Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אליקו

עם הגברת שאתה נמצא איתה באיטליה אתה לא צריך להיות בפורום!

תעשה חיים יא שועל אפגאני! :-P:-P:-P

ודודי - אין לך במקרה MS-8? מה אתה צריך שלט לסאב לכל הרוחות?

סתם סתם

תבקש מסרול שיצור קשר עם המפעל באיטליה שיתנו לך תוכניות בניה לשלט באס - בדרך כלל זה דבר מאוד פשוט

מחבר RJ11 של טלפון או בבודדים שבהם RJ45 של כבל רשת, סידור חוטים נכון, פוטנציומטר ואולי עוד איזה נגד או שניים וזהו - בדרך כלל אני זוכר שזה משהו כזה.

לוחץ כבלים, מלחם או פשוט לתת את זה למעבדת אלקטרוניקה ואתה מסודר.

אתה יכול להריץ חיפוש על הודעות כאן בפורום שהסבירו איך בעקרון בונים אחד כזה - יש לא מעט הודעות על שלט באס.

אם אתה ממש רוצה אתה יכול להזמין bass cube (קרוס אקטיבי חיצוני לסאב) ולהוסיף אותו בין היציאה של MS8 לסלסטרה שלך ומשם להוציא שלט לבאס.

תהנה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

AUDIO KING- קניתי אותו בלי השלט.. וכן הוא מגיע עם שלט מהחברה. ואני רוצה שיהיה לי שליטה מלאה...

VinyX- סרול גם בירר לי אם אפשר לחבר את השלט של המונו של 1.6k לשלי, וכמובן על המזל שלי גם זה לא מתאים.

elik0- אתה קופץ לחברה להביא לי איזה שלט למגברון?:bigcry:

אדי - הms-8 הוא השלב הכמעט אחרון שלי בביניה של המערכת שלי, אבל לפני זה אני רוצה למצוא שלט נומרלי ולא איזה קומבינה של חשמל, אני מעדיף מקורי אפילו משהו ששייך לחברה אבל למונו אחר, משהו לפחות, אתה מכיר משהו שיש לו אחד כזה פה בפורום?!?!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אלי שיניים או דני הם היחידים מלבדך לדעתי שיש להם את המונו הזה - אבל!

סאן דאון אודיו או 1500D או 2000D נדמה לי שהם המונובלוקים המקבילים למונובלוק שלך - מה שמשותף להם ולDA2K הוא ששניהם מיוצרים באותו המפעל עד כמה שזכור לי, זנון.

אולי טלפון קצר ליבואן של סאן דאון עלול לפתור לך בעיה כזו רק שבשביל זה אתה תצטרך לדבר עם יוסי (אלפיין).

אולי זה יעבוד - לא בטוח.

איכשהו אני גם לא אתפלא אם יוסי יצליח לפתור לך את הבעיה בדרך כזו או אחרת אבל אני פשוט לא מבין למה סרול, יבואן סלסטרה, לא יכול לעזור לך לפתור את הבעיה מבית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השבת יצאה

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם
אלי שיניים או דני הם היחידים מלבדך לדעתי שיש להם את המונו הזה - אבל!

יש לעוד כמה אנשים, אתה יודע, לא רק לחברי הפורום יש ציוד ברמה :)

סאן דאון אודיו או 1500D או 2000D נדמה לי שהם המונובלוקים המקבילים למונובלוק שלך - מה שמשותף להם ולDA2K הוא ששניהם מיוצרים באותו המפעל עד כמה שזכור לי, זנון.

סלסטרה לא מיוצרים בזנון, היה על זה דיון ארוך בעבר, אל תעיר את המתים.

אולי טלפון קצר ליבואן של סאן דאון עלול לפתור לך בעיה כזו רק שבשביל זה אתה תצטרך לדבר עם יוסי (אלפיין).

לדודי יש את שלט הבאס של הסאנדאון 1500D. בתחום הזה הוא לא צריך עזרה.

אולי זה יעבוד - לא בטוח.

