Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משטרת ישראל העמוד הרשמי נדב, תודה רבה על השיתוף, אנחנו רואים את המקרה בחומרה רבה ונבדוק אותו לעומק. הסירטון הועבר להמשך טיפול.

מצויין, כי לא צריך לבדוק יותר מדי לעומק הכל כבר ברור.

נשאר רק לעקל את משכורתו של השטור ולפטרו לאלתר!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 430
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בבקשה תודיע לנו מתי הדיון ואיפה.

נעשה מפגש חברי הפורום באולם המשפט ונראה איך השוטר אוכל את הכובע.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אני הזמנתי לפני כשבועיים מצלמה מפה-

http://stores.ebay.com/tosell22/_i.html?_nkw=DVR&submit=Search&_sid=1021163629

יצא לי כולל משלוח 30$ (מחיר התחלתי במכירות של המוכר זה 0.01$)

כשיגיע אציג רשמים.

במדינה שלנו הכל כבר מזמן הפך לבזיון, אתמול לדוגמא נתקלתי במורה נהיגה(ריצ'י מאשכול הנגב באר שבע) שקורא לכל הרוסים לחזור לרוסיה, ופינק אותי בברכת "רוסי מסריח" באמצע שיעור נהיגה שהעביר.

פורסם

לאחר שגמרתם את העליהום על השוטר

אין כמו הסרטון להראות שהנהג אשם.

החוק קובע כי יש לעצור על קו העצירה , עצירה מוחלטת , דהיינו כל ארבעת הגלגלים ללא תנועה, הזמן הנדרש לא 4 שניות אלא מספיק שבריר שניה, ובלבד שיש עצירה מוחלטת.

אם אין שדה ראיה מתאים אתה ממשיך בגלישה עוצר בשנית ואז משתלב בדרך.

והצלם החביב אינו עוצר לפני קו העצירה (שהוא מסומן וברור והוא לפני מעבר החציה) אלא אחרי מעבר החציה.

ראו שניות 12-14 בסרטון.

ללא כל קשר, הרעיון של מצלמה / מקליטה את השיחה הוא רעיון טוב, רק שלא תמיד הוא יעזור לך. (תיעזר בה רק כאשר היא לטובתך:-D)

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יצא לי לדבר היום עם שוטר. הראתי לו את הסרטון ושאלתי מה דעתו על העניין.

אז קודם כל לגבי השוטר שנתן קנס - לא יעשו לו כלום. מה שרואים בסרטון זהו מקרה קלאסי של שוטר שלקראת סוף תקופה היה במחסור של דוחות, ומצא נקודה קלאסית כדי להשלים את החסר. רק כדי שתכנסו לראש של אותו שוטר, אפשר לראות שכשהבחור עוצר במעבר החצייה, שום רכב לא חוצה אותו, כך שמדובר בקטע כביש עם תנועה דלילה והשוטר יודע שרוב הסיכויים אף אחד לא יעצור עצירה מוחלטת במקום הזה. הבחור יגיע למשפט, יוכיח את העובדה שעצר, השוטר יטען שהתבלבל או לא שם לב וכאן זה יסתיים.

עוד נקודה חשובה היא המצלמה, והבחור עשה נכון שציין בפני השוטר שיש לו מצלמה. הבנתי גם שיכולה להיות בעיה משפטית עם צילום ללא ידיעה כי העניין יכול להחשב כהאזנת סתר.

בקיצור, ההתרעמות מוצדקת ללא ספק. מדובר בהנחיות המגיעות אי שם ממשרד האוצר - הם מקור הגזל.

פורסם

והצלם החביב אינו עוצר לפני קו העצירה (שהוא מסומן וברור והוא לפני מעבר החציה) אלא אחרי מעבר החציה.

