Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף משני המערכות ?

1. קומפוננט morel dotech ovation

אם הגברה של infinity 4x75rms

וסאב של hertz es300

והגברה לסאב rockford r500.1

או

2. קומפוננט focal 165v2. 150w. 75rms

אם הגבר של Rockford r300.4 4x50rms

סאב של hertz es300

והגברה לסאב מונו

rockford r500.1 320x1

פורסם

אה ועוד משהו לגבי חיווט למגברים איזו תוכלו להציע שתכלול בא 3 כבלים של rca, כבל(+) 0 גייג׳ למפצל מתח, ושני מפצלי y לrca ומפצל מתח, ואם אפשר אז תוסיפו גם תמונות ואיפו אפשר לקנות בתקציב של 800-900

פורסם

אני אוהב יותר את הסט הראשון גם מבחינת הקומפוננט וגם המגבר של אינפיניטי יותר חזק מהרוקפורד.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

מכווה להגיע למפגש של מרכז, אבל מה אני יגיע ומה אני יתחייל כל אחד לבקש לשמוע? וגם כן אני לא מכיר אף אחד שם. אז לא יודע

פורסם

עניין של טעם בלבד

לאור הנסיון הרע מאוד שלי עם מגברי רוקפורד הייתי הולך על האינפיניטי שסה"כ בהגברה, מעולם לא אכזבו אותי.

ולגבי הסט הקדמי - בתקופה בה הפורום הזה התחלק לשתי מחנות עיקריים של פוקל מול מוראל - אני הייתי היטב בתוך מחנה מוראל וכך זה נשאר עד היום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מחזק את החבר'ה- גם לדעתי, הסט-אפ הראשון ישמע וישתלב טוב יותר.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

כמו שאדי אמר, הפוקאל והמורל שונים בתכלית אחד מן השני ואין מנוס משמיעה.

אני, בניגוד אליו, הייתי מעדיף את ה V2 ולא את הדוטק, אך שוב, עניין של טעם.

יש מפגש דרום מחר, שם תוכל לשמוע כמה וכמה סטים ולהחליט מה מתאים לך יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

עניין של טעם בלבד

לאור הנסיון הרע מאוד שלי עם מגברי רוקפורד הייתי הולך על האינפיניטי שסה"כ בהגברה, מעולם לא אכזבו אותי.

ולגבי הסט הקדמי - בתקופה בה הפורום הזה התחלק לשתי מחנות עיקריים של פוקל מול מוראל - אני הייתי היטב בתוך מחנה מוראל וכך זה נשאר עד היום.

אם אתה אומר שמתוך ניסיונך המגברים של רוקפורד לא ממש טובים אז בסדר נילך על המערכת הרשאונה אבל עדיין יש לי מגבר מונו של רוקפורד הוא גם לא טוב? ואיזה מונו תוכל להציא לי עד 1200ש"ח(מונו)

פורסם

אני דווקא הייתי לוקח את הסט של פוקאל עם ההגברה של JBL

שילוב מעולה הייתה לי מערכת מאוד דומה וזה היה תענוג לאוזניים.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...