איכשהו אני גם לא אתפלא אם יוסי יצליח לפתור לך את הבעיה בדרך כזו או אחרת אבל אני פשוט לא מבין למה סרול, יבואן סלסטרה, לא יכול לעזור לך לפתור את הבעיה מבית.

הבעיה העיקרית היא שהמגברים האלו לא מיוצרים כבר תקופה (המגבר של דודי הוא יד שניה).

מה שכן, ניתן לנסות להשיג סכמות של המגבר או שלט הבאס ולראות אם ניתן להתאים שלט אחר או לחילופין לבנות אחד כזה.

התשובות באדום

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול

אני לא מכיר את אותם אנשים שהם לא חברי פורום - אני בטוח שיש להם ציוד ברמה ואני גם בטוח שההערה הזו היתה מיותרת מצדך.

אין לי חשק להעיר מתים גם כן.

אם אתה יכול להשיג לו את הסכמות של המגבר אני בטוח שיהיה אפשר לעזור לו לבנות אחד.

מה שבאמת יכול לעזור כאן זה לדעת - איזה מחבר צריך לשלט באס - RJ11? RJ45? או משהו אחר?

מה הPINOUT למחברים (סדר חיבור חוטים)

איזה פוטנציומטר הוא צריך בכדי לבנות את השלט ואם דרושים רכיבים נוספים כמו נגד או כל דבר אחר.

אני בטוח שמדובר ברכיבים מאוד פשוטים שאפשר להשיג כאן בארץ בכל חנות אלקטרוניקה.

Pioneer TS-X150

פורסם

מזל שאני פולני

:-P

אבל רגע - יש לי אמא פולנייה :?

אז זה אומר ש... סרול! ניפגש בעולם הבא! כי אי אפשר להיות בגיהנום פעמיים :-D

וגם כנראה שהסבירות שאני אגיע לעולם הבא לפני מפגש דרום גדולה יותר :?

Pioneer TS-X150

פורסם

ג'וניור

גם אתה בפנים...אבל העירקי לא. :twisted::lol:

אדי,

גם אתה וגם דיויד(REZO) ציינתם שההשקעה בשלט בס כזה מבחינת ממון וזמן היא זניחה ודיויד עוד מציין 20 ש'ח :shock:

אבל דודי הבהיר שהוא רוצה מקורי ואם לא ימצא הוא מעדיף של חברה אחרת העיקר שיעבוד.צריך להסביר לבחור שאולי השד לא נורא כל כך כפי שהוא לוודאי חושב כך ובהחלט ניתן לבנות לו שלט בס.בעזרתכם כמובן.

ליאור

נ.ב.

אדי

אוי ואבוי! אתה "חייב" לי משהו ואח'כ תעשה מה שתרצה...

פורסם

ממתי פולנים מקיימים חובות

:-D

לא רק שזה יהיה זול לבנות אחד כזה - אחד לא מקורי וגם אחד שהוא לא שלט באס מובנה של מגבר אחר יהיה אפשר להתמיע ברכב בתצורת CUSTOM ולגרום לזה להראות חלק מקורי של הרכב.

אולי בניית פיבר או בניית פלסטיק מעניינת...

Pioneer TS-X150

פורסם

בסך הכל השלט המקורי עובד כווליום, לא כגיין ולא כבאס בוסט. למשל אצלי בהייפוניקת השלט שולט על הבאס בוסט, ואין לי שום שימוש בפונקציה הזו, אז בניתי שלט ווליום שמתחבר בין הרדיו למגבר, עובד כמו מלך, עלה גרושים ועושה בדיוק את מה שצריך, שלא נדבר שהוא יחסית לינארי בשליטה שלו.

אם הוא סגור על לקנות מקורי אז שיהיה המון בהצלחה, אם יחליט לפנות לאופציה השניה (הזאת) שרק ידע שאנחנו מוכנים לעזור!

אני יכול להבין לגמריי למה הוא רוצה מקורי, הוא בונה לעצמו את המערכת המושלמת בדעתו, והוא רוצה שיהיה מושלם, ומקורי. אם הייתי יודע איפה לחפש שלט מקורי, הייתי ממזמן כבר בחיפושים.

דיוויד

• תוכן חדש...