו שהוא מוכן להסתפק בסובארו ג'סטי אך האבא מתנגד ודוחף אותו לכיוונים של רכבי סלון אמריקאים ומפה אני מבין שהוא גם יעמוד מאחוריו בנושא תחזוקת הרכב .

3)מבין השורות הבנתי שמדובר בתקציב של עד 15K.

מאליבו 3.1 , לה סייבר (אפשר גם 97 ו98 בהתמקחות),פונטיאק גרנד פרי(עדיפות אחרונה לדעתי אם בכלל)

לפותח השרשור : בקשר לסעיף 2 שרשמתי - אם התשובה היא "לא" אז תחפש סובארו ג'סטי שמורה...

בזה אני מסכם את חלקי בשרשור הזה אלא אם כן תהיה התפתחות מעניינת...8)

תודה רבה,

אני חושב שהמלאיבו בהחלט בחירה הגיונית יותר.

:-D

• תוכן חדש...