Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואו, אחד מהקליפים האיומים שראיתי מעודי. תלמידי שנה ראשונה במגמת קולנוע בתיכון שקר כלשהו יכולים לעשות משהו איכותי יותר, שבוע לפני תחילת הלימודים. גם השיר זבל (אבל אני חושב ככה על 99% מהמוזיקה המזרחית הנוכחית, כך שמי אני שאשפוט). אבל האוטו יפה! :wink:

ומי אלו כל הפרחות האלו בקליפ?!

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נעשה קצת סדר בבלאגן לדודו אהרון יש מרצדס E350 קופה לבנה שהחליפה את האקורד קופה שהייתה בייבוא אישי, לגבי השאלה למה לא השתמשו בה אין לי מושג אבל כמו שזה היה נראה שיש צוות הפקה ששילמו לו כמה דולרים טובים בשביל להפיק את הקליפ הנ"ל והם אלה שהיו צריכים לדאוג להכנת הרכב, או שהיה משהו ופשוט שלי קסם להם יותר או התאים פשוט לעלילה אין לי מושג ביקשו ואני פשוט הסכמתי.

לגבי השיר עצמו מכיוון שאני שומע את שיריו באופן תמידי ולא רק אותו אלה את שאר זמרי הזאנ'ר ואחד מהם שהוא גם נקרא בכינוי "ג'חנון" חבר קרוב שלי, אז ככה שאני מזוהה עם הזמרים וכמובן שאוהב לשמוע את השירים שלהם ולמי שלא אוהב זה החלטה שלא ולא צריך להכליל או לקטול את כולם.

נושא המצלמות שהשתמשו בהם להפקת הקליפ אני לא מבין בזה וזה גם לא עניין אותי כול כך, חוץ מזה שהאיכות תמונה שיצאה לבסוף היא יפה ואיכותית.

מי שהזכיר את נושא ההכנה של הקליפ ורמת המקצועיות הוא צודק שלפי דעתי היא הייתה לא מתואמת עם כולם, כמות של שחקנים שבדרך כלל בקליפ יש מקסימום 2 אנשים ופה בקליפ הופיעו נראה לי סביב ה10 הזוי... חוץ מזה לחדי העין שישימו לב שגם לגבי ההתאמות של הג'יפ שכביכול נוסע ועובר על פניהם, הוא גם היה לא מתואם כי רואים אותי באחת הסצינות נוסע רוורס כי רצו לעשות עוד שוט שוב לא מתואמים אחד עם השני.

ולגבי דודו הוא זמר טוב ולפי דעתי אין פה וויכוח בכלל כל אחד וטעמו האישי.

תמונות של הרכב מיום הצילמוים

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
זה לא קאיין טורבו. וזה הדור הישן של 2005~

שווי משוער - כמו מזדה 3 חדשה.

אתה כנראה בעל הרכב שיודע איזה שנה היא וגם איזה גרסה שחבל על הוויכוח נכון? אז לפני שאתה זורק שטויות לאוויר, הרכב הוא מעל שנת 06 וגם מעל לגרסת הטורבו לגבי מחיר הרכב עם הוא היה עולה כמו מאזדה 3 חדשה לא הייתי קונה אחד אלא שתיים.

אגב אם אנחנו כבר מדברים על שווי של רכבים אז הקופרה שלך שווה עוד פחות ממאזדה 3 2010, וזאת עוד לפני שאנחנו מדברים על הצבע ועל לחפש קונים והכי חשוב שהגיר מאכיל מרורים את הבעלים שלו אבל זה בנינו :lol: .

wyeyz5wyqzmm.jpg"]wyeyz5wyqzmm.jpg[/url]

4wtycimymwjr.jpghttp://"]4wtycimymwjr.jpghttp://[/url]

jzmwjyyyz2zl.jpg"]jzmwjyyyz2zl.jpg[/url]

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

הבחורה יפה, אבל היא רזה יותר מדי. לדעתי, זה ממש לא לעניין.

לא הבנתי, הם הצטרכו פורשה ל"עלילה"? ( עלילה? בקליפ מזרחי?:)).

מתי תשתף אותנו בפרטים של המכונית? :)

פורסם

אחלה פורש !

אני אישית הייתי מחליף את הג'נטים לכאלה שהם יותר "בלינג-בלינג" ...אבל זה אני....

נ.ב

רזה מדיי זה עניין של טעם אישי. לטעמי היא סבבה לגמרי.

פורסם

מעל טורבו הייתה רק טורבו S והיא די חדשה כי שקנינו לקרוב משפחה את הטורבו לא היה שום דבר מעליו חוץ מקיט מקורי של עוד 50 כ"ס.

פורסם

דודו אהרון אחד הזמרים האהובים עליי, גם מהיכרות אישית איתו.

ידוע שבד"כ קליפים לשירים ים תיכוניים הם לא איכותיים כל כך, ובהרבה מקרים גם ההקלטה של השיר עצמו היא לא ברמה גבוהה, אע"פ שהזמרים הנ"ל יכולים להרשות לעצמם לקחת מפיקים ומעבדים ברמות גבוהות מאוד. אף פעם לא ביררתי למה, אבל אני מניח שהם יודעים שההפקות הנוכחיות שלהם עושות את העבודה (בלשון המעטה) ולכן הם לא רואים צורך ללכת למפיק-על.

לפני כשנה עשיתי רמיקס לשיר של משה פרץ וקיבלתי את האקפלה, כשבחלק מסוים ממנה שמעו אותו שיר כשברקע שמעו מישהו מקלדת על מקלדת.

כמובן שבשיר המקורי לא שומעים את זה כי חוץ מהשירה של הזמר יש עוד כמה עשרות ערוצים שמתנגנים, אבל חבל שזמר כמו משה פרץ משתמש באקפלה שיש בה קולות רקע כאלה.

