Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

seat leon fr 2011

fast
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רציתי לקבל את דעתכם על הרכב ה1.8 או ה2.0 TSI איך הוא יהיה בתור רכב משפחתי.

כרגע יש ג'יפון יונדאי IX35 ורוצים משהו טיפה יותר ספורטיבי האם הוא יחליף אותו בצורה טובה?

ובכללי את דעתכם על נוחות הרכב למשפחה.

שבוע טוב.

מי שמקדימה?, אני עובר אותו!.. מי שמאחורה? כבר עברתי ;):twisted: :twisted:

פורסם

נתחיל מזה שללאון מנועים חזקים וטובים!

הרכב מרווח יחסית ומציע נוחות סבירה למשפחה בעלת 5 נפשות.

העיצוב הפנימי ואיכות החומרים מעט מאכזבים ולדעתי זהו החיסרון הכי גדול של הרכב. אבל יש כאלה שזה פחות יפריע להם.

אם אתה מעוניין לרכוש לאון חדשה מהחברה אפשר לאבזר את הרכב וישנם היום הרבה מבצעים. למשל מנוע ה1.8 ידני מוצע בפחות מ120K

וזה מחיר מעולה לכל הדעות..

פורסם

מציע לך לבדוק את אחותה הפחות מעוצבת של הלאון לבית VAG והיא הסקודה אוקטביה.

אותם מכלולים, אבל יותר מרווחת ויותר משפחתית מהלאון. הלאון היא הרבה יותר רכב ספורט מאשר משפחתית.

יש להם ביצועים כמעט זהים ואבזור דומה, אז אני מציע לך לבדוק.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
מציע לך לבדוק את אחותה הפחות מעוצבת של הלאון לבית VAG והיא הסקודה אוקטביה.

אותם מכלולים, אבל יותר מרווחת ויותר משפחתית מהלאון. הלאון היא הרבה יותר רכב ספורט מאשר משפחתית.

יש להם ביצועים כמעט זהים ואבזור דומה, אז אני מציע לך לבדוק.

הוא אמר שהוא רוצה יותר ספורטיבי מהקיים, והאוקטביה לא תענה על הדרישה להיות ספורטיבית מהIX35 .

פורסם
הוא אמר שהוא רוצה יותר ספורטיבי מהקיים, והאוקטביה לא תענה על הדרישה להיות ספורטיבית מהIX35 .

על אוקטביה VRS שמעת :D?

פורסם
נתחיל מזה שללאון מנועים חזקים וטובים!

הרכב מרווח יחסית ומציע נוחות סבירה למשפחה בעלת 5 נפשות.

העיצוב הפנימי ואיכות החומרים מעט מאכזבים ולדעתי זהו החיסרון הכי גדול של הרכב. אבל יש כאלה שזה פחות יפריע להם.

אם אתה מעוניין לרכוש לאון חדשה מהחברה אפשר לאבזר את הרכב וישנם היום הרבה מבצעים. למשל מנוע ה1.8 ידני מוצע בפחות מ120K

וזה מחיר מעולה לכל הדעות..

אוקי תודה, אנחנו משפחה בת 4 נפשות ויש עוד שירוקו לי ולאחותי ככה שאם אתה אומר שיהיה נוח ל5 אז יהיה מרווח.

בקשר לאיכות חומרים, בIX35 הפלסטיקה מורגשת מאוד! האם בלאון זה יהיה דומה?.

שבוע טוב.

פורסם
רציתי לקבל את דעתכם על הרכב ה1.8 או ה2.0 TSI איך הוא יהיה בתור רכב משפחתי.

כל אחד והציפיות שלו מכלי רכב משפחתי...

לכל הצרכים המעשיים אתה יכול לראות את FR בתור GTI עם סמל סיאט, מינוס העיצוב פנים של VW. ספורטיביות, כנראה, לא תחסר לך, בטח לא אחרי IX35. תדאג לבצע נסיעת מבחן לפני הזמנה, ל-FR מתלים די נוקשים אבל סבירים, תבדוק אם גבך ומשפחתך מסכימים איתם.

