Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסכים איתי שיש הבדל גדול בין הביטלס לשירים של אבי ביטר או דודו אהרון. (ואם לא תסכים - אז הויכוח נגמר...)

בנוגע לדוגמאות שהבאת מתחום הרוק/פופ - אני לא מומחה במוזיקה של שנות ה-80 (רובה הייתה זבל) אבל לפחות חלק מהלהקות האלה, בין אם איכותן המוזיקלית תלויה בספק או לא, יצרו משהו מקורי וחדש שאנשים יכלו להתחבר אליו.

אז כן, אנשים יכולים להתחבר גם לפופ המזרחי של היום, אפילו שהוא בינוני ומטה (אנשים הם בינוניים בסה"כ), אבל הוא לא מקורי, לא חדש ואפילו לא בעל אמירה כזו או אחרת מעבר ל"יאללה כפיים". ולא משנה עם כמה רגש ישיר דודו אהרון "אני אוהב אותך", "למה עזבת אותי" או כל משפט אחר.

אז כבר אמרתי - זה מאוד אפקטיבי במועדונים וכדומה. אבל גם אתה הודית שפופ מזרחי נטול אלמנטים חשובים מאוד כמו כוונה, השפעה ומניעים. אנשים יכולים לקדש עד מחר את הבינוניות, אני מעדיף לכוון גבוה יותר (וזה לא מונע ממני לשמוע זבל מדי פעם, כמובן).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רובה הייתה זבל

אפשר להגיד את זה על מוסיקה מכל תקופה.

ובתור 5 א"ג שלי, אביא משפט שאמר פעם סטיב ג'ובס:

When you’re young, you look at television and think, There’s a conspiracy. The networks have conspired to dumb us down. But when you get a little older, you realize that’s not true. The networks are in business to give people exactly what they want. That’s a far more depressing thought. Conspiracy is optimistic! You can shoot the bastards! We can have a revolution! But the networks are really in business to give people what they want. It’s the truth

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תסכים איתי שיש הבדל גדול בין הביטלס לשירים של אבי ביטר או דודו אהרון. (ואם לא תסכים - אז הויכוח נגמר...)

לא רק שאני מסכים, גם כתבתי את זה.

ובכל זאת הם קיבלו את אותה ביקורת (מוסיקה נחותה וכו').

בנוגע לדוגמאות שהבאת מתחום הרוק/פופ - אני לא מומחה במוזיקה של שנות ה-80 (רובה הייתה זבל) אבל לפחות חלק מהלהקות האלה, בין אם איכותן המוזיקלית תלויה בספק או לא, יצרו משהו מקורי וחדש שאנשים יכלו להתחבר אליו.

להתחבר אליו - כן.

חדש?!

אה...

החיבור הוא העניין המרכזי במוסיקה (כל מוסיקה), אבל אני לא חושב שמי שמתחבר ל-New Order, כי הוא בדיכי קיומי, מתחבר ממקום נעלה יותר ממי שמתחבר ל-"בלבלי אותו" בשמחת החתונה.

זה לא עניין של לכוון גבוה, לכל דבר יש זמן ומקום ואיכות משלו (חלק מהזמרים המזרחיים הללו הינם זמרים מצויינים, ווקאלית וקצבית).

לגבי הציטוט של ג'ובס, בתור צופה אדוק של ריאליטי אתה לא בדיוק במקום לאהוב את הדברים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כן, אבל אתה לא באמת מאמין שאם נעמיד את דודו אהרון במבחן הזמן, עוד 20-30 שנה יתייגו אותו כממציא ז'אנר שהשפיע על אינספור להקות ואמנים (אל תאשים אותי שלקחת את הלהקה המשפיעה ביותר בכל הזמנים בתור דוגמא להוכחת הטענה שלך :wink: ).

וחיבור הוא אכן עניין חשוב במוזיקה, מעצם העובדה שברגע שיש מישהו שיתחבר אליה אז יש הצדקה לקיומה, אבל יש עוד הרבה מרכיבים חשובים, שלפחות במקרה הזה לא באמת קיימים בפופ המזרחי, אבל כן היו קיימים אצל הסקס פיסטולז, למשל (ניו אורדר אני לא שומע, אם כי יש לי איפה שהוא על ההרדיסק איזה אלבום של ג'וי דיוויזן. בכל מקרה - הרבה יותר מדי דכאוני בשבילי).

