Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממה שאני זוכר יש לזמר הזה X6, לא בכבוד שלו להצטלם איתה?:-)

עד כמה שאני זוכר נכון לסוכן שלו יש X6, דודו מחזיק בהונדה אקורד קופה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצא לי לראות אותו נוהג לפני שבוע ב E 350 קופה בצבע לבן מוזר שהוא לא בחר בה לצילומי הקליפ.

(אולי גם הוא לא אוהב שנוהגים לו ברכב)

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

ומה התשובה לשאלה בכותרת האשכול בהקשר לנושא האשכול?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ממה שאני זוכר יש לזמר הזה X6, לא בכבוד שלו להצטלם איתה?:-)

יש עדיין מס הכנסה בישראל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמע, דיממו לי האוזניים כמה שעות מהאיכויות המדהימות של הזמר.

ואם אתם חושבים שזאת הפקת חאפר, תסתכלו על ההפקות של שימי תבורי.:shock::shock::shock:

בלי קשר, DSLR מצלמת מעולה כל עוד מדובר בסצנה סטטית. ברגע שמזיזים, יש אפקט ג'לי של חיישן ה CMOS שגורם לסרטונים להיות איך אומרים...

דוגמא יפה

http://www.youtube.com/watch?v=K9fRDwiwLY8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
אני מחפש את הזמר שנוהג ב F350, יותר כלבבי

לך תמצא זמרי קאנטרי בארץ:lol:

הפורשה יפה מאד, הקליפ והשיר בדיוק ההפך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

2008_Ford_F-350_Super_Duty.jpg

מוש בן ארי

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

ואו, אחד מהקליפים האיומים שראיתי מעודי. תלמידי שנה ראשונה במגמת קולנוע בתיכון שקר כלשהו יכולים לעשות משהו איכותי יותר, שבוע לפני תחילת הלימודים. גם השיר זבל (אבל אני חושב ככה על 99% מהמוזיקה המזרחית הנוכחית, כך שמי אני שאשפוט). אבל האוטו יפה! :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, חלאס עם החארטות. אתה אוכל את הלב כי דודו אהרון הוא זמר מדהים, אני עדיין זוכר איך שרת אייל גולן באודישן לכוכב נולד.

יש לך קול טוב אבל מה לעשות, דודו אהרון מלך !

haters will hate

פורסם
מוש בן ארי

בפעם האחרונה שראיתי את מוש בן ארי הוא נהג על מרצדס ישנה\אספנות

אבל זה היה לפני שנה וחצי בערך.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
יצאתי לי מהחנייה ופתאום התנפלו עלי משום מקום כמו שאפשר לראות בצילומים, וביקשו להשאיל את הרכב

מזכיר לי:

http://www.youtube.com/watch?v=Njc3YWO4AZQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

גם E350 סבבה:

163_0904_23z+2008_sema_show_top_25_trucks+ford_e350_sportsmobile.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...