Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עוד מספר ימים אני הולך לקנות קומפוננט וזוג רמקולים אחוריים.

עכשיו ראיתי קומפוננט moral pulse 6 ורמקולים אחוריים lg las 6520 200w מה דעתכם?

יש שילוב יותר טוב עד 800₪?

לביתנים אין סאב ומגבר

פורסם
אהלן,

עוד מספר ימים אני הולך לקנות קומפוננט וזוג רמקולים אחוריים.

עכשיו ראיתי קומפוננט moral pulse 6 ורמקולים אחוריים lg las 6520 200w מה דעתכם?

יש שילוב יותר טוב עד 800₪?

לביתנים אין סאב ומגבר

הייתי בהחלט מציע על מורל מכיוון שהם יחסית פשוטים ומתאימים כמעט לכול אוזן כיום בתוספת כמה שקלים אתה קונה את המחליפים של הפולס הטמפו כמובן שהם יותר איכותיים לגבי רמקולים אחוריים הייתי מציע רמקולים 6/9 מהסידרות החדשות של הפיונר.

הטמפו הינם בסביבות ה500 ווהפיונר 300w החדשים בסביבות ה250 שקלים סט מצויין להתחלה וכמובן רצוי להגביר אותם בהמשך.

פורסם

אפשר את הדגם של הפיונייר? (300w)

ואפשר להשיג משהו יותר טוב מהשילוב של הטמפו והפיונייר300w האלו?

ואם כבר - יש איזה מגבר וסאב עד איזה 1400 שח?

פורסם

יש מבצע על MOREL בפורום המסחרי.. הייתי מציע לבדוק אם נכנס לך בתקציב כי אני קניתי לפני שנה טמפו ועלה 450 ש"ח.. אני מאמין שירד המחיר וייכנס לך בתקציב.

פורסם

נראה מה יהיו מחירי המבצע שלהם על המוראל, יכול להיות אני יילך על הדוטצ אובייקטי 6 אם המחיר יהיה נחמד.

לגבי מגבר, שאלה כללית, אם אני קונה את הקומפוננט הזה, מגבר יוכל להחזיק עליו גם סאב או את הרמקולים האחוריים?

פורסם

נראה לי קצת שאתה לא סגור על עצמך, רשמת תקציב 800 גג וכשהציעו לך למתוח טיפה למעלה על מנת להכניס בזה גם מורל טמפו וגם 6X9 רשמת שאין לך מעל 800, ועכשיו אתה כבר פוזל לכיוון דוטק אוביישן ?

אני מציע שבאזור התקציב שנתת תלך על מה שכבר ייעצו לך קודמיי.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...