ונכון שיש זמרים מזרחיים מצויינים, אבל זה לא הופך את המוזיקה שלהם לטובה (כמו שיש זמרים איומים ונוראים עם מוזיקה מצוינת, למשל אביב גפן או מהצד השני של האגם בילי קורגן).

ואכן צפיתי לא מעט בריאליטי - מתוך הבנה ברורה שמדובר בזבל. עם מזרחית הזבל מיועד להקפיץ אותך מהכסא, עם ריאליטי הוא מיועד למרוח אותך על הספה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
וחיבור הוא אכן עניין חשוב במוזיקה, מעצם העובדה שברגע שיש מישהו שיתחבר אליה אז יש הצדקה לקיומה, אבל יש עוד הרבה מרכיבים חשובים, שלפחות במקרה הזה לא באמת קיימים בפופ המזרחי, אבל כן היו קיימים אצל הסקס פיסטולז, למשל

מוזיקלית הפיסטולס היו נחותים מכל זמר מזרחי. החשיבות שלהם היתה כתופעה אופנתית/תרבותית.

המוסיקה המזרחית היא פופ. זו לא מוסיקה נחותה, זו מוסיקה שנועדה לעשות שמייח ותו לא. כמו שהמוסיקה של הפיסטולס נועדה לשחרר עצבים ותו לא. זה לא הופך אף אחת מהן לנחותה.

נ.ב. אני לא מכיר את דודו אהרון, אבל מישי לוי שמעתי כמה דברים מעניינים...

פורסם

כ"כ הרבה אנשים מתגעגעים ל שנות ה 80 ולמוזיקה שהיתה,אז לקרוא לזה זבל טהור זה קישקוש מוחלט.

SRONIS ,

זה שהטעם המוזיקלי שלך שונה, לא אומר שזה זבל. להיפך. תבדוק את עצמך ואת הטעם שלך ותבין שאתה הוא זה ששונה.

זבל עלק...

פורסם

אז כן, אנשים יכולים להתחבר גם לפופ המזרחי של היום, אפילו שהוא בינוני ומטה (אנשים הם בינוניים בסה"כ), אבל הוא לא מקורי, לא חדש ואפילו לא בעל אמירה כזו או אחרת מעבר ל"יאללה כפיים". ולא משנה עם כמה רגש ישיר דודו אהרון "אני אוהב אותך", "למה עזבת אותי" או כל משפט אחר.

אז כבר אמרתי - זה מאוד אפקטיבי במועדונים וכדומה. אבל גם אתה הודית שפופ מזרחי נטול אלמנטים חשובים מאוד כמו כוונה, השפעה ומניעים. אנשים יכולים לקדש עד מחר את הבינוניות, אני מעדיף לכוון גבוה יותר (וזה לא מונע ממני לשמוע זבל מדי פעם, כמובן).

רוני

לגיטימי שאתה לא תאהב סגנון מסוים, ויש אנשים שמעדיפים ז'אנר אחד על פני ז'אנר אחר.

אבל לפי ההתבטאות שלך אתה ממש שונא את הז'אנר הזה, ממש כאילו זה על רקע אישי.

השירים השמחים של דודו אהרון וכל דומיו מכוונים לרחבות הריקודים. בדיוק כמו אמנים גדולים בחו"ל, שאתה יודע טוב מאוד שאם תכתוב שהם נחותים, יצחקו עלייך, כי האנשים הנ"ל כותבים להיט אחרי להיט לתחנות הרדיו ולסרטי קולנוע. (דיוויד גואטה? פיטבול? ג'ניפר לופז? אינה? ליידי גאגא? ריהאנה?)

תקרא לזה בזוי, בזיוני, נחות, גרוע, זה לא יסתור את העובדה שהאנשים האלה מצליחים לקלוע לטעם של רוב האוכלוסיה.

דודו אהרון לא שונה אפילו בשום דבר מאף זמר שהצגתי למעלה, וכל אחד מאלה שהוצגו למעלה הוא כוכב עולמי.