ככה או ככה זה לא משנה, הזמרים הנ"ל מספקים את הסחורה לגמרי.

פורסם

רגע, אז הקליפים באיכות נמוכה וכך גם ההקלטה. לא קשה משמיעה קצרה להבין שגם המילים לא בדיוק אינטיליגנטיות ושהלחן הוא סוג של מיחזור של כל שטיק אפשרי בספר, בלי שום מקוריות. אז כנראה שציבור חובבי הז'אנר מסתפק ביכולת שירה סבירה ונגינת כלים בינונית פלוס (במקרה הטוב).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דודו אהרון הוא בהחלט הבחירה הראשונה שלי, אם אני צריך לבחור בין דודו אהרון לבין זרם של שלשול שמוזרם בלחץ גבוה לתוך האוזניים שלי

או כמו שאמרו אנשים הרבה פחות אינטליגנטים מהאדם הממוצע :

L.A, we are come

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני לא נוהג להתערב בריבים לגבי המוזיקה המזרחית... הפעם אני אחרוג:

הסטיגמה כמובן אומרת שהכתיבה טפשית וחסרת כל "עומק" וכו'...

אבל, האם הסתכלו על עצמנו במראה?

לשלמה ארצי יש גם שירים שנכתבו כאילו על ידי בן 5 עם אותו ריטואל של חוסר קישור בין מילים וכו'.

עשו ניסוי קטן, שימו לב לשיר החדש מבית אריק איינשטיין (מוזיקה "עברית" מהוללת),

תקראו את השיר ותדמיינו שזמר מזרחי היה שר אותו.

התגובות יהיו בדיוק אותו דבר: "חסר עומק, טיפשי, חוזר על עצמו, מזרחי טיפוסי" וכו'.

ולא נשכח כבר לעולם

את הרגע המתוק

כששמענו שנגמר

ואתה בא

להיות קרוב

חיוך של ילדים תמימים

כבש את הפנים

צמרמורת ראשונה

אחרי חמש שנים

עכשיו כשאתה כאן

קח את זה לאט

אל תרוץ מהר

תזכור, תשכח, תצחק

תמיד תהיה גיבור

מותר לך לבכות

זה לא פשוט בכלל

לסלוח לגורל

אבל עכשיו כשאתה כאן

אפשר כבר לאהוב

אפשר כבר לחבק חזק

אפשר לנשום עמוק

חמש שנים תקתק הלב

תיקתק שעון כאב

הפחד שכבר לא תחזור

הרג לנו את הלב

אנחנו אוהבים

לשמוע את שמך

עכשיו אתה חוזר

ויש כאן אהבה גדולה

קח מה שאפשר

שלא תעז להתבייש

חיכינו רק לתת לך

כל מה שתבקש

אבל עכשיו כשאתה כאן...

אך, איזה כיף שאתה כאן

בקיצור, אומנם רוב השירים הים תיכוניים נשמעים יחסית אותו דבר, זכרו שזהו ז'אנר לכל דבר ועניין.

אז מה אם רוב הזמרים הם ככל הנראה בעלי IQ נמוך (מה לעשות, באים ממעמד סוציו אקונומי נמוך לרוב > משפיע ישירות על החברה שבה הם חיים ועל ההשכלה שלהם).

על כל ז'אנר אפשר לרדת. הרי אתם מהללים אני מניח את STING, פרל ג'ם, U2 וכו'.

תארו לכם איך אדם אינטיליגנט מן השורה היה מגיב לו היה שומע את המוזיקה הזו בפעם הראשונה בשנות ה20 של המאה ה20?

הוא היה טוען שזו מוזיקה זוועתית, רעש סטטי וכו'...

הנקודה היא שמוזיקה היא מוזיקה ועדיף לכבד ובטח לא להכניס סטיגמות לעניין.

ישנם אלפי ז'אנרים שונים כל אחד עם קצב שונה, מילים שונות וכו'.

אני שומע הכל מהכל ומקווה שכולם יהנו מהמוזיקה שהם שומעים :)

פורסם
דודו אהרון הוא בהחלט הבחירה הראשונה שלי, אם אני צריך לבחור בין דודו אהרון לבין זרם של שלשול שמוזרם בלחץ גבוה לתוך האוזניים שלי

או כמו שאמרו אנשים הרבה פחות אינטליגנטים מהאדם הממוצע :

L.A, we are come

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

Insane things comes from insanely people.

פורסם
אני לא נוהג להתערב בריבים לגבי המוזיקה המזרחית... הפעם אני אחרוג:

גם אני לא מתערב בד"כ (לרוב סותם את האזניים) אבל זה לא רק המילים זה שילוב.

הבכי המהדהד, הצעקות והואי ואי ואי ואי וכל הקוקופוניה המטורפת מסביב

ועכשיו קח את זה ותוסיף לזה משפטים בז'נר קבוע.

בובה/סוכר/נשמה/סוכריה

למה הלכת?

תחזרי מהר

ואי ואי ואי

אם לא תחזרי אני גומר

אתה תותח אין עליך מתה עליך

אתה לא יכול להשוות את זה לשירים עם מסר כמו השיר שהבאת.

לצורך העניין אם היו מנסים לכתוב את השיר הזה בסגנון מזרחי זה בטח היה הולך ככה:

יא ליליי לייליי יא ליילי יא ליייל

אח יא רב

יא גלעד סוכר איפה היית

חיפשתי אותך בכל העיר

אמא ואבא היו בדיכי

כולם היו באטרף אפילו הגננת שולה

אז בוא סוכר בוא לאמא

השניצל והפירה מתייבשים בצלחת

בוא יא עיני בוא הביתה

אה חזרת?

אח סוכר