לחלוטין לא, רואים את מעבר החציה כאשר הנהג עוצר בצד השמאלי של הסרטון.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ישה, אתה לא אמור לראות את קו העצירה מהרכב כשאתה עומד עליו עם קדמת הרכב. בסרטון רואים את מעבר החצייה מבצבץ מעבר למכסה המנוע, מכאן שהרכב עצר לפני מעבר החציה ולא על מעבר החצייה. שים לב מתי מתחיל להעלם קו העצירה וכמה רחוק הרכב ממנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבנתי גם שיכולה להיות בעיה משפטית עם צילום ללא ידיעה כי העניין יכול להחשב כהאזנת סתר.

עד כמה שידוע לי - בישראל, בניגוד לארה"ב וחלק ממדינות אירופה, מותר להקליט ולצלם שיחה ללא ידיעת הצד השני כל עוד זה שמצלם נוכח פיזית בשיחה. כשאני מדבר עם נציגי שירות סלולר/אינטרנט/טלוויזיה תמיד מקליט דרך הסקייפ או הסלולרי - וזה עזר לי לא פעם.

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

פורסם

החוק קובע כי יש לעצור על קו העצירה , עצירה מוחלטת , דהיינו כל ארבעת הגלגלים ללא תנועה, הזמן הנדרש לא 4 שניות אלא מספיק שבריר שניה, ובלבד שיש עצירה מוחלטת.

ראו שניות 12-14 בסרטון.

ללא כל קשר, הרעיון של מצלמה / מקליטה את השיחה הוא רעיון טוב, רק שלא תמיד הוא יעזור לך. (תיעזר בה רק כאשר היא לטובתך:-D)

סליחה, לא מסכים איתך בכלל, מנקודת המבט של הצילום אתה לא יכול לראות היכן קו העצירה ביחס לרכב.

ולדעתי בשונה ממך הוא כן עצר לפני קו העצירה.

את העצירה ל-0 הוכחנו, רואים, את הס"מ המדיוק של העצירה, לא תצליח להוכיח מנקודת המבט של המצלמה.

מה גם שאני משוכנע שכתוב בדו"ח "לא עצר בעצור" ולא "עצר, אך לא לפני קו עצירה".

יש כאן בסרטון הזה אחד שבסדר ואחד שלא בסדר, אתה מחפש בציצית את מה שהשוטר טוען בנבזות שהוא מצא.

אופנוען

פורסם

ראו שניות 12-14 בסרטון.

ישה, בסרטון רואים בבירור שבוצעה עצירה מוחלטת-רואים את מעבר החצייה מופיע בצד התחתון של הצילום, ללא תנועה.

שנית, שים לב למה שהשוטר אמר-הוא ראה שהוא לא עצר בתמרור עצור, וגם השותף שלו ברכב ראה זאת.

איך הם יכולים לראות זאת כאשר הם אפילו לא בקו ראייה ישיר אלא נמצאים מעבר לעיקול? :headscratch:

פורסם

רואים בבירור שהוא עצר עצירה מלאה, במקום הנכון.

לגבי החוק האזנות סתר :

החוק אומר שמותר להקליט, כל עוד לפחות אחד ממשתתפי השיחה יודע שהשיחה מוקלטת.

זהו. (כלומר המקליט הוא משתתף פעיל בשיחה.)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אפשר סימוכין למה שכתבת?

חיפשתי הרבה פעמים את מהות התמרור. בשום מקום לא כתוב שצריך לעצור פעמיים, אלא רק לפני קו עצירה, אם קיים, או במקום שרואים את הדרך, אם אין קו עצירה.

פורסם

גם אני שיתפתי בפייסבוק שלי. אסור לתת לסיפור הזה לדעוך!

אפשר גם לשים את הסרטון על עמודי הפייסבוק של "היום שהיה" או אחד מעמודי החדשות, זה יכול להעיר שם כמה כתבים צמאי דם שרוצים אייטם טוב

Hit me hit me hit me home run........:snipersmi

• תוכן חדש...