Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 שאלות מחשבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת עכבר ומקלדת - יש לנו בבית סטים חוטיים ואלחוטיים הן של MS והן של לוג'יטק - שני היצרנים מספקים אבזרים מצויינים והבחירה צריכה להעשות לפי התאמת הדגם לידים שלך ובהתחשבות במחיר שאתה מוכן לשלם.

לדעתי האישית, דווקא איפה שאתה נמצא במגע עם המחשב כל הזמן (מקלדת ועכבר), שם צריך להשקיע. וזה נכתב ע"י אדם שחווה כאבי RSS, ועצה שקיבל מאדם שעבר ניתוח עקב RSS שהוא במקרה כתב טכנולוגייה של וואלה, ושאני מאד מחבב את הסגנון שלו.

עכבר יקר של Razr אכזב והתחיל לסייף לאחר שימוש של כשנתים.

אתה מתכוון ככה?

images?q=tbn:ANd9GcQJTXQjRoDbEBFsXtrdqJHVzr0YV938S5piSLEDY6Q9PtPOkH0F

קצת קרעת אותי פה מצחוק במשך כמה דקות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לגבי הסעיף הראשון: זו בדיוק דעתי - יש לבחור באבזרים בהתאמה אישית.

לגבי הסייף בסיפא של דברי - אני מהדור שלא ידע את המקלדת עד גיל מבוגר, ומכאן ריבוי שגיאות ההקלדה שלי.

מתנתל על הזיוף, לא ה-Razr אשם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תנסה לחפש מידע על port forwarding ספציפי לנתב שלך, ותבדק שוב הרשאות של חריגים בפיירוול, בנתב.

יש ברשת (וגם בפורום שלנו) מידע על ספקי תקשורת שפוגעים בתעבורה בפורטים ברירת מחדל של אימיול, ככה שכדאי שלנות את המספרים ואולי לעשות העברה מוצפנת. לקבלת מידע - יש רשת.

אני לא בקיא באימיול, אבל לפי הידוע לי lowid אפשרי עם כל המיגננות שמתקינים במחשב, ואינו מפריע כל עוד אפשר ליצור חיבורים אליך. אפשר לנטר את הקצב לאורך זמן של כמה שעות ולראות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
לדעתי האישית, דווקא איפה שאתה נמצא במגע עם המחשב כל הזמן (מקלדת ועכבר), שם צריך להשקיע. וזה נכתב ע"י אדם שחווה כאבי RSS, ועצה שקיבל מאדם שעבר ניתוח עקב RSS שהוא במקרה כתב טכנולוגייה של וואלה, ושאני מאד מחבב את הסגנון שלו.

אני אישית הייתי מוסיף לרשימה הזאת קודם כל מסך וכרטיס מסך (במקרה כזה יותר בשביל תצוגה חדה וברורה שלא גורמת לך לאמץ את העיניים).

מאוד חשוב גם לבחור את רזולוציית המסך שאתה עובד איתה. אומנם 1080P זה טוב ויפה, אבל לי אישית זה גרם לדמעות בעיניים (על מסך 23"), לכן הייתי צריך לחפור בהגדרות של התוכנה של NVIDIA כדי להוריד ל1600X900 היותר נעימה לעין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עידכון:

דיברתי עם חבר רחוק,פריק מחשבים לא קטן. אמר שיש מן HUB כזה שמחברים גם את המחשב וגם את ה TV,

מסנכרנים את ה HUB מול מקלדת אלחוטית או מחברים עם כבל למקלדת רגילה, ואז דרך כפתור נבחר כלשהו במקלדת

אפשר להחליף אינפוטים בין המחשב ל TV .

למרות שאני די חושב לקנות פשוט מסך מחשב חדש,ככה אוכל במקביל גם לעבוד על המחשב וגם לראות TV אם ארצה.

בקשר לאימיול,עדיין לא מצאתי פיתרון לצערי. ה NETGEAR הזה הרבה יותר מורכב ממה שחשבתי,

ותמיכה מבזק/בזק בינלאומי עולה כסף :?

• תוכן חדש...