Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו? המחיר בשירות המלא לא עלה ב-20 אג' כמו שהוא היה אמור לעלות.

אבל עמישראל לא מבין שעדיף שכולם ירוויחו את ההורדה/או אי-העלאת המחיר וזה יחד עם ההנחות (שהן אכן קטנות יותר) זה יוצא יותר זול

עוד פעם אסביר.

נגיד מחיר ליטר הוא 7.5 שקלים.

עכשיו למר קומבינטור יש 33 אג' הנחה. (יותר מכולם - הוא דפק את המערכת).

מחיר הליטר היה אמור לעלות ב-20 אג' כלומר 7.7 שקלים. אבל במקום זה העלייה נספגה על ידי חברות הדלק. ולמר קומבינטור הורידו את ההנחה מ-33 אג' ל-24 אג' בלבד.

המחיר אם ההנחה הייתה נשארת היה 0.33 אג' והוא היה מבסוט שדפק את המערכת היה - 7.7-0.33=7.37 ש"ח.

עכשיו נעשה חישוב - 7.7-0.2-0.24= 7.26 ש"ח

המחיר כעת יותר זול בתנאים האלו, אבל לאאאאא - אנשים לא רוצים את המחיר הכי זול, אנשים רוצים לשלם פחות מאחרים.

אתה כותב שטויות כי אתה משווה את ההנחה מול מחיר שאולי היה אמור לעלות בעוד 20 אג' לפחות אם הממשלה לא היתה עושה את התרגיל הזה על הבלו. את ההנחה של הכרטיס תדלוק משווים מול המחיר העדכני ולא מול מחיר שהיה צריך להיות אם לא היו עושים את הקומבינה של ביבי ובובה עם הבלו והורדת מרווח השיווק.

אין מה לעשות הממשלה עבדה עלינו ורצתה לקזז את הקומבינה מחברות הדלק ועל זה כל עם ישראל מכל מהגזרים משלם.

כשהמחאה החברתית פעלה בשיא המרץ ברחובות תל אביב הורידו את המס כדי לא להתסיס את ההמון עוד יותר וכאשר נגמרה המחאה העלו בחזרה את המס כי האנשים כבר בבית ולארגן מחאה ממצב שכולם בבית לגודל המחאה שהיתה הוא אחד לכמה שנים או עשורים.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רועי, מי שכותב שטויות זה אתה, נקמיצ'י צודק בכל מילה שהוא אמר.

מה שקרה פה הוא שהוזילו את המחיר לכולם באמצעות הורדת "מרווח השיווק" של החברות הדלק, מה שאומר שעכשיו הן פחות יכולות להציע הנחות לכל מיני סקטורים ושאר חברי מועדון קומבינה למיניהם וזה בצדק מבחינתם.

מי שמרוויח מכל זה הוא האזרח הממוצע שלא שייך לשום סקטור ולא מתעסק בכרטיסי מועדונים, שהמדינה "סדירה" לו הנחה של 19 אג' מהמחיר בלי קומבינות ובלי טובות.

פורסם

אני לא כותב שטויות.

אני פתחתי אשכול ליידע את כולם על הודעת חברת דלק בנושא ההנחות.

מכל הקומבינה הזו איכשהו יצא שכולם בכל אופן משלמים יותר בגלל התרגיל של ביבי.

פורסם
רועי, מי שכותב שטויות זה אתה, נקמיצ'י צודק בכל מילה שהוא אמר.

מה שקרה פה הוא שהוזילו את המחיר לכולם באמצעות הורדת "מרווח השיווק" של החברות הדלק, מה שאומר שעכשיו הן פחות יכולות להציע הנחות לכל מיני סקטורים ושאר חברי מועדון קומבינה למיניהם וזה בצדק מבחינתם.

מי שמרוויח מכל זה הוא האזרח הממוצע שלא שייך לשום סקטור ולא מתעסק בכרטיסי מועדונים, שהמדינה "סדירה" לו הנחה של 19 אג' מהמחיר בלי קומבינות ובלי טובות.

חברים אתם מתבלבלים פה ולכיוון הלא נכון, אני אסביר.

הבעייה היא שהממשלה דופקת אותנו במיסים העקיפים, לא יכול להיות שסטודנט מסכן עם פיאט פונטו של 2 שקל נכנס לתחנת הדלק ומשלם אותו מס בדיוק כמו בעל המרצדס שנכנס אחריו.

מכיוון שהסטודנטים לא בכיינים וכבר התרגלו שדופקים אותם מה הם עשו ?, הלכו וסגרו עם חברת דלק מסויימת על איזשהיא הנחה (זה לא ש-33 אג' זה היסטרי אבל זאת עדיין הנחה) וזה מה שאתה קורא מועדוני קומבינה ?!.

