Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אחרי תקופה ארוכה של צפייה גם פתחתי משתמש, ורציתי לשתף באחת השאלות שעומדות על הפרק מבחינתי.

לארץ הגיעה לאחרונה לנצ'יה אפסילון, בטח שמעתם. מדובר כמובן ברכב מיוחד ושונה, אבל במחיר יחסית סביר, ויחסית תואם לצרכים שלי. רציתי לשאול אם יש מישהו פה שמכיר קצת את הרכב (כנראה מחו"ל) ויכול לשפוך מידע מעניין יותר מזה שקיים במבחני הדרכים.

למותר לציין שהזמנתי כבר נסיעת מבחן, אם כי הדגם הידני עדיין לא זמין.

ושאלה נוספת לגבי המחיר: מחירון על הנייר 100K (אני מתייחס רק לגרסה הידנית), קראתי שהמחיר אפילו נמוך יותר (90K), כביכול מחיר השקה. השאלה האם להערכתכם מדובר במחירי בדיקה, לראות איך השוק יגיב, ואז הם ירדו, או שאולי יעלו בחזרה למחירון המקורי של 105K?

כמובן, שמדובר בספקולציות, אבל אני מנסה להעריך אולי בכל זאת יש דרכים לצפות את זה. בדקתי, וראיתי שהמחירים באירופה של הדגמים הם כאלו:

אפסילון: 12,700 יורו

פיאט פונט איבו: 10,000 יורו

עכשיו, היות שהפונטו עולה בארץ 95K, יוצא שבאמת האפסילון היא זולה יותר יחסית לאירופה ==> משמע, כנראה שאין להם יותר מדי לאן לרדת, ורוב הסיכוי שהמחיר לא ירד מחר פתאום ל-75 או 80. ניסיתי למצוא עוד דגמים להשוואת מחירים, אבל בכל זאת באיטלקית אני לא כ"כ שולט :)

אשמח לשמוע כמובן מה אתם חושבים. ברור שמדובר בניחושים והשערות, אבל אני מניח שמניסיון העבר בכל זאת אפשר ללמוד קצת.

והערה אחרונה: רוב התמונות של הרכב מציגות שילוב צבעים שבו הגג ומכסה המנוע כהים יותר (שחור/חום). אז פה הדבר לא אפשרי, ובגרסאות שיש בארץ הם מציעים רק 4 צבעים, כאשר הרכב כולו באותו הצבע.

פורסם

אתייחס לסוגיית המחיר של הרכב:

90K זהו כנראה מחיר החדרה לשוק לדגם בסיס עם מנוע 1.25 ידני, יכול להיות שמחיר זה ישאר על כנו גם אחר כך או שיעלה ל-100K, אי אפשר לדעת. יכול להיות שרוצים ליצור בזז תקשורתי ולהלחיץ קונים פוטנציאלים כדי שיזמינו כמה שיותר מהר!

בכל מקרה בעיניי מחיר של 100K לדגם בסיס זה יקר ולא מצדיק את התמורה, אני מתייחס לנתונים היבשים כי לא נהגתי ברכב.

מה שציינת לגבי פונטו זה לא מדויק, היום לדוגמא נמכר דגם של פונטו שעולה 69,900 ש"ח , ככה שהוא יותר זול משמעותית מהאפסילון!

עיצוב של אפסילון מאוד מעניין ולא שגרתי, במיוחד לא בכבישי ארצינו, אבל במחיר הזה כנראה הייתי הולך על 500 של פיאט.

יום טוב

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

איזה צבעים?

1.כסף

2.לבן

ומה 2 הצבעים האחרים?

היא נראת כל כך יפה ומיוחדת! כל כך שונה מכל מכוניות ה"מיני" המכוערות שמסתובבת פה בארץ!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
רומן- ב 70 אלף זו גרנדה פונטו, לא פונטו אבו.

האבו הזולה ביותר נמכרת כרגע ב 80 אלף.

צודק חבר, טעות שלי.

אבל עדיין פונטו איבו זולה יותר מאפסילון בכ-20K.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

הוזלה - לא נראה לי שתהיה - אך נראה לי שמחיר ההשקה ישאר המחיר הקבוע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עדכון קטן - דיברתי עם הסוכנות והם אומרים שאין להם מושג מאיפה הפרסום ב"אוטו" אבל אין מבצע כזה. קטע מוזר

ולגבי הצבעים - מנהלת הסניף מסרה שאפשר להזמין כל צבע (יש כאלו שכרוכים בתוספת תשלום) אבל צריך לחכות להזמנה מיוחדת, ארבעת הצבעים שהציגו לי אז הם הצבעים שקיימים במלאי.

פורסם

רכב יפיפה, פשוט מדהים.

השאלה היא אם הוא ישמור על ערכו לאורך זמן או שהמחירון שלו יפול לאסלה כמו של האחות פיאט

פורסם

אז אין מחיר חדירה והרכב נמכר ב- 100K?

אני מניח שזה נתון למו"מ בסוכנות כשתגיע "לסגור".

מעניין כמה רכבים הם מתכוונים למכור במחיר הזה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אז אין מחיר חדירה והרכב נמכר ב- 100K?

אני מניח שזה נתון למו"מ בסוכנות כשתגיע "לסגור".

מעניין כמה רכבים הם מתכוונים למכור במחיר הזה...

לפי מה שאומרים בסוכנות - אכן זה המצב. הם אמרו לי שכן אפשר לקבל הנחה של כמה אלפים.

כרגע הם בודקים לי אם יש אפשרות להביא לארץ את הידנית עם המנוע טורבו.

אני אישית בכלל מחכה קודם כל לנסיעת מבחן לפני שאדע אם אני ממשיך לבדוק לגבי הדגם הזה. חוץ מזה שהוא יפהפה ומאובזר יחסית, צריך לראות איך הוא נוסע עם המנועים הפצפונים האלו :)

• תוכן חדש...