Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד אחד אומרים שאם לא עוברים את ה 2500 סל"ד צריכת הדלק תרד.

מצד שני אומרים שבגיר ידני צריך למשוך הילוכים כדי שלא יצטבר פיח.

מה עדיף?

פורסם

תלוי בעקומת המומנט של המנוע. לדעתי נסיעה בטווח של 2500-3200 סל"ד מספקת בהחלט לצריכת דלק. אם אתה רוצה לנקות פיח בדרך הקשה אתה יכול פעם בכמה חודשים לנסוע דקה על טורים גבוהים (לא להגיע לקו האדום!) ובדרך הקלה-לזרוק פחית של K44 שבוע לפני הטיפול השנתי ולגמור מיכל דלק ולאחר מכן להחליף שמן מנוע ומסנן שמן.

פורסם

אתה צריך להתאים את הסלד לתנאי הכביש,בעליות העברת הילוכים ב 2500 ברכב סטנדרטי תגרום למאמץ מנוע.

אתה צריך להעביר הילוכים כך שלרכב לא יהיה קשה בהילוך הבא ומצד שני לא למשוך סתם,אין נוסחא מדויקת כול רכב והתיזמון שלו,עם הזמן לומדים מתי להעביר הילוכים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מצד אחד אומרים שאם לא עוברים את ה 2500 סל"ד צריכת הדלק תרד.

מצד שני אומרים שבגיר ידני צריך למשוך הילוכים כדי שלא יצטבר פיח.

מה עדיף?

באיזה רכב מדובר?

:)
פורסם

יותר חשוב לדעתי זה התיכנון נסיעה.

 

אם אתה רואה רמזור בעוד 200 מטר, סע באיזי, אל תקרע את המנוע כמו מטורף.

 

תקפיד לשמור על סלד שלא יותר מ3-3.2K.

 

פיח זה לא הבעיה, יש שיטות ותכשירים לניקוי שעושים עבודה טובה ודי בזול.

×
×
  • תוכן חדש...