Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אשמח מאוד לעזרתכם,

ברשותי יאריס 2008 עוברת טיפולים באופן שוטף, נסיעות של 70 ק"מ ביום, 35 לכיוון, עברה 84000 העם ייתכן שרכב חדש ושמור יש בליי טבעי אחרי 3.5 שנים ורק 85 אלף ?

איך ייתכן בלאי טבעי ?

הרכב עדיין באחריות ייצרן ויש תחושה שהם מנסים בכל דרך להימנע מתיקון תוך אחריות.

בבקשה עזרתכם

פורסם

הבלאי הטבעי אצלך נובע מהקילומטרז' הגבוה לדעתי.

מתי נקנה הרכב, והאם התיבה היא בת 5 הילוכים?

מה זאת אומרת "הם מנסים להמנע מתיקון תוך אחריות"? אתה מוכן לפרט יותר?

פורסם

הקילומיטרז הוא לא גבוה בכלל, הרכב כמעט בן 4. אחריות היא ל 4 שנים אין הגבלת קילומטרז.

שמעתם על רכב בן 4 שיש לו בלאי טבעי מנהיגה נורמטיבית ? זה בכל זאת טויוטה לא סקודה מהדגמים הישנים שלהם.

אשמח לתיקון שלכם עם אני טועה.

השאלה עם בלאי טבעי הגיוני ?

הרכב הוא רובוטי 2008 ינואר 5 הילוכים.

פורסם

בלאי טבעי מוגדר כרכיבים מיתכלים כגון-מצמד (דיסקית חיכוך בגיר רגיל)-מצבר-מנורות ועוד.

ממליץ לך שוב לבדוק בהסכם,המוסכים המרכזים בדרך כלל הם מונחי מחשב,ומה שכתוב להם ככה זה.

פורסם

היאריס אצלי באחריות ל3 שנים-אחריות יבואן. עם קניית הרכב קיבלתי טופס של הארכת אחריות לשנה נוספת שניתנה לי ע"י הסוכנות בה קניתי את הרכב-אם אני מטפל רק אצלם בסוכנות הספציפית הזו, בכל תקופת האחריות.

למיטב זכרוני האחריות היא ל3 שנים או ל100,000 ק"מ-מה שבא ראשון.

אם אתה אומר שיש לך 4 שנות אחריות, אז יתכן והסיפור אצלך הוא אותו דבר.

אם הרכב נקנה בינואר 2008 אז אין לך כבר אחריות במידה והיא בת 3 שנים.

אני מציע לך לבדוק טוב טוב את טופס האחריות שניתן לך, לדעתי האחריות שלך נגמרה בינואר 2011 אחרי 3 שנים, אם טיפלת ברכב במוסכים שונים.

• תוכן חדש...