Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם חברות הדלק וגם הממשלה עושים שימוש ציני במחירי הדלק.

אם לפני שלושה חודשים לא היתה כל בעיה לתת לכל עם ישראל (בתנאי שהוא משלם 20 ש"ח בשנה על כרטיס מועדון) הנחה של 30 אג' ומעלה בדלק, חברות הדלק יכולות לספוג הורדה גדולה יותר של מרווח השיווק ו20 אג' לא השפיעו בשום צורה שהיא עליהן, ופשוט מאוד מענישים את הצרכנים על החלטת הממשלה (איפה המפקח על ההגבלים זו השאלה שלי)

מצד שני באה הממשלה שלנו ובכל פעם שהיא צריכה להגדיל את ההכנסות היא פשוט מגדילה את המס על הבלו, למה? כי זה הכי קל ומייצר הכנסה גבוהה קבועה וקלה שהאזרח לא יכול ל"השחיר" אותה.

במילים אחרות זה בדיוק מה שמייצגת המחאה:

1. החברות הגדולות מז*נות את הצרכנים.

2. הממשלה רוכבת על ציבור "מעמד הביניים" ומעלה את יוקר המחיה כל הזמן.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברים אתם מתבלבלים פה ולכיוון הלא נכון, אני אסביר.

הבעייה היא שהממשלה דופקת אותנו במיסים העקיפים, לא יכול להיות שסטודנט מסכן עם פיאט פונטו של 2 שקל נכנס לתחנת הדלק ומשלם אותו מס בדיוק כמו בעל המרצדס שנכנס אחריו.

זה הדבר הכי מטופש שקראתי בחיים. אז מה, נתחיל לגבות בלו לפי האוטו שיש לך? ואם יבוא מר X ויתדלק בפיאט אונו 96', ואז יעביר למרצדס SLS שלו? דלק זה דלק זה דלק; בין אם אתה מרוויח 5000 ש"ח לחודש או 50,000 ש"ח לחודש.

הדבר החכם לעשות הוא לפקוח קצת עיניים ולראות שיש תחנות שבהן המחיר הוא "סביר".

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
זה הדבר הכי מטופש שקראתי בחיים. אז מה, נתחיל לגבות בלו לפי האוטו שיש לך? ואם יבוא מר X ויתדלק בפיאט אונו 96', ואז יעביר למרצדס SLS שלו? דלק זה דלק זה דלק; בין אם אתה מרוויח 5000 ש"ח לחודש או 50,000 ש"ח לחודש.

הדבר החכם לעשות הוא לפקוח קצת עיניים ולראות שיש תחנות שבהן המחיר הוא "סביר".

לא אמרתי שצריך לגבות בלו לפי סוג הרכב, אמרתי שהבלו זה מס עקיף, מס עקיף הוא מס שווה לכולם ולכן ברוב המדינות מיסים עקיפים הם מיסים נמוכים ואילו מיסים ישירים הם יותר גבוהים (כי הם לא שויוניים) ולכן מי שמרוויח יותר משלם יותר למדינה.

רק במדינת ישראל המיסים העקיפים הם מהגבוהים בעולם בסך הכל אמרתי שאני מעדיף לשלם יותר מס הכנסה על השכר שלי ושלא יעלו את הבלו.

• תוכן חדש...