Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי מייל מחברת דלק שהם מקטינים את ההנחה לסטודנטים בעלי כרטיס תדלוק מ 33 אג' ל 24 אג' .

אני אישית לא מתכוון לתדלק אצלם יותר, עבור הכרטיס תדלוק הזה שילמנו בעת ההרשמה 20 ש"ח ועכשיו כשההנחה לא משמעותית זה בכלל כבר לא משתלם כי יש תחנות רבות שמציעות הנחות גדולות יותר מבלי להיות בעל כרטיס תדלוק.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא קיבלתי שום מייל אבל עד עכשיו ההנחה נשארה באותו הגובה כשתידלקתי בפעם האחרונה. לדעתי עדיין משתלם לתדלק אצלם כי אתה מקבל הנחה נוספת מעבר לשירות העצמי.

פורסם

גם חברת פז סיימה את ההתקשרות שלה עם "חבר" ולא מציעה יותר הנחות לחברי מועדון "חבר".

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

רועי - אל תכעס ואל תתנקם. דאג רק לכיס שלך.

בדוק את מחירי הדלק באזור מגוריך באתרי delekzol ו-fulltank ובחר בתחנה המתאימה לך לפי מסלולי הנסיעה שלך, המחיר והשירות.

לגבי טן - עד לפני מספר שבועות נהגתי לקנת בתחנות שלהם, מאז הקטנת מרווח השיווק הן כבר לא הזולות באיזור מגורי. עברתי לתחנה זולה במיוחד של סונול שבה יש הנחה של 40 אג' לליטר בהשואה למחיר המכסימלי המותר בשירות עצמי (שווה ל-60 אג' בהשואה לשירות מלא) - וכל המשאבות בשירות מלא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Adamm - זה באמת היה 33 אג' הנחה מהמחיר בשירות מלא.

sperial - חס וחלילה להתנקם, אני בטוח ששאר הסטודנטים שהשתמשו בכרטיס יפסיקו לתדלק בחברה הזו כי כבר אין לחברת דלק יתרון על תחנות זולות אחרות.

פורסם

גם להסכם עם הסתדרות המורים הורידו את ההנחה מ-39 אג' ל-23.

אני אישית מתכוון להעביר את הרכב הפרטי לתדלוק בטן. התחנה אמנם קצת יותר רחוקה מהבית אבל אני רוצה להצטרף לחרם על החברות הגדולות ולתדלק רק בסד"ש, תפוז, טן ודומותיהן ולא בדלק, סונול, פז ודור אלון. לפי דעתי החרם צריך לכלול את כל חברות הדלק הגדולות.

חג שמח לכולם!

פורסם

גם לי יש כרטיס כזה, אך כיוון שהתחנות היחידות במסלול היומי שלי, שייכות לפז ודלק, כנראה שלא תהייה לי ברירה.

במסלול שלי, ישנה תחנה עם רחיצה חינם לאלו שממלאים 35 ליטר ומעלה (כמוני) ולכן אולי הורדת ההנחה, היא הרע במיעוטו.

אני מניח שהשלב הבא הוא ביטול הרחיצה בחינם, אבל נחכה ונראה.

פורסם

החשש הגדול שלי היא ממהילה של דלק. בעוד שבחברות הגדולות יש תחלופה גדולה יותר של דלק, בתחנות של החברות הקטנות לא ראיתי כמעט אנשים שמתדלקים. גם לדעתי אין כזה הפרש גדול בין החברות-מילא 10 אג', אבל עבור 5 אג' לא נראה לי שזה שווה את זה.

פורסם

אני גר באיזור הצפון ובתקופה האחרונה של המאזדה אצלנו עד לפני קצת יותר מחודש יצא לי לתדלק המון פעמים בסד"ש עפולה ולא הבחנתי בשום הבדל או זיופים של האוטו. חוץ מזה בעפולה יש סד"ש, תפוז ועוד חברה שאני לא זוכר ולפעמים התחנות ממש פקוקות, בעיקר בתפוז. לפי מה שאני זוכר בסד"ש המחירים הכי נוחים. את היונדאי יצא לתדלק בנתיים רק ב-"דלק" עקב ההנחה אבל אני רוצה להדיר את רגליי מתחנות אלה בתור לקוח פרטי עד שלא יורידו מחירים לרמת החברות הקטנות לפחות.

האמת אם היה חרם שהיה פוגע בהכנסות המדינה מדלקים זה היה הרבה יותר אפקטיבי אין ספק, העלאת המס בחודש שהמחיר ירד הייתה מיותרת ביותר ואחוז המס במחיר הוא מאוד משמעותי ומוביל למעשה לרמת המחירים הגבוהה.

פורסם

ברשותכם, מקפיץ את הנושא, לאחר ביקור קצרצר בתחנת דלק של חברת "דלק" עם הכרטיס.

המחיר בשירות עצמי, יצא לי 7.26 ש"ח במקום 7.29 ש"ח - הנחה של 3 אגורות בלבד.

אני יכול לכתוב על זה הרבה מילים, אבל המילה בושה מתאימה יותר מכל מילה אחרת, שאני מסוגל לחשוב עליה.

פורסם
היום קיבלתי מייל מחברת דלק שהם מקטינים את ההנחה לסטודנטים בעלי כרטיס תדלוק מ 33 אג' ל 24 אג' .

אני אישית לא מתכוון לתדלק אצלם יותר, עבור הכרטיס תדלוק הזה שילמנו בעת ההרשמה 20 ש"ח ועכשיו כשההנחה לא משמעותית זה בכלל כבר לא משתלם כי יש תחנות רבות שמציעות הנחות גדולות יותר מבלי להיות בעל כרטיס תדלוק.

אני לא מבין אנשים כמוך, אם אתה סטודנט אז תיאורטית אתה אמור להיות יכול לבצע חשבון פשוט.

הורידו את הרווח של חברות הליטר ב-20 אגורות. כלומר אתה משלם 20 אגורות פחות לליטר. תוסיף לזה עוד 24 אגורות מכרטיס התדלוק ויש לך 44 אג' הנחה. אבל לא. זה לא טוב. אל תתדלק אצלהם.

אם היו נותנים לך רק 33 אגורות הנחה... אז זה שווה.

לכולם ירדו ההנחות, אבל סה"כ בחשבון הכללי אתה משלם פחות.

פורסם
אני לא מבין אנשים כמוך, אם אתה סטודנט אז תיאורטית אתה אמור להיות יכול לבצע חשבון פשוט.

הורידו את הרווח של חברות הליטר ב-20 אגורות. כלומר אתה משלם 20 אגורות פחות לליטר. תוסיף לזה עוד 24 אגורות מכרטיס התדלוק ויש לך 44 אג' הנחה. אבל לא. זה לא טוב. אל תתדלק אצלהם.

אם היו נותנים לך רק 33 אגורות הנחה... אז זה שווה.

לכולם ירדו ההנחות, אבל סה"כ בחשבון הכללי אתה משלם פחות.

ממש לא נכון.

כל ההנחות מחושבות מהמחיר בשירות מלא.

• תוכן חדש...