מה עשה ביבי ? במקום להוריד מהרווח של המדינה על חשבון החלשים הוא הוסיף נטל שיוויוני לכוווולם (גם לעשירים וגם לעניים) ופגע במרווח של חברות הדלק כך שהם צריכות עכשיו להוריד את ההנחות לכל הסטודנטים ומועדוני הקומבינה או במילים פשוטות יותר אתה עכשיו משלם כמעט בדיוק אותו מחיר על הדלק כמו בעל מרצדס שנכנס אחריך לתחנת הדלק.

פורסם
תודה על הדיווח על כרטיס דלק של הסטודנטים, חשבתי לעשות כזה בתחילת שנת הלימודים, אבדוק את זה טוב.

עד כה הייתי מקבל 35 אג' הנחה מכרטיס אשראי שופרסל בכל תחנות פז, וההנחה בוטלה בצורה חד צדדית ללא הודעה מוקדמת החל מתאריך ה7.10, בעקבות כך אני מתכנן לבטל את הכרטיס.

מבחינה חוזית, רשום בחוזה שההנחה היא עד הודעה חדשה אז הם כיסו את עצמם מראש.

ההנחה לא בוטלה אלא הוקטנה...

זה מאתר של ויזה קאל

המשלמים בכרטיס אשראי שופרסל יהנו מהטבות בתדלוק בתחנות פז:

בנזין- מחיר הבנזין בשירות עצמי גם בתדלוק בשירות מלא (בסיוע מתדלק). משמעות ההטבה נכון ל- 7.10.2011

הינה הפחתה של 21 אגורות לליטר בנזין ממחיר השירות המלא (באילת בהפחתת המע"מ).

יובהר כי לא תינתן הנחה בגין תדלוק בנזין בשירות עצמי.

פורסם

במילים אחרות היא בוטלה.

מה אני צריך מתדלק שיבלבל לי את המוח, יתעקש לבדוק לי ברכב שמן מים, ולשים תוסף דלק,

ועוד כל מיני שטויות ומבצעים של התחנה, ולשלם אותו מחיר כמו תדלוק עצמי?

לי היה כרטיס של פז/שופרסל, ואחרי ביטול ההנחה, עברתי לתדלק בטן, ובמקרה שאין תחנה באיזור

אז דור אלון. אולי אם הרבה אנשים יפסיקו לתדלק פז ודלק, הם יבינו שהגיע הזמן שגם אצלם

תהיה תחרות.

מצד שני, בעם ישראל עסקינן, ולא נראה לי שבקרוב ישחזרו את מחאת הקוטג׳, בטח שלא במוצר כמו דלק.

פורסם

כמו כל פעולה ממשלתית שבאה להיטיב עם העם בסופו של דבר הציבור משלם.

כל אלה שהיו להם הסדרים , ההסדרים צומצמו / בוטלו, וזה חל על מחצית העם + ,והיתרה נספג על ידי חברות הדלק ,

הא!!רווחיהם צומצמו אז גם תשלום המס שלהם הוקטן. הציבור שוב לא נהנה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, הפעולה הזו בהגדרה לא באה להיטיב עם הציבור, אלא באה כהסוואה להעלאת מס הבלו.

זה היה ברור שחברות הדלק כקרטל, יעלו את המחירים בצורת ביטול הנחות, ואף הצהירו על כך

בגלוי, טרם המהלך. לנדאו, שהוא אחד האנשים שאני פחות אוהב, בלשון המעטה, הפעם צדק,

ואמר כי העלאת הבלו היא בבחינת גזל, וכי הקטנת המרווח בתמורה תפגע ברוב האוכ', ותקטין

תחרות מצד החברות הקטנות.

פורסם
כמו כל פעולה ממשלתית שבאה להיטיב עם העם בסופו של דבר הציבור משלם.

כל אלה שהיו להם הסדרים , ההסדרים צומצמו / בוטלו, וזה חל על מחצית העם + ,והיתרה נספג על ידי חברות הדלק ,

הא!!רווחיהם צומצמו אז גם תשלום המס שלהם הוקטן. הציבור שוב לא נהנה.

