Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קסרה מול AX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בריפרוף ביד 2 מצאתי 2 אופציות שמעניינות אותי:

קסרה דיזל(ללא טורבו) ידנית 2002, יד שלישית מבחור ערבי מבוגר שטוען שהרכב אצלו 3-4 חודשים ומוכר בגלל חובות. עד פה הכל בסדר אבל המד אוץ מראה 160K וזה נראה לי לא הגיוני בעליל.

AX ידנית 1.4 שנת 97, יד שניה עם 130K. מבחורה טוענת שקנתה את הרכב מרופא לפני שנתיים. אומרת שיש לרכב כמה מכות קלות בצדדים ומקדימה.

יש לי מה להתעסק איתם או להמשיך הלאה?

פורסם

ככה חשבתי, פשוט הבחור נשמע כל כך נעלב כשאמרתי לו שזה לא הגיוני שזה גרם לי לפקפק בעצמי לרגע.

אני רק שאלה. נוזל שמשות הוא בדרך כלל כחול?

פורסם

לא רוצה לפתח אצלך תקוות, אבל מישהו שאני מכיר קנה קסרה דיזל(אין לי מושג איזה שנה) עם 100K על השעון(!) מאומתים ע"י היסטוריית טיפולים

ככה שיכול להיות מקרים כאלה, אבל אל תפתח יותר מדי תקוות

פורסם

יאפ, זה מה שקורה כששואלים בחורה אם היא משתמשת במי קירור ירוקים.

מעריך את הכוונה אבל לבחור אין שום היסטוריה להציג לי, הרכב נמצא אצלו 4 חודשים, אין לו אפילו קבלה על טיפול.

פורסם

AX ידנית 1.4 שנת 97, יד שניה עם 130K. מבחורה טוענת שקנתה את הרכב מרופא לפני שנתיים. אומרת שיש לרכב כמה מכות קלות בצדדים ומקדימה.

יש לי מה להתעסק איתם או להמשיך הלאה?

לגבי ה AX...

היא במקרה שחורה?

אם כן, שאל את הבחורה אם הבנאדם שהיא קנתה ממנו את הרכב גר בחיפה ליד בית בירם.

פורסם

אני מבין שכבר היית שם ואני לתומי חשבתי שאני הסנונית הראשונה. חוץ מהצבע שלא טרחתי לשאול אפילו אתה צודק בהכל, הרכב ירד לב"ש מחיפה לטענתה כמובן.

מה גרם לך לרדת מהרכב?

פורסם

חיפשתי את הרכב עוד שהוא היה "יד ראשונה מרופא", לפני שהבחורה קנתה אותו.

מכסה המנוע והקורות הקדמיות (מצדי השמשה) היו בצבע שונה משאר גוף הרכב במקצת, כל הרכב היה שרוף להחריד, הטמבון הקדמי הורכב מחדש לאחר תאונה וראו את זה בבירור- מה שגם ההרכבה הייתה באיכות דרעק ונשארו רווחים לא שווים, פנים הרכב היה מרופט ומטונף, והמנוע בזמנו עשה גם רעשים מוזרים. אם הרופא הזה מטפל במטופלים שלו כמו שהוא טיפל ברכב, לא פלא שמערכת הבריאות נראית ככה.

זה מה שהיה לפני שנתיים וקצת, שראיתי לראשונה את הרכב. לך תדע מה הבחורה עשתה איתו, אולי סידרה דברים, אולי לא.

אישית, הייתי יורד מזה.

פורסם

וואו, קודם כל סחטיין על הזיכרון ותודה שחסכת לי כאב ראש מיותר. אז זהו, רשמית נשאר לי או להעלות תקציב או לקנות רק אופנוע. קרפ.

פורסם

במחיר שאתה קונה את אחד מהרכבים הישנים האלו אתה מביא קטנוע ממש חדש, עם בשקט נפשי מבחינה מכנית אתה חושק אז קטנוע הוא פיתרון מעולה.

פורסם

האמת תכננתי רכב ב10 ואופנוע בן שנה ב30+. כנראה שזה יהיה או רק אופנוע או רק רכב עד סוף החורף.

למישהו יש המלצה לרכב ספציפי, ידני באזור ב"ש?

ההגיון אומר קטן וחסכוני, הלב אומר מפואר ובזבזני. אז הכל ישקל רק תנו כיוון לרכב מטופל.:roll:

פה ראוי לציין שאם מישהו התעניין בפיאסטה 2001 עם 130K וספר טיפולים אז אתם יכולים להסיר דאגה מלבכם, לא מדובר בדיל של החיים מדובר ברכב שאכל פצצות מכל הכיוונים. אני התייאשתי.

פורסם

כמו שכתבת, מטופל.

אתה מחפש רכב בתקציב נמוך ואין לך העדפה מיוחדת לגבי גודל או צורה.

חפש רכב ששמרו עליו וטיפלו בו טוב, כדי שכל מה שתצטרך לעשות זה להמשיך שגרת טיפולים בלי לדאוג ליישור קו , ועם סיכוי נמוך להפתעות בעתיד.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לצערי גם כשמותחים את התקציב לסביבות ה20K עדיין התמונת מצב לא נהיית יותר טובה.

כרגע אני נקרע בין ביזבוז זמן חולני בין רכבים שעברו מספר ידיים לבין רכבים יד ראשונה עם נסועה אפסית אבל בעלים שדורשים כמעט כפול מהמחירון ולא רוצים לשמוע כלום.

פורסם

לפי דעתי:

אני חושב שכל רכב שתקנה מה2 הללו תצטרך לעשות כרטיס חבר בפירוקייה.

בקסרע לא אתפלא אם לא הפכו את הסיפרה 4 ל 1.

כרגע תוכנית של גריסת המכוניות בהקפאה,אבל אל דאגה,ב 2012 תוכנית הגריסה אמורה לחזור.

קח עצה בחינם: תחפש סובארו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...