הכוכבים הנ"ל מנוגנים קבוע ב-MTV, שזו תחנה שידוע שמשפיע באופן ישיר על דעת הקהל בעולם, אז אתה בעצם טוען שרוב העולם לא מבין כלום, אבל אתה זה שיכול להביא את הגאולה ולהסביר לעולם מה טוב.

לפי מה שאני קורא פה יש הרבה סגנונות שהם זבל בעייניך. חבל.

עם כל הכבוד לך, אמרתי כבר מקודם- זכותך לא לאהוב, זכותך לא לשמוע ולהשמיע, אבל לפתח שנאה כלפי מוזיקה זה קצת מוגזם וחבל שאתה לוקח את זה למקום כזה.

פורסם

האמת שחוץ מליידי גאגא כל השמות שציינת אכן מחורבנים, וליידי גאגא מתעלה מעט מעל זה כי הגימיק שלה מקורי. המוסיקה שלהם אכן נחותה ומכוונת למכנה המשותף הנמוך ביותר, העובדה שהם מצליחים מראה יותר על קהל היעד מאשר על האיכות.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
האמת שחוץ מליידי גאגא כל השמות שציינת אכן מחורבנים, וליידי גאגא מתעלה מעט מעל זה כי הגימיק שלה מקורי. המוסיקה שלהם אכן נחותה ומכוונת למכנה המשותף הנמוך ביותר, העובדה שהם מצליחים מראה יותר על קהל היעד מאשר על האיכות.

במוזיקה של ליידי גאגא אין שום אלמנט שונה משל פיטבול או בריטני או ג'ניפר לופז או דודו אהרון.

מבחינת קהל יעד - חוץ מדודו אהרון שהוא ישראלי ומצליח בישראל, כל השאר מצליחים בכל העולם, וכובשים את כל המצעדים.

זה אומר שכל הקהל בעולם דפוק ולא מבין מהחיים שלו ? אולי..לא יודע..אבל העובדות מדברות בעד עצמן והז'אנר הזה מצליח וכנראה שיצליח עוד הרבה זמן.

פורסם
כן, אבל אתה לא באמת מאמין שאם נעמיד את דודו אהרון במבחן הזמן, עוד 20-30 שנה יתייגו אותו כממציא ז'אנר שהשפיע על אינספור להקות ואמנים (אל תאשים אותי שלקחת את הלהקה המשפיעה ביותר בכל הזמנים בתור דוגמא להוכחת הטענה שלך :wink: ).

וחיבור הוא אכן עניין חשוב במוזיקה, מעצם העובדה שברגע שיש מישהו שיתחבר אליה אז יש הצדקה לקיומה, אבל יש עוד הרבה מרכיבים חשובים, שלפחות במקרה הזה לא באמת קיימים בפופ המזרחי, אבל כן היו קיימים אצל הסקס פיסטולז, למשל (ניו אורדר אני לא שומע, אם כי יש לי איפה שהוא על ההרדיסק איזה אלבום של ג'וי דיוויזן. בכל מקרה - הרבה יותר מדי דכאוני בשבילי).

ונכון שיש זמרים מזרחיים מצויינים, אבל זה לא הופך את המוזיקה שלהם לטובה (כמו שיש זמרים איומים ונוראים עם מוזיקה מצוינת, למשל אביב גפן או מהצד השני של האגם בילי קורגן).

ואכן צפיתי לא מעט בריאליטי - מתוך הבנה ברורה שמדובר בזבל. עם מזרחית הזבל מיועד להקפיץ אותך מהכסא, עם ריאליטי הוא מיועד למרוח אותך על הספה...

רוני

צר לי אבל אתה כבר מגזים לגמרי אני חייב לשאול אותך את השאלה כדי להבין מאיפה בא האנטי, אתה ממוצא אשכנזי? אם כן אז אני יוצא מנקודת הנחה שבאירועים משפחתיים או של חבריך או כל מכר אליו אתה מוזמן אתה שומע את השירים של הזמרים המזרחיים וקם לרקוד גם אז זה נחשב בעיניך כזבל?. אבל לשמוע באוטו זה ישמע לך כזבל? קצת אבסורד שירים שעושים שמח ומקפיצים, ולא לשמוע שירים אנמיים ומשעממים בלי טיפת פלפל וממלמלים מילים טיפשיות לא שהזמרים המזרחיים לא אבל עדיין עם מנגינה משעממת לכול אורך השיר וככה זה נמשך ונמשך, אז לבוא ולטעון שהזא'נר ים תיכוני נשמע בעיניך כזבל ושירים בכיינים לי השירים שאתה שומע נשמעים שירים של אבל ושל ימי זיכרון אז תעשה טובה ואל תכליל את כולם כל אחד וטעמו.

