Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק ברכב כזה שנת 2006 עם 97.000 KM, וכמעט אצלי 3 שנים.

הרכב חזק מאוד (לא כמו הטורבו) ונותן תחושה של כוח בלי הפסקה בכל עקיפה ובכל האצה,

אם אתה נוסע בעיר הרבה אז הרכב הזה יהיה מלך הרמזורים, אתה לא תמצא מי שימעמוד לידך ברמזור הרכב הזה תמיד הראשון בהאצות ברמזורים ומאוד מאוד זריז בעיר.

ליום ליום הרכב נוח יחסית ל 2-3 נוסעים, אבל מאחורה המקום קצת צפוץ אז בנסיעה עם 5 אנשים היושבים מאחורה ירגישו לא נוח אבל מתרגלים לזה.(לא משהו רציני)

וגם מחינת נהיגה ספורטיבית וביצועים הרכב מהנה מאוד במיוחד הסיבובים חזקים ובעליות, המערכת 4X4 עוזרת מאוד ואתה תהנה מערכ על הכביש.

הגיר האוטומתי לא גרוע כמו שכולם מתארים אותו, אתה צריך ללמוד אותו ולהבין אותו וככה תידע איך לנצל את כל הכוח של הגיר והמנוע וגם תלמד איך לנסוע נסיעה רגועה וגם תהיה מוכן לנסיעה חזקה.

צריכת דלק אצלי תמיד 1/8 וזה כולל רוב הזמן נסיעות עירוניות ונסיעות חזקות.

המזגן מקרר טוב מאוד רק אם אתה לוחץ פתאום חזק אז המדחס מתנתק לכמה שניות בודדות כדי לתת למנוע קצת כוח ואז חוזר לעבוד(כמעט ולא מרגישים).

הרכב הזה אמין מאוד מבחינת תקלות 0 תקלות, רק טיפולים לפי הספר וסע לשלום.

מחירי הטיפולים רגילים כמו לכל אוטו אחר ואין משהוא מיוחד ל 4X4 רק פעם בכל כמה זמן צריך לחליף שמן דפירנציאל וזה מוסיף קצת גרושים למחיר הטיפול.

צימיגים הכי חשוב תמיד להחליף 4 ביחד ואסור להחליף רק 2, מומלץ כל כמה חודשים לעשות הצלבה בין הקדמיים לאחוריים ,

ומחירים תמצא תמיגים טובים מאוד ב 2000 ש"ח.

וזה בגדול מה שאני יכול לומר על האוטו, בהצלחה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתה לי אחת כזו לפני חצי שנה פחות או יותר ותאמין לי עד היום אני חולם עלייה בלילה ,אומנם צריכת הדלק של מטורפת אבל שווה כל ליטר וליטר, המהירות שלה האחיזה של בכביש פשוט זה הייתה חוויה לנהוג בה. כל מי שעלה על האוטו יצא עם חיוך.

אם אין לך בעיה עם הכסף של הדלק ממליץ בחום לרכוש אחת תאמין לי כל הזמן שתנהג בה יהיה לך חיוך :]

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
מכונית מאוד אמינה, די מהירה ודי נחמדה. החסרונות שלה הם בעיקר צריכת הדלק הלא נמוכה והמושב האחורי הצפוף. חוץ מזה, אין יותר מידי מה לספר על האמינות שלה או על בעיות מיוחדות. אם אתה מחפש משפחתית שנותנת קצת יותר פלפל אז זאת בחירה מעניינת.

בהחלט. לאבי יש כזו - 160 כ"ס, אמנם סטיישן, אבל אצלו כבר 4 שנים וקרוב ל- 100K ק"מ. אין בעיות, אין תלונות, נוסעת ומידי פעם אפילו נשמעת סביר ביותר. בנוסף, כסאות קדמיים מעולים לטעמי.

הבעיה ברכב הזה שתיבת ההילוכים מסרסת את פעולת המנוע והוא מרגיש כמו מנוע 1.6 לכל דבר.

ממש לא, אבל לא מדובר ב- GTI כמובן...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כחולה סובארו בעבר,לפי דעתי: הקורולה 1.6 תיתן לך יותר מהכל וצריכת דלק 1 ל 12 בכיף...

אין שום הגיון לקנות אימפרזה 2.0 .

תנסה ותיווכח.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

2007 אוטומאטית 1.6 סטנדרטית.

אם אתה מחפש יותר תאוצה-חפש גיר רגיל.

למעט אחיזת כביש טובה יותר,לסובארו אין פה שום יתרון.

והגיר רגיל מבחינת תאוצה עושה לה בית ספר(ויש לי אחת רגיל ואחת אוטומאטית).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אבל צריכת הדלק שלה לא נראית לי מטורפת ולא מפחידה.

אז מה אם הרכב הזה עושה 1/8 אבל הוא נותן לי תמיד כוח זמין ומטוס על הכביש, אז מה אני צריך יותר מזה?

באמת חברים למה אתם עושים מצריכת הדלק סיפור גדול? זה לא צורך 1/4 שאפשר להגיד "מטורף", לא.

באמת כמו שכתב אחד החברים פה מעלי " כל מי שנסע ברכב הזה תמיד היה לו חיוך" ואני מוסיף על זה "במיוחד בעליות ובעקיפות ובהאצות".

