Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה

אני חדש פה ושמעתי עליכם רבות,

אני מעוניין ברכב קטן,מיני.

רציתי המלצות לגבי רכב בתקציב הנ"ל,השימוש שלו זה נסיעות לעבודה ולימודים ולפעמים לצאת איתו.

אני רוצה רכב שישמש אותי למטרות הנ"ל ושיהיה רכב אמין עם תחזוקה זולה וחלקים לא יקרים.

בנוסף שלא יזלול יותר מידי דלק ושהק"מ/לליטר יהיה סביר ושלא יזלול דלק.

קראתי פה קצת ביקורות לא טובות על היונדאי גטס בגלל בעיות צריכת הדלק,ועל הפיג'ו 206 שיש לו בעיות

עם התיבת הילוכים AL4. בנוסף ראיתי פה הרבה אנשים שנתנו ביקורות טובות על הרכב פיאט פונטו ספייס.

אשמח להמלצות טובות.

תודה מראש!!

פורסם

ברוך הבא,

הספייס מומלצת,לגטס הבעיה בעיקר בתיבת הילוכים אוטומטית,בידני זה פחות משפיע,הפיגו' רכב טוב,אבל עדיפות לגיר הידני שלו.

אתה אתה רוצה ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם כך הייתי הולך על ספייס עדיפות לגיר רציף שבא בגרסאות ה ELX/DYNAMIC,סריון אבל עדיפות למנוע 1.3.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי,ובגירסאות ידניות איך הפיג'ו 206 והיונדאי גטס הם בהרבה עדיפות?

כי אם ברכב ידני אפשר להשיג עם פחות בעיות אז זה כנראה עדיף...

בגטס למשל פחות בעיות עם הצריכת דלק בידני?

ואיך הפיג'ו 206 עם ה-AL4?

פורסם

ידנית עדיף,חסכוני יותר,מהיר יותר,אמין וגם מהנה יותר.

הפיגו רכב טוב,יש פה כמה בעלי 206 והם מרוצים מהם,הגטס נחשב לאמין וזול לתחזוקה לא החסכונית בקטגוריה אך לפחות זריזה.

AL4 זה גיר חכם שלומד את צרכי הנהיגה שלך,לא ממש מוצלח.אם אין בעיה עם ידני,לך על ידני.

פורסם

אוקי ועם כל היתרונות והחסרונות איזה רכב עדיף מהם?

יונדאי גטס,פיאט פונטו ספייס או הפיג'ו 206?

הגירסא הידנית שלהם יותר טובה מהאוטומט?

מבחינת בעיות וכדומה...

פורסם

אני חייב לתקן:

הספייס האוטומאטית מאיצה מהר יותר מהידנית וגם יותר חסכונית ממנה בדלק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אני חייב לתקן:

הספייס האוטומאטית מאיצה מהר יותר מהידנית וגם יותר חסכונית ממנה בדלק.

באמת? מפתיע...

עד כמה מורגש ההבדל בין 60 כ"ס ל80 כ"ס בדגמי הספייס?

פורסם

ההבדל מורגש, לטעמי הוא נותן את ההספק שמתאים למכונית הזאת.

וכמובן שהתייחסתי לספייס עם הגיר הרציף.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...