Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב, ברשותי הונדה סיוויק מודל 2002, ביום שישי בעת נסיעה אני מרגיש פתאום כי בעת הלחיצה על דוושת הגז הרכב לא מאיץ (כמו גז בניוטרל ) כשעצרתי את הרכב בצד הכביש שמתי לב שכאשר אני בהילוך D האוטו נוסע לאט אך לא מאיץ בעת לחיצה על דוושת הגז וכנ"ל בהילוך R מה הגורם לכך ?תודה.

פורסם

יכולה להיות תקלה חשמלית או/ו מכנית בגיר.

לא חייב שהגיר הלך, יכול להיות מחשב גיר, חיישן וכדומה.

גש לעשות דיאגנוסטיקה.

פורסם

איזה השערות מופלאות...

 

באותה המידה זה יכול להיות חישן מצערת תקול - למה אתם סתם מכניסים את הבחור ללחץ?

 

גש למוסך לסריקה וחזור אלינו.

פורסם

בלחיצה על הגז בניוטרל מה קורה?

 

אפשרות א: הסל"ד עולה כמו שאמור לעלות.

דיאגנוזה אפשרית: גיר :-(

 

אפשרות ב: אין שום תגובה.

דיאגנוזה אפשרית: כבל גז או חיישן מצערת (הרבה פחות :-()

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לפי איך שאני מבין מהדברים, בלחיצת גז בניוטרל המנוע כן מגיב ובהילוך לא.

לכן רוב הסיכויים שהבעיה בגיר ואכן לא חייבת להיות בהכרח יקרה (יתכן ואלקטרונית) - רק לקחת בחשבון שכל ניסיון נסיעה כזה כן פוגע בגיר ולכן רצוי להגיע למוסך במהרה.

 

בלי קשר, פרפר המצערת של הסיוויק נפתח ע"י כבל לכן גם אם חיישן המצערת תקול המנוע עדיין אמור להגיב (אלא אם נקרע הכבל או משהו דומה).

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

לפני כמה שבועות קרה לי משהו דומה,

במהלך נסיעה הרגשתי פתאום מין הרגשה שכביכול אין שילוב טוב עד שלאט לאט הרכב לא נסע למרות לחיצה על דוושת הגז.

וכשאני מכבה ומדליק את האוטו (עושה לו ריסט) אני מצליח לנסוע עוד כמה מטרים עד ששוב הרכב לא בדיוק מגיב ללחיצת על דוושת הגז.

אני ידעתי שזה משהו בגיר והייתי כולי תקווה שזה לא הגיר עצמו.

כשהגעתי למוסך ביקשתי שיכניסו לי את הרכב למחשב ולאחר בדיקה ויזואלית של הגיר התברר שהגיר "הלך".

בעל המוסך איתר לי גיר משומש ב - 3000 ש"ח + עבודה עוד 1000 ש"ח.

מקווה שאצלך הסיפור הרבה יותר זול ושבכלל לא מדובר בגיר:-(.

בהצלחה,

משה.

פורסם

אם מכבים ומדליקים בדרך כלל הבעיה היא לא מכנית אלא חשמלית כמו חיישנים בגיר, סלנואידים במוח גיר וכ"ו...

אבל בכל מקרה צריך לבדוק במוסך לגירים לפני שמחליפים, הרבה מוסכים מורשים יגידו ישר להחליף או לשפץ גיר כי הם לא מתעסקים עם זה, עדיף ללכת למורשה+מוסך לשיפוץ גירים לחוות דעת.

לבדוק אם רשומה שגיאה במחשב גיר.

 

יום טוב.

×
×
  • תוכן חדש...