Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה 2011 טרטור בסרק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לעלות תמונה של התיקון שעשו לו במוסך שהצינור דלק לא ידפוק?

הייתי במוסך לפני כמה חודשים ויאמר לזכותם שתוך 5 דקות משהגעתי כבר הייתי מחוץ למוסך, אבל כנראה האזיקון ששמו שם לא החזיק מעמד ובשעה טובה מאתמול עוד פעם זה מרעיש.

אני רוצה לבדוק האם תיקנו את זה כמו אצלי, כלומר איך חיברו את האזיקון.

וכנראה אני אחכה קצת עד לטיפול שיסדרו את זה עוד פעם.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
מישהו יכול לעלות תמונה של התיקון שעשו לו במוסך שהצינור דלק לא ידפוק?

הייתי במוסך לפני כמה חודשים ויאמר לזכותם שתוך 5 דקות משהגעתי כבר הייתי מחוץ למוסך, אבל כנראה האזיקון ששמו שם לא החזיק מעמד ובשעה טובה מאתמול עוד פעם זה מרעיש.

אני רוצה לבדוק האם תיקנו את זה כמו אצלי, כלומר איך חיברו את האזיקון.

וכנראה אני אחכה קצת עד לטיפול שיסדרו את זה עוד פעם.

אצלי לא חיברו עם אזיקון אלא פשוט הכניסו חומר מבודד (ספוג) על מנת להרחיק את הצינורית מהפח

פורסם

תודה על התגובות, אבל אצלי הפועל רק קשר אזיקון, לא ראיתי בדיוק מה הפועל עשה, אבל ראיתי אותו לוקח רק אזיקון וקושר משהו.

נסיעה בפקקים משגעת את המוח עם הטרטור הזה.

אני אודה לכם אם תצרפו תמונה של התיקון, שאני יראה מה צריך לקשור עד שאני אגיע למוסך.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

רון, זה מחלה של הקונצרן? פגשתי אתמול גולף עם בעיה די דומה.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
  • תוכן חדש...