Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי סיאט איביזה שנת 2001 , 1400

עכשיו שאני מניע את האוטו אני מחכה 5 דקות והאוטו מגיע ל120 מעלות וגם נסיעה בכביש מהיר בעירוני בקיצור לא משנה האוטו מתחמם.

עכשיו מאווררים עובדים החלפתי מים למים ירוקים וניקיתי גם את הרדיאטור, ועדיין מתחמם..

מישהו יודע מה הבעיה יכול להיות שטרמוסטט תפוס? או שהיוניט דפוקה?

תודה לעוזרים..

פורסם

אני לא חושב שמומלץ שהמנוע יגיע לטמפרטורה של 120 מעלות, חבל על הכסף שיילך על תיקון הראש.

גש למוסך, סביר להניח שהתרמוסטט שלך נתפס.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
שלום.

עכשיו שאני מניע את האוטו אני מחכה 5 דקות והאוטו מגיע ל120 מעלות וגם נסיעה בכביש מהיר בעירוני בקיצור לא משנה האוטו מתחמם.

עכשיו מאווררים עובדים החלפתי מים למים ירוקים וניקיתי גם את הרדיאטור, ועדיין מתחמם..

תודה לעוזרים..

אל תחסוך , תחליף גם יוניט מאוורר וגם טרמוסטט + אטם.

קח בחשבון שיתכן שנגרם נזק לאטם ראש מנוע עקב זה שהרכב הגיע ל 120 מעלות :cry:

פורסם
שלום.

תודה לעוזרים..

החלפת למים ירוקים או שערבתת עם הקיים? עם ערבתת בטח נוצרה בוצה במערכת שאולי גרמה לסתימה.

פורסם

התגלתה הבעיה וזה טרמוסטט הוצאתי אותו והאוטו כבר לא מתחמם מחר אני יביא טרומסטט חדש כי היום כבר לא היה לי זמן

פורסם

כניראה שמאוורר השני נכנס לפעולה כול הזמן ופשוט לפותח שירשור זה ניראה תקין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ולגבי נוזל קירור, אל תתקמצן ושים G12, זה מה שאמור להיות לך ברכב. לא נוזל ירוק\צהוב\חום או כל צבע אחר, מה גם שמדובר בכ-60 שקל לבקבוק סה"כ.

• תוכן חדש...