אני אוהב לשמוע את הזא'נר ים תיכוני את המקצבים, הכלים שמתנגנים, מנגינה וכמובן שבסוף את הקול של הזמר אני אוהב את רעש הדרבוקות שמתנגן לו במעבר הבית לבית זה גורם לי להנאה מלשמוע את זה ואם זה נחשב בעיניך בינוני וגם את מי ששומע את זה בינוני אז זה אומר שיותר מחצי האוכלוסייה בינונית, כי תכל'ס זה מה שהולך היום חוץ מזה שאותי אישית אתה לא מכיר אז אתה לא יכול לקבוע מי בינוני בעיניך ומי לא על פי העדפותיו המוזיקליות אז קח בפרופורציה את השירים ואת הזמרים המבצעים כי מביאים את מה שהקהל אוהב לשמוע וזה מה שקורה בשטח.

לסיכום כל אחד ישמע את מה שהוא אוהב בלי לרמוס או להכליל את הזא'נר האחר, חוץ מזה מי שהצליח למלא את היכל נוקיה בפעם הראשונה כמה וכמה פעמים היה זמר מזרחי העונה לשם קובי פרץ :lol: ולא מהזמרים שאותם אתה אוהב, אבל זה כבר לנושא אחר.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
במוזיקה של ליידי גאגא אין שום אלמנט שונה משל פיטבול או בריטני או ג'ניפר לופז או דודו אהרון.

בטח ששונה. גאגא היא בעלת הכשרה מוזיקלית ומשתתפת בכתיבת החומר שלה. בניגוד לאחרים, היא גם תופעה תרבותית עם אמירה, לא יצרנית להיטים נט (לא אוהב שומדבר ממה שהיא עושה, דרך אגב...).

פורסם
כ"כ הרבה אנשים מתגעגעים ל שנות ה 80 ולמוזיקה שהיתה,אז לקרוא לזה זבל טהור זה קישקוש מוחלט.

SRONIS ,

זה שהטעם המוזיקלי שלך שונה, לא אומר שזה זבל. להיפך. תבדוק את עצמך ואת הטעם שלך ותבין שאתה הוא זה ששונה.

זבל עלק...

אל תקח קשה, זה היה בעיקר טו מייק א פוינט... כמה מחבריי הטובים ביותר אוהבים לשמוע שנות ה-80 :lol::wink:

ואגב, במרבית המקרים אני מעדיף להיות שונה. תחשוב על זה...

לגיטימי שאתה לא תאהב סגנון מסוים, ויש אנשים שמעדיפים ז'אנר אחד על פני ז'אנר אחר.

אבל לפי ההתבטאות שלך אתה ממש שונא את הז'אנר הזה, ממש כאילו זה על רקע אישי.

השירים השמחים של דודו אהרון וכל דומיו מכוונים לרחבות הריקודים. בדיוק כמו אמנים גדולים בחו"ל, שאתה יודע טוב מאוד שאם תכתוב שהם נחותים, יצחקו עלייך, כי האנשים הנ"ל כותבים להיט אחרי להיט לתחנות הרדיו ולסרטי קולנוע. (דיוויד גואטה? פיטבול? ג'ניפר לופז? אינה? ליידי גאגא? ריהאנה?)

תקרא לזה בזוי, בזיוני, נחות, גרוע, זה לא יסתור את העובדה שהאנשים האלה מצליחים לקלוע לטעם של רוב האוכלוסיה.

דודו אהרון לא שונה אפילו בשום דבר מאף זמר שהצגתי למעלה, וכל אחד מאלה שהוצגו למעלה הוא כוכב עולמי.

הכוכבים הנ"ל מנוגנים קבוע ב-MTV, שזו תחנה שידוע שמשפיע באופן ישיר על דעת הקהל בעולם, אז אתה בעצם טוען שרוב העולם לא מבין כלום, אבל אתה זה שיכול להביא את הגאולה ולהסביר לעולם מה טוב.

