Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הנעילה האזורית זה לא כזה סיפור.

ניתן לפתוח בעזרת אתר צד שלישי או לפנות ישירות לאמזון איטליה או הדרך הכי קלה, להשתמש בסים קארד אירופאי ולבצע שיחה לשירות לקוחות.

אני פניתי לאמזון איטליה בעזרת גוגל טראנסלייט ותוך כ 14 ימים קיבלתי את הקוד.

(לא הייתי לחוץ להשתמש בפלאפון)

קישור ל8:

https://www.amazon.it/gp/aw/d/B06XWB84Q7/ref=ox_sc_saved_image_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A11IL2PNWYJU7H

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם
שלום ידידי,

מתענין ברכישת טלפון חדש בתקופה הקרובה, הפעם לעצמי, להחליף איזה סמרטפון פושטי שברשותי.

שוקל כרגע לחיוב את האסוס (Zenfone 3 (ZE520KL, אם כי עוד לא בחנתי אותו פיזית. הרכישה, בארץ המקור.

האם יש משהו ספציפי להיזהר ממנו במקרה זה בכל הנוגע לרום או משהו בסגנון?

האם יש אלטרנטיבות עדיפות משמעותית (באותה רמת ביצועים ומפרט)? האם יש צפי למכשיר חדש ועדיף מאותו בית?

תודה :-)

פעם שלישית גלידה.

פורסם

אני לא חובב גדול של הממשק של אסוס, הם יצרו משהו שנראה מיושן, מצועצע וצבעוני יתר על המידה.

מה מושך אותך בזנפון? אולי נוכל להמליץ על מכדיר מקביל עם תכונות דומות לאלו שאתה מחפש.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מחפש מכשיר בעד 1,800 ש"ח. G5 או S7? לא רוצה מסך שגדול מ"5.3 ולא מעוניין במכשירים הסיניים.

מחפש מכשיר שיהיה אמין, סוללה שתחזיק לי לפחות יום (שימוש בינוני שכולל גלישה,מהנשמע וכ"ו) ומצלמה טובה מאוד אפילו. יספקו את הסחורה? או יש חלופות ראויות יותר?

איך האמינות של הG5? מישהו שמחזיק בו יוכל לתת את התרשמותו? כנ"ל לגבי הS7...

מקפיץ..יש אולי עוד חלופות בתקציב?

פורסם
אני לא חובב גדול של הממשק של אסוס, הם יצרו משהו שנראה מיושן, מצועצע וצבעוני יתר על המידה.

מה מושך אותך בזנפון? אולי נוכל להמליץ על מכדיר מקביל עם תכונות דומות לאלו שאתה מחפש.

תודה על התגובה.

כאמור, עוד לא ממש בחנתי אותו בידיים, אז אולי זה יהיה בסדר עבורי. המעבר הוא מסמרטפון פשוט עם אנדרואיד 4.2.1.

אין משהו ספציפי שמושך אותי בו, פשוט המפרט הכללי נראה לי מספק די והותר.

מסך לא יותר מ-5.2, נפח פנימי ו-RAM נורמלים (שווה או מעל ל-16 ו-3 בהתאמה), דואל סים, ושאר פיצ'פקס שסטנדרטיים למדי בימינו.

העלות שלו בארץ המקור שוות ערך לקצת יותר מ-900 ש"ח.

פורסם

מחפש מכשיר בעד 1,800 ש"ח. G5 או S7? לא רוצה מסך שגדול מ"5.3 ולא מעוניין במכשירים הסיניים.

מחפש מכשיר שיהיה אמין, סוללה שתחזיק לי לפחות יום (שימוש בינוני שכולל גלישה,מהנשמע וכ"ו) ומצלמה טובה מאוד אפילו. יספקו את הסחורה? או יש חלופות ראויות יותר?

איך האמינות של הG5? מישהו שמחזיק בו יוכל לתת את התרשמותו? כנ"ל לגבי הS7...

