Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ידוע פרטים על מאזדה CX 5 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת פרטים כמו תאריך השקה האם ידוע? מתי יגיע לארץ? האם יהיה גרסאת 4WD ? כיוון למחיר.. ? עצם.. משהו..

פורסם

יגיע בתחילת 2012 עם מנוע 2 ליטר.

מחיר...בסביבות המחיר של יונדאי ix35.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני קראתי שהוא יגיע ב 2013..

המחיר בארץ סביב היונדאי ז"א 180-200K באתר החברה הוא נמכר ב 25,000$ .

האם שווה להתעסק עם ייבוא?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוחחתי היום עם נציג מאזדה בסוכנות חיפה והוא טוען שהיא צפויה להגיע בינואר-פברואר, הזמנות יתקבלו רק בתחילת ינואר

הוא אומר שלדעתו המחיר יהיה בין 160-175.

לעומת זאת, בן דוד שלי שוחח עם מנהל המכירות של מאזדה ישראל (איזה דני אחד), והוא טוען שהרכב יגיע בדצמבר ויתומחר ב150 אלף לכל היותר, בכוונה להשתלט על שוק של הקרוס-אוברים בארץ

C1 רובוטית. כי Perfection has it's price

פורסם

tnx for the info

ויש לכולם ממה להירתע כי היא מסוגלת לשבור את השוק. מאזדה יודעת לקלוע בדיוק לפרטים הנכונים. אפילו אם הוא לא יעמוד בסטדנרטים יוקרתיים גרמניים.

מקווה שסוכנות מאזדה תמצא איזה עסקת טרייד אין טובה לכל בעלי המאזדות.

פורסם
אני קראתי שהוא יגיע ב 2013..

המחיר בארץ סביב היונדאי ז"א 180-200K באתר החברה הוא נמכר ב 25,000$ .

האם שווה להתעסק עם ייבוא?

ממש לא, עלות יבוא אישי לרכב כזה תעלה על מכירו בארץ.

כמו כן מדובר במתחרה של היונדאי IX35 טויוטה ראב 4 והקשקאי,

אם התחרות שיש בשוק, אני בטוח שדלק מוטורס תתן תג מחיר איכותי לרכב

פורסם

עם התחרות שיש בשוק, אני בטוח שדלק מוטורס תתן תג מחיר איכותי לרכב

אני בונה על זה..

אם דלק מוטורס תכוון לכיוון ה 135-150 מהפשוט למפואר.. הם קלעו בול.

לצערי מעל מחיר זה הוא ישאר בגדר חלום. (חלום שניתן היה לממש כמובן)

פורסם
אני בונה על זה..

אם דלק מוטורס תכוון לכיוון ה 135-150 מהפשוט למפואר.. הם קלעו בול.

לצערי מעל מחיר זה הוא ישאר בגדר חלום. (חלום שניתן היה לממש כמובן)

135K לרכב בסגמנט הזה? לא יקרה!

אני בטוח שגרסת 2 על 4 תעלה משהו באיזור 165K וגרסת 4 על 4 תעלה 180K

פורסם
135K לרכב בסגמנט הזה? לא יקרה!

אני בטוח שגרסת 2 על 4 תעלה משהו באיזור 165K וגרסת 4 על 4 תעלה 180K

צודק.

אבל אני יצאתי מנקודת הנחה שדלק מוטורס תתמחר את הרכבים בטווח שיתאים להרבה יותר קונים וכך לשבור את השוק. שוב.

פורסם

CX5 יתחרה בניסאן קשקאי, פג'ו 3008, קאיה ספורטאז', יונדאי IX35 וקרוסאוברים וג'יפונים אחרים.

אישית לא רואה שום סיבה שיתומחר במחיר של שקודה יטי או של ניסאן ג'וק אשר קטנים יותר וחלשים יותר (מתייחס לגרסת1.6 בג'יו ו1.2 טורבו בשקודה).

