Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לארק מוארכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הגיעה אלי תמונה של לארק מוארכת ועוד לארק לידה מניח שבמקרה הן נסעו זו לייד זו מישו מכיר את הלארק הזו האם היו מוניות?

עופר בן צבי

פורסם

לארק של סטודיבייקר היה רכב יוקרתי די פופולרי בשנות ה60 . נדמה לי שהם אפילו הורכבו בארץ אצל לובינסקי אבל אני לא בטוח. כמוניות הן לא שימשו בגלל צריכת הדלק הגבוהה . כבר אז כל המוניות היו דיזל . נשיא המדינה דאז שז"ר נסע ברכב כזה .אני חושב שלארק ארוכה כזאת שימשה בעבר כרכב שרד של אחד המנהיגים או מישהו עשיר מאוד .

פורסם

הלארק יוצרה על ידי אפרים אילין שבבעלותו היה מפעל קייזר פריזר בארץ,לי יש לארק 63,מהתמונה שנשלחה אלי הנהג נראה כחבוש כובע יש גם סימון בצבע בין הדלת לכנף שמאל קדמית אולי זה סימן משו.הרכב צורך דלק אך ניתן לפתור זאת באמצעות נסיעה רגועה ואו שימוש בגיר אוברדרייב שאני עסוק עדין בחיפוש גור כזה,יש לי גיר אוברדרייב של לארק שברולט להחלפה.אפשר ואשדך אותו למנוע סטודיבייקר .

עופר בן צבי

פורסם

התמונה במקור נמצאת אצלי...

זאת "לארק לימוזין", דגם ארוך שילדה שיוצר כאן כדי לשמש מונית.

הרכב לא הצליח כשם שלארק הנשיא לא הצליח.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...