מקפיץ..יש אולי עוד חלופות בתקציב?

לבת זוגתי יש G5 והיא מרוצה כבר כמה חודשים טובים. לחבר ללימודים יש G5 ויש לו השתקפות של הלחצנים במסך פתיחה.

S7 שמעתי עליו רק דברים טובים (סוללה שמחזיקה יותר זמן בטלפון אחר) אבל המסך יקר מאוד אם חלילה והוא נשבר.

לשניהם מומלץ לשים מגן סיליקון, שאותו לא אהבתי.

אם אתה מחפש טלפון פשוט וזול, לך על סדרה A של סמסונג של השנה האחרונה. אמנם הטלפונים קצת כבדים בגלל הסוללה, אבל נראים אחלה תמורה לכיס. למישהו ממשפחה יש לו A7 ונראה די טוב.

פורסם
אבל המסך יקר מאוד אם חלילה והוא נשבר.

בכל דגמי הגלקסי המסך יקר באופן מוגזם (ועוד המעבדות בארץ בכלל שוחטות)

תמיד יש אופציה להזמין מסך ולהחליף לבד (קראתי שמגיע עם כלים,ולא חסר מדריכים)

או להעביר למעבדה של חבר,לזרוק סכום סמלי ושיעבוד.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

מחפש המלצה למכשיר זול יחסית שיחליף את הגלקסי S5 שמתעייף.

בנתיים ראיתי את דגמי השיומי 4. נראים טוב. האם יהיו עמידים לאורך זמן?

מאד חשוב לי מצלמה טובה. רוב הסינים נופלים על הסעיף הזה.

נשאר הגלקסי J5/J7. כדאי בכלל? הצעה אחרת?

כדאי לחפש S7 משומש?

תקציב עד 1000 ש''ח. עדיף פחות

עריכה אחרונה על ידי elyashiv
פורסם

עד 1000 ברוב לא תמצא מצלמה טובה. עשיתי בזמנו השוואה ישירה עם הגלקסי 5 והרדמי נוט 3 פרו(אותה מצלמה פחות או יותר כמו ברדמי החדשים) והגלקסי פשוט יותר טוב, במיוחד בצילומים בתאורה גרועה.

ע"פ ביקורות עושה רושם שלשיאומי מי 5 יש מצלמה לא רעה והוא עולה בערך 1000.

פורסם

להקפיד על רום גלובלי. אמנם מיקר את המכשיר, אבל נותן תקווה שימנע בריקים בעתיד.

אפילו להשקיע ברכישה מהיבואן הרשמי - נותן אחריות ל-5 שנים. אני יודע שזה נשמע מוגזם, אבל ראה תאונת הרום הסיני שהיתה לי עם ה-Mi4c. צכשיר שנראה חדש אבל הרום שלו תקוע בלי שירותי גוגל. יבואן רשמי אמור להבטיח שאכן מדובר ברום גלובלי ולתמוך במקרה תקלה.

כאמור, קניתי את הרדמי נוט 4X, וכאשר בדקתי באתרים כמו גירבסט הם הסירו אחריות במקרה שדרוג תוכנה. זה בדיוק מה שקרה לי עםהמכשיר הקודם: ה-MIUI השתדרג - אפילו בלי לבקש רשות - וכל מה שקשור בשירותי גוגל הפסיק לפעול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה מחפש רום גלובלי, שבמקרה של שיאומי, זה חשוב מאוד, אוכל להמליץ לך על 2 מקומות gomobile, mdk, לקנות מהיבואן הרשמי, אין כל טעם, המחיר גבוה מאוד ללא סיבה,

פורסם

אם מדובר במעבד X20 הרום אינו גלובלי - ולפחות חלק מהיבוא המקביל הוא מסוג זה, גם אם יש איזו מסיכה בין לאומית מעל הרום הסיני הרי שבאיזה שלב הוא עלול להיחשף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...