לפי מה שאני קורא פה יש הרבה סגנונות שהם זבל בעייניך. חבל.

עם כל הכבוד לך, אמרתי כבר מקודם- זכותך לא לאהוב, זכותך לא לשמוע ולהשמיע, אבל לפתח שנאה כלפי מוזיקה זה קצת מוגזם וחבל שאתה לוקח את זה למקום כזה.

עם כל הכבוד, נראה לי שלא הבנת אותי. קודם כל, אני לא חייב לשנוא משהו "על רקע אישי" ולא צריך להפוך כל דבר לעניין גזעני. אפשר סתם לא לאהוב משהו וגם להיות מסוגל להסביר למה.

בנוסף, יש טונות של אמנים נחותים מחו"ל. חלק מהאמנים שציינת לא יותר טובים מבריטני ספירס, שכבר הספקתי לרמוז על דעתי עליה בשרשור הזה. אז כן - חלקם באמת נחותים. ואתה מוזמן לצחוק עלי.

הם קולעים לטעם של רוב האוכלוסייה? נכון. הם מנוגנים ב-MTV? נכון. אבל ניסיתי להביא ביקורת מסוימת על הבינוניות הכללית ולא נראה לי שהבנת את כוונתי. בכל מקרה, ממה שאני שומע כאן לפחות, אני די משוכנע שיש הבדלים משמעותיים בין דודו אהרון לחלק מהאמנים האלה. אבל שיהיה.

ואני משוכנע שיש גם סגנונות שהם זבל בעיניך, ואל תגיד לי שאתה מהאנשים ש"שומעים הכל", כי לרוב האנשים האלה רק שומעים, לא באמת מקשיבים.

צר לי אבל אתה כבר מגזים לגמרי אני חייב לשאול אותך את השאלה כדי להבין מאיפה בא האנטי, אתה ממוצא אשכנזי? אם כן אז אני יוצא מנקודת הנחה שבאירועים משפחתיים או של חבריך או כל מכר אליו אתה מוזמן אתה שומע את השירים של הזמרים המזרחיים וקם לרקוד גם אז זה נחשב בעיניך כזבל?. אבל לשמוע באוטו זה ישמע לך כזבל? קצת אבסורד שירים שעושים שמח ומקפיצים, ולא לשמוע שירים אנמיים ומשעממים בלי טיפת פלפל וממלמלים מילים טיפשיות לא שהזמרים המזרחיים לא אבל עדיין עם מנגינה משעממת לכול אורך השיר וככה זה נמשך ונמשך, אז לבוא ולטעון שהזא'נר ים תיכוני נשמע בעיניך כזבל ושירים בכיינים לי השירים שאתה שומע נשמעים שירים של אבל ושל ימי זיכרון אז תעשה טובה ואל תכליל את כולם כל אחד וטעמו.

אני אוהב לשמוע את הזא'נר ים תיכוני את המקצבים, הכלים שמתנגנים, מנגינה וכמובן שבסוף את הקול של הזמר אני אוהב את רעש הדרבוקות שמתנגן לו במעבר הבית לבית זה גורם לי להנאה מלשמוע את זה ואם זה נחשב בעיניך בינוני וגם את מי ששומע את זה בינוני אז זה אומר שיותר מחצי האוכלוסייה בינונית, כי תכל'ס זה מה שהולך היום חוץ מזה שאותי אישית אתה לא מכיר אז אתה לא יכול לקבוע מי בינוני בעיניך ומי לא על פי העדפותיו המוזיקליות אז קח בפרופורציה את השירים ואת הזמרים המבצעים כי מביאים את מה שהקהל אוהב לשמוע וזה מה שקורה בשטח.

שוב, לא שזה בהכרח קשור אבל כבר כתבתי את זה בשרשור (את עניין המוצא). לא כל האשכנזים שונאים מזרחי כמו שלא כולם אוהבים אופרה :-P

אתה גם מתלונן שאני מכליל את כל השירים המזרחיים, ואז אתה מכליל את כל מה שאתה מניח שאני שומע כ"שירים אנמיים ומשעממים בלי טיפת פלפל עם זמרים שממלמלים מילים טפשיות". אז בבקשה...

