Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע מכירות יונדאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - עקב עומס אני לא מצליח להכנס לסוכנות ובטלפון המידע חלקי. מישהו יודע מה ההטבות לגבי ולוסטר? תודה מראש

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

בעיקר הצעות טרייד אין ומימון ומעט איבזור, הנחות גדולות אין. אתמול הייתי באולם התצוגה ואמנם לא ישבתי וקיבלתי הצעת מחיר לדגם ספיציפי אבל זה מה שניתן היה להבין מהעיסקאות שנסגרו סביבי ומדברי הנציגים.

הולוסטר מאוד מבוקשת יחד עם ה-I35 וה-IX35. על I20 ו-I30 ניתן לקבל באיזור ה-5000 שקלים הנחה יחד עם הצעת מימון מדביס ואיבזור נוחות סטנדרטי.

ספיציפית לגבי ה-I25, אני לא ממליץ. אני נוסע בדגם ה-1.4 מהעבודה ומאוד מאוד מאוכזב. ה-I30 עדיפה עליה בהרבה והדגם הבסיסי לא רחוק ממחירו של המאובזר של ה-I25.

בהצלחה.

פורסם

לא נראה שהם ממש זקוקים למבצע כדי למכור.

כמות הרכבים שהגיעה אתמול לסוכנות בעפולה הייתה פשוט לא אמיתית, לפחות 4 משאיות פרקו שם "סחורה" אתמול.

מצחיק שדווקא בשנה שבה ירדה מאזדה מגדולתה אני נדדתי ליונדאי שמובילה עכשיו :).

פורסם
בקיצור, עדיף לחכות להנחות של "חבר".

יש לך פרטים לגבי המבצע של חבר?

אתה יודע מתי הוא יהיה וכמה אמורה לעלות הולוסטר?

פורסם

לא יודע לגבי מחיר הולוסטר, אבל בשנתיים האחרונים המבצע היה בינואר.

מאמין שיורידו כ-10K ש"ח משני הדגמים הנחותים של הולוסטר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מדובר בעיקר על מימון לרכב ללא ריבית ל-30 תשלומים. עד כה הם נתנו ריבית של פריים 1/2.

על הוולוסטר אין שום הטבה וגם ככה הם מוכרים כמו לחמניות אבל השמועה אומרת שאם לוחצים אותם, ותלוי כמובן בסוכן המכירות, תוכל להוציא מהם חיישני רוורס או קודנית ללא תוספת תשלום (שווי של 1000-1500 ש"ח)

מבירור שאני ערכתי השבוע אין I35 בכלל במלאי וזמן ההגעה המשוער הוא פברואר-מרץ

הבחור שהתאכזב מה-I25 צודק בנוגע ל1.4 ליטר אבל תעשה סיבוב על ה1.6 ליטר ותראה שהיא לא רעה בכלל ועוד בתג מחיר של 114000 ש"ח על הכביש! מדובר בדגם הכי מאובזר הכולל גג נפתח, מגנזיום, פנסי ערפל ועוד כמה גימיקים - לדעתי שווה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
היי - עקב עומס אני לא מצליח להכנס לסוכנות ובטלפון המידע חלקי. מישהו יודע מה ההטבות לגבי ולוסטר? תודה מראש

שלום ידידי

הולוסטר איננה משתתפת במבצע...

אני מקבל את שלי מחר :)

נ.ב

אני "הצלחתי לקבל" מרים חלונות

כל שאר האביזרים ב50 % הנחה

שקל לא ירדו ממחיר הרכב!!!

אה כן--- אפור מטאלי :evil:

פורסם

כל המבצע הזה עבודה בעינים

לפני שבועים, באמצע אוקטובר, קיבלתי הצעה כתובה ל I20, שכללה תוספות חינם (חיישנים, מרימי שמשות וכו') ומימון ללא ריבית והצמדה.

כיוון שאחרי כמה ימים יצא הפרסום של המבצע החלטתי להמתין וללכת לשם שוב.

קיבלתי אותה הצעה בדיוק, אותו מחיר בול ואותן הטבות.

בקיצור, מה שהם רוצים לתת הם נותנים ממילא וכל הפרסומת הזאת היא כדי למשוך תנועת קונים אל החנות.

פורסם

אה כן--- אפור מטאלי :evil:

בחירה מעולה! חשבתי שלאנשים אין כבר טעם במדינה :-):mm_yeah:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...