Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שילדות זהות, מנועים זהים ... ככה שזה רכבים מאוד דומים .....

אם השלדה של הFR זהה לשל הלאון הרגילה השלדה אינה זהה לשל הGTI!

לגולף GTI יש שילדה שונה מאשר לגולף הרגילה, היא דיי זהה לשל השירוקו.

Got To love It

פורסם

קצת סדר בבלאגן,

מנוע 1.4TSI אוטו GTI הוא מנוע חלש?

אי אפשר לשפר אותו?

אם אני זוכר נכון, פולו 2000 עם מנוע 1.6 ו125 כ"ס הייתה מטורפת, אני לא חושב שזאת נופלת ממנה.

הבנתי שפורק לחץ יהרוס בגדישה, אז מה ספייסר עושה?

ולמה 1.4 ליטר לא יכול לנשנש 300 כ"ס ?

פורסם

ואני עדיין לא הבנתי מאיפה אתם מביאים את כל המספרים האלה...כל אחד כאן טוען ש DSG בעל מגבלת מומנט שונה, יש לכם סימוכים למה שאתם כותבים ?

שימו לב לקישור הבא:

http://www.volkswagenag.com/vwag/vwcorp/info_center/en/themes/2008/01/the_7speed_dsg.html

או במילים אחרות - לא מומלץ לרוץ ולשפר מנוע 1.4 עד 1.8 שלהם כבר אותו מומנט מירבי שהתיבה מסוגלת לתמוך בו.

פורסם
ואני עדיין לא הבנתי מאיפה אתם מביאים את כל המספרים האלה...כל אחד כאן טוען ש DSG בעל מגבלת מומנט שונה, יש לכם סימוכים למה שאתם כותבים ?

שימו לב לקישור הבא:

http://www.volkswagenag.com/vwag/vwcorp/info_center/en/themes/2008/01/the_7speed_dsg.html

או במילים אחרות - לא מומלץ לרוץ ולשפר מנוע 1.4 עד 1.8 שלהם כבר אותו מומנט מירבי שהתיבה מסוגלת לתמוך בו.

סליחה בטעות נלחץ לי 36 קג"מ.. הכוונה הייתה שהתיבת DSG7 מוגבלת ל26 קג"מ..

ולshandor כרגע יש רק FR עם DSG6.. בקרוב יגיעו גם רכבים ידניים במחירים אטרקטיביים ביותר..

לגבי ההשוואה בין הFR ל GOLF GTI, ה FR מבוססת על שילדת הדור היוצא ולא על הדור הנוכחי. זאת לא אותה המכוניות זה נכון אבל בהחלט בעלות נתונים דומים ביותר. בסופו של יום FR ידנית ב145 זאת קנייה מצויינת.

תוסיף לזה נגיד שיפורים ב"רק" 20 אלף שקל שזה עדיין יוצא הרבה יותר זול מGTI חדשה וקיבלת רכב מעולה !

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם

למה לא יוכל להגיע ל300? כי זה מנוע בנפח 1.4!

ההספק הכי גבוה שאני שמעתי שהוציאו מהמנוע הזה היה 265 כ"ס איפשהו באירופה, לא זכור לי היכן.

הבחור החליף את כל מערכת הפליטה והיניקה ולפי מה שזכור לי גם פתח מנוע.

הפולו gti אמורה להיות מאוד חזקה על הנייר! קודם תקבל את האוטו.

Got To love It

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...