ותן לי לחדש לך - הרבה יותר מחצי מהאוכלוסיה בינונית. החברה שלנו מקדשת בינוניות, וזו בעיה בפני עצמה. ואני יודע שזה נשמע מתנשא אבל האמת הפשוטה היא שגם אני בינוני בדברים רבים, כמו כולם. ההבדל הוא שלי כואב להודות בזה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
בטח ששונה. גאגא היא בעלת הכשרה מוזיקלית ומשתתפת בכתיבת החומר שלה. בניגוד לאחרים, היא גם תופעה תרבותית עם אמירה, לא יצרנית להיטים נט (לא אוהב שומדבר ממה שהיא עושה, דרך אגב...).

ליידי גאגא יוצרת להיטים נטו. נטו.

זה שהיא דמות, זה לא קשור בכלל לכישרון המוזיקלי שלה.

תתפלא לשמוע- משה פרץ כותב ומלחין את השירים שלו.

הזילזול הזה בז'אנר הזה מעצבן אותי כל פעם מחדש, במיוחד כשמשווים את זה לחו"ל וחושבים ששם רמת המיינסטרים גבוהה יותר.

הסגנון הוא אותו סגנון מבחינת הבנייה של השיר והקהל שהוא מכוון אליו, הרעיון אותו רעיון.

כאן השפה היא עברית, שם השפה אנגלית.

ההבדל המהותי היחיד הוא שההפקה של השיר והקליפ של ליידי גאגא נעשית בחו"ל, עם תקציב הרבה יותר גדול (מה לעשות, היא מרוויחה קצת יותר מדודו אהרון), אבל זה כבר לא קשור לאופי השיר, אלא לסאונד שלו, וזה לא רלוונטי בכלל לשירשור.

השטויות שפיטבול ממלמל בשירים שלו הן שוות ערך לכל מילה שדודו אהרון אומר.

כנ"ל כשליידי גאגא שרה שיר כמו judas juda-a-a judas juda-a-a judas juda-a-a, סלח לי, אבל זה לא שונה בכלל מ-ליי "ליי ליי ליי ליי".

עם כל הכבוד, נראה לי שלא הבנת אותי. קודם כל, אני לא חייב לשנוא משהו "על רקע אישי" ולא צריך להפוך כל דבר לעניין גזעני. אפשר סתם לא לאהוב משהו וגם להיות מסוגל להסביר למה.

בנוסף, יש טונות של אמנים נחותים מחו"ל. חלק מהאמנים שציינת לא יותר טובים מבריטני ספירס, שכבר הספקתי לרמוז על דעתי עליה בשרשור הזה. אז כן - חלקם באמת נחותים. ואתה מוזמן לצחוק עלי.

הם קולעים לטעם של רוב האוכלוסייה? נכון. הם מנוגנים ב-MTV? נכון. אבל ניסיתי להביא ביקורת מסוימת על הבינוניות הכללית ולא נראה לי שהבנת את כוונתי. בכל מקרה, ממה שאני שומע כאן לפחות, אני די משוכנע שיש הבדלים משמעותיים בין דודו אהרון לחלק מהאמנים האלה. אבל שיהיה.

ואני משוכנע שיש גם סגנונות שהם זבל בעיניך, ואל תגיד לי שאתה מהאנשים ש"שומעים הכל", כי לרוב האנשים האלה רק שומעים, לא באמת מקשיבים.

יש הבדל בין בנאדם שלא אוהב לשמוע ז'אנר מסוים לבין בנאדם ששונא ז'אנר מסוים.

אני לא אוהב לשמוע מטאל ורוק כבד.

אבל יצא לי בחיי לנגן סט שלם של רוק לועזי ועברי, ואפילו נהנתי מזה.

אני לא אשמע את זה באוטו, ומעולם לא אמרתי שזה זבל, שזה נחות, שזה ירוד, שזה מעיד על אוכלוסיה, או כל דבר אחר.

הצורת ביטוי שלך ממש לא זהה לצורת ביטוי שלי כשאני מדבר על סגנון שאני לא אוהב.

שוב- זו זכותך ואף אחד לא יגיד לך איך להתבטא, אבל תקרא מה רשמת ותחשוב על זה לרגע, אולי אתה נסחף קצת..

• תוכן חדש...