באמת חשבת שזאת הייתה פעולה כדי היטיב עם הע ם ?! איפה בדיוק ?! להזכירכם מחיר הדלק לא ידרד אלה עלה ועוד גרמו לנו לחשוב כאילו עושים לנו טובה ולא מעלים לנו בהרבה אבל בסופו של דבר נדפקנו מכל הכיוונים

פורסם

ברור שזה ככה, ועוד בטח בתחילת חודש הבא כשיעלה שוב מחיר הדלק אם זה בגלל העלאה נוספת במס הבלו או עליית מחיר הנפט יצפו שנגיד תודה על זה שהממשלה הקטינה את מרווח השיווק של חברות הדלק ופגעה בנו הציבור בזה שכל החברות ביטלו\ הקטינו את כל ההנחות לכולם וככה הלכה התחרות.

אבל לא אנחנו צריכים להגיד תודה על הקטנת מרווח השיווק וזה שביבי דחף במקום המרווח שיווק חזרה את מס הבלו הקודם.

פורסם

לקוח ממוצע לא מרגיש כשדופקים אותו במחיר הדלק, ובטח לא יחרים את התחנה שבה הוא רגיל לתדלק.

אבל ישנו דבר גרוע יותר שיכול לקרות ללקוח,והוא...

ביטול העיתון חינם ביום שישי.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אייל

היתה הנחה בסונול רק לחברי I365

ועכשיו יש הנחה גם ל CLUB 365

ההנחה היא של 20 אג' הנחה לליטר, אבל (וזה אבל גדול)

הייתי בכמה תחנות של סונול וקיבלתי תשובה מוזרה...

המחיר במשאבה הוא 7.29 - בשירות עצמי ללא הנחה,

כשאני שואל לגבי ההנחה של CLUB 365 אני מקבל תשובה של "על המשאבה של השירות העצמי חלה

הנחה קבועה לכן ההנחה של 20 אג' לא תקפה אבל בתדלוק בשירות מלא היא כן תקפה"

פורסם

להלן תגובתה של "דלק" לפנייתי (מצוטט):

שלום דניאל ,

בהמשך לפנייתך בעניין עדכון ההנחה הניתנת לסטודנטים בחברת דלק, חשוב להבין את הרקע למהלך.

חברות הדלק מממנות את הוצאותיהן באמצעות מרווח הקרוי מרווח השיווק. מרווח זה משמש לתשלומים כגון שכר עבודת המתדלקים, תשלום עבור שכירות התחנה, עלויות אחזקה, מיסים ועוד, וכמובן מימון ההנחות הניתנות ללקוחות החברה.

החלטת שר האוצר ושר התשתיות הביאה להפחתה של כ 21% במרווח השיווק של חברות הדלק, וכתוצאה מכך, להפחתה ישירה במחיר הדלק לצרכנים (שהלא לשם כך נועד מהלך הפחתת המרווח). הפחתה זו הביאה את חברות הדלק למצב בלתי אפשרי וחסר תקדים בו רוב חברות הדלק עוברות להפסד נקי מפעילות תחנות הדלק. בשל כך, אנו בדלק (ונראה כי גם יתר החברות), נאלצנו לבחון שורה של צעדים לייצוב החברה ובניהם, הפחתה בהוצאות, שינוי באסטרטגיה ובין היתר, הורדת הנחות.

חשוב להדגיש כי ההנחה שהותרנו לסטודנטים כ 24 א"ג לליטר, ומתן אפשרויות לקבלת אשראי מהחברה למימון צריכת דלקים חודשית, ועוד שורה של הטבות בחנויות החברה ועסקיה הנוספים, הן ההטבות הגדולות ביותר שקבוצת צרכנים הומוגנית זוכה לקבל מחברתנו בימים אלו. זאת עשינו מתוך ראיית החשיבות בהמשך תמיכה וטיפוח של קהל לקוחות צעיר וחשוב כמו קהילת הסטודנטים בישראל.

מתן הנחה של 24 א"ג לסטודנטים במצב החדש, מותיר בידי חברת דלק מרווח נמוך יותר בהשוואה לזה שהיה ערב השינוי, ולקהל לקוחות הסטודנטים מחיר נמוך יותר ביחס לזה שהיה ערב השינוי.

אני מקווה שדברי מבהירים את העובדות וכי אנחנו בדלק ישראל נמשיך לשרת בנאמנות אותך וחבריך בתחנות הדלק שלנו.

בברכה

כוכי בלו

כוכי בלו מנהלת חטיבת דלקנים ואמצעי תשלום

דלק חברת הדלק הישראלית בע"מ

עליי התגובה הזאת לא עושה רושם אני לא מאמין שחברות הדלק מפסידות מהחלטת הממשלה הם פשוט הענישו את הלקוחות.

דרך אגב זה אירוני שלמנהלת חטיבת דלקנים ואמצעי תשלום קוראים בלו (מס על הדלק).

• תוכן חדש...