כדי לשבור את השוק לטעמי המחיר צריך להיות נמוך יותר מג'יפונים קוריאנים, קרי כ-155 אש"ח. במחיר המקביל להם, יש ל-CX הרבה מה להוכיח לקונים הפוטנציאלים הן מבחינת האמינות, נוחות ותמורה למחיר.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
CX5 יתחרה בניסאן קשקאי, פג'ו 3008, קאיה ספורטאז', יונדאי IX35 וקרוסאוברים וג'יפונים אחרים.

אישית לא רואה שום סיבה שיתומחר במחיר של שקודה יטי או של ניסאן ג'וק אשר קטנים יותר וחלשים יותר (מתייחס לגרסת1.6 בג'יו ו1.2 טורבו בשקודה).

כדי לשבור את השוק לטעמי המחיר צריך להיות נמוך יותר מג'יפונים קוריאנים, קרי כ-155 אש"ח. במחיר המקביל להם, יש ל-CX הרבה מה להוכיח לקונים הפוטנציאלים הן מבחינת האמינות, נוחות ותמורה למחיר.

באתר הזה http://www.motorauthority.com/pictures/1064253_2012-mazda-cx-5-2011-frankfurt-auto-show-preview_gallery-1#100358019 תוכל להתרשם שה C של מאזדה הולכת להיות בעלת רמה גבוהה מעט יותר ממה שאנו מכירים במאזדה בד"כ. גם במפרט הטכני שלו הוא לא נישאר מאחור. כך שאני מאמין שמחיר ההשקה שלו תעמוד על ה 160K ש"ח וצפונה לדגמים מפוארים יותר + אופציה לטרייד אין מיוחד כניראה לבעלי מאזדות. למה? כי יש היום המון בעלי מאזדות, וכבר הם עומדים על רוב. ועם מחיר אטרקטיבי אפילו במעט, ואופציה תשלומים נוחה לא יהיה איכפת לנו לשדרג לקרוס אובר דנדש.

והלוואי ואני טועה, והמחיר אפילו יהיה מעט נמוך יותר.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני לא שכחתי! עדיין מחכה להשקתה של ה CX5..

אנחנו כבר חודש אחרי תחילת 2012 ועדיין לא זרקו שום עצם בעניין הזה.

או שמישהו נירדם או שמכינים לנו הפתעה

פורסם
אני לא שכחתי! עדיין מחכה להשקתה של ה CX5..

אנחנו כבר חודש אחרי תחילת 2012 ועדיין לא זרקו שום עצם בעניין הזה.

או שמישהו נירדם או שמכינים לנו הפתעה

לפי הסוכנויות, מדובר על מרץ/אפריל. שים לב שבכל המבחנים בחו"ל, כולם נהגו בגרסת טרום ייצור, מה שאומר שבאזדה כנראה נותנים המון חשיבות לרכב הזה ורוצים להשיק אותו בלי פשלות.

המחיר כמו שזרקו כאן כמובן תלוי ברמת האבזור, אך ממש לא 130-140 אבל תחרותי, כלומר 160-170 לפחות בגרסאות הבסיס (כך לפי הסוכניות). באירופה, המחירים שלו ברמות האבזור מעבר לבסיס, הם כבר יקרים יחסית.

זה אחד הרכבים הכי מעניינים של מאזדה בשנים האחרונות והראשון שיציג לנו את מה שנקבל מהיצרן הזה בשנים הקרובות. לפחות לפי ביקורות בחו"ל זה רכב בהחלט ברמה גבוהה עם התנהגות כביש מהטובות שיש בקטגוריה. מה שכן, עיצוב הפנים קצת משעמם מידי לעומת זה החיצוני, אבל אין ספק שעם תמחור טוב, הוא יהיה להיט.

פורסם

קנינו לפני 8 חודשים את המאזדה 6 2011 ואנחנו ממש מרוצים , כבר התחלתי לשגע את אבא שלי , שכאCX-5 יבוא לארץ נחליף לאחת כזאת . כמובן בתנאי שהטרייד אין יהיה אטרקטיבי ולא ייצא שנפסיד כמה אלפי שקלים בגלל זה .

• תוכן חדש...