ה-1.8 TSI זה סיפור קצת שונה. אומנם היא יותר דינמית ממשפחתומטית מצויה, אבל היא לא מכונית "ספורטיבית", כיול מתלים והתנהגות שונים. לפי דבריך איני חושב שזה יפריע לך. שתי הגרסאות סבירות מבחינת מרווח פנים ונוחות, בטח ל-4, אבל זה לא צרפתיות.

תתכונן לאפשרות מכירה ממושכת או ירידת ערך מוגברת, במיוחד עם FR - זה לא קורולה (או מה שזה לא יהיה שנחשב למכונית הכי סחירה השבוע).

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

הלכתי לראות את הסיאט מכיוון שרציתי לרכוש אחת. אחרי שמכרתי גולף דור 6 איכות החומרים בלאון והנדסת האנוש הבריחו אותי האמת.

אני מאוד אוהב את העיצוב החיצוני של הלאון, היצע המנועים וכו.. אבל העיצוב הפנימי גרם לי שוב לחצות את הכביש להיכנס לסוכנות פולקסווגן ולהזמין פולו GTI.

אני מאמין שבלאון הבאה נראה עיצוב דומה יותר לזה שבפולקסווגן.

פורסם
שמעת כמה הVRS נדירה בשוק?

סתם הבאתי אותה כדוגמא, גם אוקטביה 1.8 TSI "פשוטה" כמו שיש לאבא שלי תהיה עם ביצועים טובים יותר מאשר היונדאי IX35 מבחינת תאוצה והתנהגות. הלאון FR חזקה יותר כמובן, אבל הבן אדם אמר שהוא לא מחפש רכב ספורט טהור, אלא משהו יותר משפחתי. וזה כמובן עולה בהתאם.

פורסם
סתם הבאתי אותה כדוגמא, גם אוקטביה 1.8 TSI "פשוטה" כמו שיש לאבא שלי תהיה עם ביצועים טובים יותר מאשר היונדאי IX35 מבחינת תאוצה והתנהגות. הלאון FR חזקה יותר כמובן, אבל הבן אדם אמר שהוא לא מחפש רכב ספורט טהור, אלא משהו יותר משפחתי. וזה כמובן עולה בהתאם.

אין ספק האוקטביה מכונית מצויינת, אבל כל הקשר של הנראה מנהיגה והתנהגות כביש ספורטיבית כמו שפותח השרשור ציין שחשוב לא, קצת רחוק ממנה. האוקטביה ללא ספק בטוחה בכביש אבל היא לא מכונית ספורטיבית ומתנהגת קצת בגמלוניות

פורסם

אם לא היתה לי GTI, במחיר הזה הייתי קונה FR, על אף שעיצוב הפנים פחות טוב ושהיא קיבלה רק ארבעה כוכבים במבחן הריסוק. הגה מצויין, ומנוע - נו טוב, GTI.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אם לא היתה לי GTI, במחיר הזה הייתי קונה FR, על אף שעיצוב הפנים פחות טוב ושהיא קיבלה רק ארבעה כוכבים במבחן הריסוק. הגה מצויין, ומנוע - נו טוב, GTI.

"הגה מצויין"- אתה בכלל נהגת על הFR, נבגתי אליה הרבה ואני יכול להגיד לך שזה ההגה הכי גרועה שנהגתי עליו, לא מתקשר לא חדש, TURN IN גרועה, הגולף לעומת זאת עולם אחר פשוט GTI לעניים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
"הגה מצויין"- אתה בכלל נהגת על הFR, נבגתי אליה הרבה ואני יכול להגיד לך שזה ההגה הכי גרועה שנהגתי עליו, לא מתקשר לא חדש, TURN IN גרועה, הגולף לעומת זאת עולם אחר פשוט GTI לעניים.

נהגתם בIX35? הרגשתם את הפלסטיקה של הרכב? זה רכב מעולה אבל יותר מידי מנותח :shock::roll::shock: ..

נעשה נסיעת מבחן ונראה מה מתאים, רציתי לקבל את דעתכם הכללית גם על ה+ וגם על ה- של הרכב.

קבלתי את תשובתי,

תודה ושבוע טוב.

• תוכן חדש...