Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשת בייתית של ג'יגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בדירה שכורה בבניין בן 20 שנה ונמאס לי מהאיטיות של הרשת האלחוטית (4 מחשבים, 2 סטרימרים, מדפסת אלחוטית, אייפד, 2 סלולריים וכו...) והתחלתי לחשוב על מעבר לרשת קווית בין המחשבים והסטרימרים.

השאלה היא - איך לעזאזל מחווטים את הבית. הבנתי שאפשר להשחיל את החוטים יחד עם חוטי הטלפון - אבל הבעיה היא שארון החשמל נמצא מחוץ לבית ולא ארצה להשאיר שם את הסוויץ.

יש לכם רעיונות איך אפשר להעביר את החוטים לנק' משותפת בבית כזה ? (חיבור בין חדר עבודה לסלון לחדר שינה וחדר ילדים) ?

ושאלה נוספת, האם קיים כבל רשת Cat 6 בצבע לבן (להצמדה לקיר באמצעות תופסנים שלא יהיה מכוער מדי) ?

עד כה הכבלים שמצאתי הם בצבע אפור

http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2051-50-מטר-כבל-רשת-CAT6-גמיש-מסוכך-FTP-

פורסם

אתר שאני משתמש בו כדרך קבע להזמנת כבלים.

ממליץ לכולם :)

http://www.cmple.com/c-58-ethernet-cat-6-cables.aspx

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם אתה משתמש בתשתית אינטרנט של בזק בדוק אם אתה יכול להתקין hPNA - התקשורת מבוססת על חוטי הטלפון הקיימים ואין צורך לסלול קוים פיזיים חדשים. כל שעליך לעשות הוא לרכוש את המודם\נתב ואת המתאמים ולחברם למחשבים. את הציוד הנייד השאר בחיבור אלחוטי (ניתן לשרשר נתב אלחוטי לנתב ה-PNA - ראה הוראות כאן).

אני התבססתי משך מספר שנים על רשת כזו בגרסה מוקדמת, והיתה לי בעיה כאשר עברתי לויסטה ובהמשךך לחלונות 7 כיון שלא היתה תמיכה למערכות הפעלה אלה. בינתיים בזק ערה לשווק ציוד בגרסה יותר מעודכנת ומהירה. אמנם לא מצאתי את המידע באתר בזק, אבל אני ממליץ לך לברר במוקד האינטרנט של בזק וב"בזק סטור" כיון שמדובר בפתרון אלגנטי שחוסך הן סלילת קוים והן בעיות קליטה בממ"דים ובחדרים מרוחקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שאפשר להשחיל את החוטים יחד עם חוטי הטלפון - אבל הבעיה היא שארון החשמל נמצא מחוץ לבית ולא ארצה להשאיר שם את הסוויץ.

switch לג'יגביט עולה בסה"כ כ-150 ש"ח. אפשר אולי לנעול את הארון (או לשים ארון קטן נעול בתוך ארון החשמל)? אני שמתי את הסויץ בארון התקשורת, והוא מחוץ לבית ונעול. הדרך אלגנטית היא להעביר את הרשת בתוך הקיר, במקביל לטלפון (לא ביחד עם חוטי חשמל!). אני לא מכיר כבל רשת לבן.

רשת ע"ג חוטי החשמל לא תתקרב לג'יגהביט.

:turn-l:
פורסם

גם אצלי אותו סיפור,הארון תקשורת נמצא מחוץ לדירה(נעול).

אני מתכנן את ההשחלה לסוכות.:-P

אם לשים את הנתב בארון הוא לא יתחמם?

איזה לוחץ אני צריך בשביל להכין את הראשים של הכבל תקשורת?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אצלי ארון התקשורת משותף לכל הדירה ולכן אני לא חושב שאוכל למקם שם את הסוויץ מבלי להסתכן בגניבה / חדירה פשוטה לרשת הבייתית. מה גם שאין בארון התקשורת הקומתי נק' חשמל.

יש לכם רעיונות לדרכים יעילות לבצע את ההעברה בתנאים הבעייתיים שקיימים אצלי ?

אם אחליט ללכת על הדרך החוראנית של כבלים בולטים על גבי הקיר - עם איזה מקדח קודחים בשביל לחצות קיר מפריד בין 2 חדרים ? ואיפה ניתן להשיג כבלי תקשורת לבנים (שלא יפריעו לאישה)

פורסם

מה הכוונה "משותף לכל הדירה"?

את בעיית העדר נקודת חשמל בארון התקשורת אתה יכול לפתור על ידי מיקום השנאי בתוך הבית וחיווט כבל 2 גידים במקביל לאחר מכבלי הרשת. אני עדיין חושב שמיקום הסויץ בארון התקשורת הוא הפתרון הנכון.

לקדוח מצד אחר של הקיר לשני - כל מקדח ארוך (30 ס"מ) - בקוטר 8-10 מ"מ יעשה את העבודה. יש מקדים רגילים ויש SDS כמובן, בהתאם למקדחה/פטישון שברשותך.

:turn-l:
פורסם

אין שום בעיה להעביר גיגביט עד 1000 מטר גם על cat5e

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מעל 100 מטר המהירות כבר יורדת

1 לא, אני אישית בדקתי עם תוף בעבודה

2 בדרך כלל מה שהכי מגביל את התעבורה זה לא הכבל ולא המתג/נתב אם הם גיגביט אלא הכרטיסי רשת

אפילו אם אם מוצהרים גיגיביט רובם האנבורד לא עוברים את ה 60

היקרים יותר pci של אינטל מצליחים לדגדג את ה 200

ויהיחידים שיצא לי לראות שעוברים חצי גיגה הם כרטיסי pcie שעולים כמה מאות שקלים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...