Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

מחפש רכב לבת דודתי. היא בת 21 בעלת רישיון כבר שנה +-. היא נוסעת בערך 10K בשנה (98% עירוני), היא גם מתניידת הרבה ברכב היא עובדת כמורה פרטית לכן צריך אוטו אמין. תקציב עד 11K כמו שצויין בכותרת.

צרכים:

1. אוטו קטן - צריכה להחנות כל פעם את הרכב.

2. אמין - אין לה זמן להתעסק עם מוסכים מפני שמתי שהרכב לא פעיל נוצרת לה בעיה עם העבודה.

3. צריכת דלק סבירה - 1 ל9/10 בעיר נניח.

4. מינ' שנת 1997. רצוי כמה שיותר גבוה.

הרכב היחידי שעלה לי לראש הוא VW פולו.

לגבי הקיה פרייד והיונדאי אקסנט מהשנים 97-99 אני לא מוצא מידע עדכני. לגבי הפחנועים היפנים כמו סוויפט ושרייד הם עולים על התקציב.

אשמח לעזרה, למידע ולרעיונות !

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

משנתונים ישנים אני קצת מפחד להמליץ על נפח מנוע פחות מ1.4, לך תדע מה נשאר מתחת למנוע.

אוקי נשאר לי לבחור: סוויפט 1.5 או בלאנו 1.6 מהשנים 98-99 ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

לאשתי דרישות דומות ואנו מאד נהנים מהיונדאי אתוס שלה.

מדובר בפחנוע אוטומטי שעיצובו החיצוני שנוי במחלוקת אבל:

אמינות יוצאת מהכלל!

ישיבה גבוהה ונוחה עם שטח שמשות גדול שמאפשר לנהג לראות היטב סביב הרכב.

כושר תמרון עירוני ללא תחרות,הגה מצויין-בסיס גלגלים ארוך מאד (יחסית לרכב כמובן)-מימדים צנועים כל אלו הופכים הרכב לקל מאד לנהיגה בעיר.

הרכב נוח יותר מהפחנועים האחרים.

האחזקה זולה (הדגם האוטומטי צורך לא מעט דלק אבל זה נכון לגבי כמעט כל המכוניות קטנות אוטומטיות ממוצא אסייתי מאותן שנים).

מזגן יעיל,ח"ח ונעילה מרכזית וכרית אויר אחת.

למרות שבבית יש לנו רכב מודרני אחר,בעיר אנו משתמשים רק באתוס וכאמור מאד נהנים ממנה ונחליף אותה רק בפיאט 500 החדשה...:-D

בכל מקרה כדאי לבחור ברכב שמור עם קילומטרז' שפוי וכשמדובר ברכבים בסכומים שכאלו צריך גם מזל....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

רנו קליאו B אוט' זה אוטו לא אמין בעליל. לגבי היונדאי אטוס הייתי ממליץ לה עליו מזמן אם הוא היה נכנס בתקציב.

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...