Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקר.

כידוע לכל רכב יש חסרונות ויתרונות. אני לא מאלה שיבחינו באיזה מומנט הרכב מפיק תועלת טובה יותר ומתי

אני רוצה רכב שיהיה נעים לי להכנס אליו והנסיעה תיהיה טובה. עד כאן.

הרכב שאני עומד ככל הנראה לרכוש הינו אופל קורסה החדשה - שנת 2010.

נתונים:

רכב שנת 2010 (עלה באוקטובר)

מליסינג

עבר 20000 סה"כ

ללא תאונות וללא טיפולים מיוחדים.

מחיר ככל הנראה יהיה סביב ה 65K.

ביחס לנתוני הרכב הנ"ל אל מול המחיר - האם כדאי?

תודה.

פורסם

לא במחיר הזה...

יש מבצע על החדשות, ממליץ ללכת לראות ולנסות למתוח את התקציב באמצעות הלוואה

אם אין באפשרותך תמצא רכב אחר בתקציב הנ"ל

להתקרב לאופל כזאת ועוד מליסינג, המחיר צריך להיות באיזור ה40-35

Confidence In Motion

פורסם

"עידן ו" בוא נגיד שלא נסחפת בכלל, מדובר במחיר טוב. אני אישית לא מתחבר לקורסה אבל אם אחרי נסיעת מבחן הרכב מוצא חן בעינייך ועונה לצכרים נשמע שזאת עסקה טובה. כמובן שתבצע בדיקה במכון מוכר ומוסמך וקבע את המחיר הסופי בכפוף לתוצאות. הייתי מוסיף גם טיפול 15,000 קילומטרים ראשון לאוטו שכן אין לדעת מה נעשה בחברת הליסינג.

בהצלחה.

פורסם

65K על רכב מודל 2010 לפני מתיחת הפנים, אבזור לוקה בחסר, ב85K נמכרת החדשה 2011 בסוכנות...

אז 20K פחות על רכב שנה פחות ועוד מליסינג? ועוד אופל, שכלל לא נסחרת במחירון, אם כבר מי קונה את הרכבים הללו??

אני אומר שלא נסחפתי כלל

אכזבת אותי פה מייק, אתה בדרך כלל יודע לתת מענה נכון בייעוץ, הרכב הזה לא שווה אפילו את ה40 שהמלצתי מקודם...

Confidence In Motion

פורסם

זה רכב בן שנה עם 20 אלף קילומטרים ב-20 אלף שקל פחות ממחירו כחדש. ע-ש-ר-י-ם אלף שקל. זה המוון כסף. זאת יכולה להיות תחזוקה וביטוחים ל-3 שנים שבהן הוא יחזיק את הרכב. אני לא יודע מאיזה רקע סוציאלי אתה מגיע אבל זה סכום ממש גדול ואם אפשר לקבל כמעט את אותו הרכב משומש אבל במצב טוב אפשר להגיד כמעט חדש אז זאת אחלה עיסקה.

פורסם

עידן אפילו רכב מיני בן שנה לא עולה 40K,בכאלה סכומים 20K זה רציני.

הק"מ בנסיעה ממוצעת יתאזן מהר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה רכב בן שנה עם 20 אלף קילומטרים ב-20 אלף שקל פחות ממחירו כחדש. ע-ש-ר-י-ם אלף שקל. זה המוון כסף. זאת יכולה להיות תחזוקה וביטוחים ל-3 שנים שבהן הוא יחזיק את הרכב. אני לא יודע מאיזה רקע סוציאלי אתה מגיע אבל זה סכום ממש גדול ואם אפשר לקבל כמעט את אותו הרכב משומש אבל במצב טוב אפשר להגיד כמעט חדש אז זאת אחלה עיסקה.

אם היה מדובר על רכב פרטי לרגע לא הייתי זורק את המספרים שהעלתי שם למעלה...

להזכירך הרכב ליסינג! אוטומטית מופחת מערכו 20%... אני מקווה שזה זכור לכם?

טיפולים שנעשים במוסכי ליסינג הם לא טיפולים שנעשים במוסך היבואן (לא חסרים שרשורים על תחזוקת הרכבים הנ"ל) לא שמוסכי היבואן הם כאלו בקיאים ברכבים הללו...

כשלון טוטאלי של היצרן במציאת פתרונות לתקלות שונות ומשונות של הרכבים שלו במהלך השנים

מותג שנמצא על ערש דווי ואולי שמלצר יצליח להרים אותו בקרוב...

עד אז לשפוך 65K על רכב כזה זה פשוט לשים כספך על קרן הצבי

לשאלתך - הרקע הסוציו-אקונומי שלי כלל לא משנה כאן, אם הוא בוחר לקנות רכב כזה שיביא לי את הכסף אני אשמח

Confidence In Motion

פורסם

מה לגבי שיעבוד הרכב?

אני רואה ברישיון הרכב:

שיעבוד ליוניברסל מוטורס ישראל?

מה עושים במקרה כזה? איך נעשה תהליך הסרת השיעבוד?

לפני הקניה? אחרי הקניה?

תודה.

פורסם

שיעבוד ליוניברסל מוטורס (UMI) אומר שהרכב שייך לחברה שלהם...

כשהם ימכרו לך אותו הם יסירו את השיעבוד בעצמם...

מה שכן מעלה לי נקודה אדומה כרגע הוא אם הרכב הוא "ליסינג" כמו שאמרו לך מדוע הוא משועבד לUMI...

תבדוק שהרכב לא שימש כרכב הדגמה שלהם או שהיה רכב בציי האחזקה הפרטיים שלהם ותבדוק מה הקשר שלהם לרכב

Confidence In Motion

פורסם

אם אני מבין נכון, ולנוכח כמות האופלים שיש להם, הם ככל הנראה קנו כמות גדולה של אופלים

ולא היה להם את כל הסכום לשלם על ההתחלה. אז הם שילמו רק חלק והשאר בתור התחייבות לעתיד הרכב נשאר משועבד

ל UMI.

פורסם
אם היה מדובר על רכב פרטי לרגע לא הייתי זורק את המספרים שהעלתי שם למעלה...

להזכירך הרכב ליסינג! אוטומטית מופחת מערכו 20%... אני מקווה שזה זכור לכם?

טיפולים שנעשים במוסכי ליסינג הם לא טיפולים שנעשים במוסך היבואן (לא חסרים שרשורים על תחזוקת הרכבים הנ"ל) לא שמוסכי היבואן הם כאלו בקיאים ברכבים הללו...

כשלון טוטאלי של היצרן במציאת פתרונות לתקלות שונות ומשונות של הרכבים שלו במהלך השנים

מותג שנמצא על ערש דווי ואולי שמלצר יצליח להרים אותו בקרוב...

עד אז לשפוך 65K על רכב כזה זה פשוט לשים כספך על קרן הצבי

לשאלתך - הרקע הסוציו-אקונומי שלי כלל לא משנה כאן, אם הוא בוחר לקנות רכב כזה שיביא לי את הכסף אני אשמח

לפי מיטב זכרוני מדובר ב-13% אחוז הפחתה אחרי ליסינג.

בנוגע לטיפולים, הרכב עבר בסך הכל 20 אלף קילומטרים. אם עשו טיפול ב-15 אלף קילומטרים הכל בסדר למרות שאני אישית הייתי מבצע את אותו הטיפול שוב מיד עם הרכישה.

• תוכן חדש...