Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט בושה שיש שוטרים כאלה.

אבל המצלמה רעיון גדול!

מישהו יודע אם יש משהו קטן יותר שלא מכער את האוטו?

או עם כבר משהו כזה גדול שיהיה משולב עם GPS או גם מצלמת רוורס.

• תגובות 430
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
http://www.ninja-polo.com/index.php/hd720p-portable-dvr-with-2-5-tft-colorful-screen-car-dvr.html

אחת בודדת: 539

5 יחידות: 420

10 יחידות: 390

עוד חנות http://www.amperel.co.il/products/192876

400 שקל ליחידה אבל המצלמה נראת פחות טוב.

הייתי קונה את המצלמה מהלינק הראשון. השאלה אם זה לא אותו דבר?

שלא ייצא בסוף אותו המוצר...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
אני מצאתי את זה ב35 דולר. לא מצפה מהמצלמה לגדולות, אבל 120 ש"ח זה לא מה שידרדר אותי להלוואות בשוק האפור.

כבר הזמנת את זה?

איפה אפשר למצוא באזור שלנו חנות שמוכרת מצלמות כאלה? אין לי כרטיס אשראי בינ"ל ולכן אני לא יכול לרכוש באייבי. לא אכפת לי לשלם קצת יותר לחנות בארץ.

תוך פחות מ-5 שניות הוידאו נמחק מהפייסבוק של המשטרה. :-D

5 שניות!!! :lol:

עכשיו השוטרים בתחנות המשטרה נמצאים בכוננות online כדי למחוק את ההודעות שלכם מה wall שלהם בפייסבוק, במקום לשחק סולייטר במחשב עם הרגליים שלהם על השולחן....

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מי מנדב עוד פרטים על המצלמה הזאת?

יאללה לפצל שרשור.

כמה זמן היא מצלמת ללא טעינה?

המצלמה מהלינק הראשון מצלמת שעה ו- 22 דקות. ככה מדדו בסרטון שמצורף שם.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אולי יש להם מחיקה אוטומטית של סרטונים?

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם
כבר הזמנת את זה?

איפה אפשר למצוא באזור שלנו חנות שמוכרת מצלמות כאלה? אין לי כרטיס אשראי בינ"ל ולכן אני לא יכול לרכוש באייבי. לא אכפת לי לשלם קצת יותר לחנות בארץ.

עכשיו השוטרים בתחנות המשטרה נמצאים בכוננות online כדי למחוק את ההודעות שלכם מה wall שלהם בפייסבוק, במקום לשחק סולייטר במחשב עם הרגליים שלהם על השולחן....

מחיפוש קל הנה קישור

http://www.gadgnet.co.il/car-dvr2.html

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כבר הזמנת את זה?

הזמנתי, המוכר נראה אמין וגם אם יתברר שזה זבל אז ההפסד לא כזה גדול.

אין לי מושג אם יש כאן באזור מקומות שמוכרים כזה ציוד, מה שבטוח בארץ זה לא יעלה כך אלא הרבה יותר.

אתה יכול להזמין מאחת החנויות במרכז שפורסמו כאן ולבקש משלוח הביתה, כמו זה למשל.

ד"א ebay זו אחת הסיבות העיקריות שהוצאתי אשראי בינ"ל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ביזיון. אין מילים לתאר את הבושה. כל הכבוד לחבר על הקור רוח שהוא הפגין ועל הרעיון האדיר להתקין מצלמה ולתעד הכל.

פורסם

תכלס, כמו שאמרו פה, הוא לא נמחק. הוא פשוט מוחבא קצת. שיטה טובה לסנן את מה שלא רוצים שיהיה גלוי לכולם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

את האמת זה לא בושה למשטרת ישראל כי רק מראה שהיא מכונה להכנסת כסף למדינה .לא רואים את השוטר פשוט שקרן .אני לא חשבתי בחיים להתקין מצלמה ברכב אבל עכשיו אני יתקין .אולי אפשר לסגור איזה מיכרז .

יש כמות גדולה של אנשים שרוצים יהיה אפשר לרדת יותר במחיר המצלמות

• תוכן חדש...