והגיר שלה ממש לא מסרס ולא מאט את המנוע בכלל, נכון שהוא לא כמו הגיר של BMW או מאזדה 6 2.3 אבל הוא חזק ונותן בראש, רק צריך ללמוד אותו קצת ואז אפשר לנצל אותו.

חבר תקנה את הרכב ותהנה ממנו.

פורסם

אם כבר סובארו אז לך על ה B4,עולם אחר! באותו נפח עם אותה צריכת דלק וביצועים טובים יותר.

שוב אני חושב שאין שום הגיון ושום יתרון לאימפרזה 2.0 ליטר.

ואני יודע על מה אני מדבר כי כמעט קניתי אחת .

פורסם
אני מחזיק ברכב כזה שנת 2006 עם 97.000 KM, וכמעט אצלי 3 שנים.

הרכב חזק מאוד (לא כמו הטורבו) ונותן תחושה של כוח בלי הפסקה בכל עקיפה ובכל האצה,

אם אתה נוסע בעיר הרבה אז הרכב הזה יהיה מלך הרמזורים, אתה לא תמצא מי שימעמוד לידך ברמזור הרכב הזה תמיד הראשון בהאצות ברמזורים ומאוד מאוד זריז בעיר.

מסכן הבחור, עוד יחשוב שהרכב הזה באמת הכי מהיר בכביש:roll:

10 שניות אופטימיים למאה זה סביר לחלוטין.

תמיר.

פורסם
מסכן הבחור, עוד יחשוב שהרכב הזה באמת הכי מהיר בכביש:roll:

10 שניות אופטימיים למאה זה סביר לחלוטין.

חמוד שלי, על מה אתה מתנפח? ואני ראיתי אותך כבר כמה פעמים בפורום הזה אתה חושב שרק אתה מחזיק ברכב הטוב בעולם ורק אתה יודע מה הדבר הנכון, עוד לא נהגתה ברכב הזה ואתה לא יודע מה אתה מדבר תאמין לי ( והרכב הזה לא הכי מהיר בכביש ,יש יותר חזקים ממנו אבל לא תמצא אותם כל יום ברמזור לידך, אבל בשביל יום יום ורכבים עם מנוע 2.0 אטמוספירי הרכב הזה נחשב קטלני.)

מותק לך תעשה שיעורי בית טוב מאוד ואז תבוא תספר לחברים שלך מה למדת על הנייר, בסדר חמודצק?

ולגבי ה B4 מי אמר שהביצועים שלה יותר טובים? היא כבדה יותר והאימפרזה יותר זריזה ממנה.

פורסם

הB4 עדיפה מן הסתם,אבל אני אצטרך לרדת בשנתון והמנועים לפני 06' הם חלשים משמעותית.

התחלתי לפזול גם למאזדה 6 פרימיום מנוע 2300,מה דעתכם?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מאזדה 6 מנוע 2.3 זה באמת רכב מטוס, חזק וטוב מאוד.

היה לי אחד כזה 2004 היה רכב חזק מאוד ויותר זריז ועוקף את האימפרזה 2.0 (לא הפרש גדול).

אבל הכי חשוב תבדוק את המנוע טוב מאוד גם במכון בדיקה וגם על ידי מכונאי מקצוען ולבדוק מצב הבוצה במנוע ולבדוק קומפרסיה.

הרכב שהיה לי אחרי הקנייה ב 3 חודשים התחיל לאכול שמן, לא היה תקלות או עשן רק אוכל שמן, בסוף החזרתי אותו למגרש שקניתי ממנו,

אני לא אומר שכל המאזדה 6 הם אוכלי שמן, רק אני למדתי מהלקח שלי שעדיף במנועים האלה לבדוק כפול2.

פורסם

כן, הייתה לי כזאת שנתיים, די נהנתי. אבל בסופו של דבר אני שמח שנפתרתי ממנה ומקווה גם לא לחזור אליה (לא לדגם האטמוספרי, בכל מקרה). חוץ מאחיזה טובה בכביש אין משהו שמבדיל אותה משאר משפחתיות מיושנות. לגבי כל המשפחתיות הרגילות המודרניות, האימפרזה נופלת מהם בכל פרמטר. גם אמינות, גם מרווח פנים, גם אבזור. מרגישה כמו יונדאי אקסנט ממוצעת ולא יותר. מנוע חזק על הנייר, אבל על הכביש היא כבדה ולא מצדיקה בשום פנים ואופן את כמויות הדלק שהיא שורפת. גם לא מהירה מספיק בתאוצות. מחירי החלפים יקרים להחריד, יותר יקרים מפולקסוואגן ואלי גם אאודי. שוק חלש מאוד מאוד, אין קונים. נתקלתי בכמה תקלות מכאניות שלא נמצא להם פתרון בשום מוסך, זה גוזל זמן וכסף. רכב נמוך מאוד, אף ארוך ונמוך. לא להתקרב למדרכות. מחירי חלפים יקרים מאוד כבר ציינתי, מחירי בודי (פלסטיקים חיצוניים, חלקים) יקרים בטירוף גם. פנס ערפל 1,800 ש''ח ליחידה. משאבת דלק 4,000 ש''ח. כל צירייה כ-2000 ש''ח (תכפיל ב-4). החזקה של שנים כמו של ג'יפ יקר. בהצלחה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...