Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

איפה אני יכול למצוא פילטר מזגן לרכב ??

ואני חדש ברכבים הגרמני

אמרו לי שהאודי יש לו בעיות בגיר

האוטו עבר שיפוץ גיר במוסך בחיפה אצל מישהוא מומחה שעלה 8700 ש"ח

אני מרגיש שהוטו עולה מהילוך3-4 או 4-5 יחסית מהר ומרגיש כאילו מוקדם שיעלה להילוך הזה !

כמו שנוסעים באוטו גיר רגיל .. ועולה להילוך גבוה יחסית למהירות שבה נוסע כעת !

מה זה אומר ?

ומישהוא אמר לי שהגיר של הדגם הזה דומה לגיר של גולף V5 וצריך לעשות עידכון במחשב הרכב לגיר !

חוץ מזה האוטו נוסע חלק ואין בעיות !

האוטו עשה עד עכשיו 150000

וכי אני חדש ברכב זה מה הכי חשוב לשמור ולבדוק ! בכדי לשמור על הרכב כזה?

אשמח לקבל איזה סוג שמן למנוע? משתמש בשמן הכופסא שלו אדומה לא זוכר כמה על כמה

מים לרדיאטור? אני משתמש באנטי פריז מים אדומים

עזרתכם !?

תודה

פורסם

יש כרגע בעיה להשיג מסנן המזגן עבור A3 אדומה. אם היית רוכש לבנה או צהובה היית יכול להשיג אחד בקלות.

כנ"ל גם לגבי הגירים: ב-A3 האדומות הם נוטים להתחמם ולהתפגר תוך זמן קצר יחסית. צפה להוצאה גדולה בקרוב.

אני מקווה שלפחות קנית את הרכב מתחת למחירון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני חושב שפותח השרשור התכוון לדגם שבו אות ה T מסומנת באדום, דהיינו דגם בעל 180 כ״ס, בשונה מהדגם המקביל ללא ה T האדומה ששם הוא מספק 150 כ״ס. בכ״ז לא נראה לי שיש הבדל בין הרכבים מבחינת פילטרים וכו׳..אולי רק הבדל בתוכנה. תקנו אותי אם אני טועה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

כן חבריי אני אמרתי T אדום שבעל 180 כ"ס

איפה אפשר להשיג פילטר מזגן?

ומה עם הגיר בסיפור שלי ..

אני מרגיש את זה רק שאני לא נותן גז .. אבל שאני נותן גז .. לא מרגיש ההילוך

תודה !

• תוכן חדש...